Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapomniałam o tym wątku zupełnie, bo tak jakoś w sprawie Homera juz spokój :D
Ale wiadomości sie należą, a więc:
Homer od soboty u Jadwini w hoteliku doopsko grzeje, Jadwinia twierdzi, że to super psiak, a jego główną zaletą jest myślenie, tak więc dobrze jest :)
Jutro wyjeżdża w kierunku Gdańska z naszym Panem Wożącym, bardzo miłym i odpowiedzialnym, więc podróż na pewno upłynie mu w miłej atmosferze.
W domu juz wszyscy na niego czekają, jest cała wyprawka i karma.....
to po krótce tyle:)
trzymajcie kciuki za szczęśliwą podróż :)

Posted

nikt tu nie pisał więcej i nie pytał bo grzmiałaś że jedna strona ma być. A sama otworzyłaś drugą :diabloti:.
Ale i tak z pierwszej ręki od Jadwini wiem, że z małym wszystko w porządku.

Posted

Homi juz w domu, póki co trwa docieranie, bo tam jest kilka sztuk stada, jak rozmawiałam z jego Pańcia to była własnie z 3 psami na spacerze....aklimatyzacja trwa , podobno Homer jest wpatrzony a Rudzika, najwiekszego samca, tamten go trochę ustawia, ale Homi się daje, chyba potrzebny mu męski wzorzec, no i wogóle psiakom potrzebny czas, nasz Homerek miał ostatnio burzliwy tydzień, więc potrzebuje wreszcie spokoju i stabilizacji....

Posted (edited)

wieści z domku Homera :

"Nowe wieści ,jest lepiej ,chętnie chodzi na spacery ,był kilka razy nad morzem , pięknie gania mewy ,biega za piłką .Koty na razie ignoruje ,czasami nie wytrzymuje i jakiegoś pogoni ,widzimy że walczy ze sobą ,Bardzo chce z nami być, ciągnie do domu .Najgorsza jest noc ,bo śnią mu się jakieś koszmary to - wierzga nogami ,szczeka ,warczy bądz piszczy .Nazwaliśmy go Sandoz . Chodzi za mną wszędzie ,leży pod biurkiem ,.zasypiam sama w łóżku a
budzę się , przytulona przez śpiącego psa .Rozmawialismy z mężem o Wilmie i Mukim tym psom chcielibyśmy jeszcze .pomóc .w razie czego dam znać przez Pana M .Inne zobowiazania dopełnię w tym tygodniu .Wysyłam dwa zdjęcia Sms Sandoza jeden pod moim biurkiem a drugi śpiący z Kawą ,Kawa w tle .
z nogami do gory .
Pozdr "

Edited by majuska
Posted

co za niesprawiedliwość z tym morzem, ja też bym tak chciała...:diabloti:
Bardzo ładnie ze strony Państwa, że chcą pomóc jeszcze kolejnym psiakom, naprawdę aż ciepło się robi na duszy...:loveu:

• 1 month later...
Posted

majuska napisał(a):

Pańcia z Pańciem zakochani po uszy, wszystko w jak najlepszym porządku :)

no pewnie ! wiadomo !:lol: Homerek nasz kochany !
bardzo się cieszę :loveu: