majuska Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Zapomniałam o tym wątku zupełnie, bo tak jakoś w sprawie Homera juz spokój :D Ale wiadomości sie należą, a więc: Homer od soboty u Jadwini w hoteliku doopsko grzeje, Jadwinia twierdzi, że to super psiak, a jego główną zaletą jest myślenie, tak więc dobrze jest :) Jutro wyjeżdża w kierunku Gdańska z naszym Panem Wożącym, bardzo miłym i odpowiedzialnym, więc podróż na pewno upłynie mu w miłej atmosferze. W domu juz wszyscy na niego czekają, jest cała wyprawka i karma..... to po krótce tyle:) trzymajcie kciuki za szczęśliwą podróż :) Quote
Becia66 Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 nikt tu nie pisał więcej i nie pytał bo grzmiałaś że jedna strona ma być. A sama otworzyłaś drugą :diabloti:. Ale i tak z pierwszej ręki od Jadwini wiem, że z małym wszystko w porządku. Quote
figa33 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 no ja też nie pisałam co by drugiej strony nie zacząć , ale skoro majuska zaczęła to ja już się nie boję pomalutku cieszyć:multi: Quote
majuska Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 kurde, myślałam, że się zmieszczę jeszcze na tej pierwszej :D Quote
Agula99 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 To ja też kciukam za tego naszego gada, niech się nie stresuje a droga szybko mu biegnie i do domku jak najprędzej trafi!! Homerku bądź tam grzeczna psinko!!! :) Quote
karolciasz28 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 I jak podróż minęła wiecie coś? :) Super Homerku, nie rozrabiaj tam. Będą mieli nowi Państwo z niego pociechę.:multi::loveu: Quote
majuska Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Karolciu on wciąz w podróży, dopiero jutro dotrze do celu, dam znać wieczorkiem , póki co w porządku jest :) Quote
majuska Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Homi juz w domu, póki co trwa docieranie, bo tam jest kilka sztuk stada, jak rozmawiałam z jego Pańcia to była własnie z 3 psami na spacerze....aklimatyzacja trwa , podobno Homer jest wpatrzony a Rudzika, najwiekszego samca, tamten go trochę ustawia, ale Homi się daje, chyba potrzebny mu męski wzorzec, no i wogóle psiakom potrzebny czas, nasz Homerek miał ostatnio burzliwy tydzień, więc potrzebuje wreszcie spokoju i stabilizacji.... Quote
majuska Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 (edited) wieści z domku Homera : "Nowe wieści ,jest lepiej ,chętnie chodzi na spacery ,był kilka razy nad morzem , pięknie gania mewy ,biega za piłką .Koty na razie ignoruje ,czasami nie wytrzymuje i jakiegoś pogoni ,widzimy że walczy ze sobą ,Bardzo chce z nami być, ciągnie do domu .Najgorsza jest noc ,bo śnią mu się jakieś koszmary to - wierzga nogami ,szczeka ,warczy bądz piszczy .Nazwaliśmy go Sandoz . Chodzi za mną wszędzie ,leży pod biurkiem ,.zasypiam sama w łóżku a budzę się , przytulona przez śpiącego psa .Rozmawialismy z mężem o Wilmie i Mukim tym psom chcielibyśmy jeszcze .pomóc .w razie czego dam znać przez Pana M .Inne zobowiazania dopełnię w tym tygodniu .Wysyłam dwa zdjęcia Sms Sandoza jeden pod moim biurkiem a drugi śpiący z Kawą ,Kawa w tle . z nogami do gory . Pozdr " Edited February 3, 2013 by majuska Quote
figa33 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 ojej ..aż mi się słodko na sercu zrobiło..:loveu::sad::lilangel::bigcool: Quote
Becia66 Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 co za niesprawiedliwość z tym morzem, ja też bym tak chciała...:diabloti: Bardzo ładnie ze strony Państwa, że chcą pomóc jeszcze kolejnym psiakom, naprawdę aż ciepło się robi na duszy...:loveu: Quote
karolciasz28 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Tak blisko morza, ja mu dam:mad:. Wspaniali ludzie!:loveu: Ile mają psów? :) Quote
Becia66 Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 majuska napisał(a):co Beciu? mewy poganiałabyś ? a coby nie, za piłką też bym poganiała...:diabloti: Quote
karolciasz28 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Becia66 napisał(a):a coby nie, za piłką też bym poganiała...:diabloti: Pewnie piłka... patyk be?:cool3:;) Quote
majuska Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Heloł!! Homciu pozdrawia :) Pańcia z Pańciem zakochani po uszy, wszystko w jak najlepszym porządku :) Quote
Becia66 Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 ale podrósł diabełek. Ciesze się że wszystko w porządku, przyznam że ostatnio o nim myślałam że coś cisza na wątku.:lol: Quote
figa33 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 majuska napisał(a): Pańcia z Pańciem zakochani po uszy, wszystko w jak najlepszym porządku :) no pewnie ! wiadomo !:lol: Homerek nasz kochany ! bardzo się cieszę :loveu: Quote
Recommended Posts