izek77 Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 Jestem Madziulka jestem ...i dalej do mnie nikt :( nie pyta nie dzwoni ...ech Myszula poszła z ogłoszeń spróbuje w maju wykupić Piratowi ,teraz jestem na minusie .. Quote
madziakato Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Ja zablokowałam sobie niechcący konto ale też się dołoże! Quote
ZUZA1 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Pirat cały czas się zmienia. Ciałka my przybyło, kosteczki już mało wyczuwalne. Energii ma za dwóch. Dzisiaj tak ganiał na spacerze, ze nie mogłam nadążyć.:evil_lol: Quote
madziakato Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Dziewczyny, ile kosztuje ogłoszenie w gazecie? Quote
madziakato Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Takie np. jak było zapłacone dla Myszki? Quote
monika55 Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Rozmawiał wtedy ze mną jakiś pan. Upierał się że chce adoptować właśnie Pirata.Długo rozmawialiśmy i brzmiał całkiem rozsądnie. Obiecał że przyjedzie do schroniska żeby poznać psiaka. Nie zapisałam numeru bo rozmawiałam w aucie.I tyle wiem. Quote
madziakato Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 I raczej nie dojechał...szkoda, a kiedy to było-może jeszcze się odezwie? Quote
izek77 Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 I chyba dobrze że nie dojechał :cool3: Pan z Krakowa zaoferował mi że wykupi ogłoszenia chłopakowi :) nawet nie zdawałam sobie sprawy ile i jak bardzo wielu ludzi jest zaangażowanych w los naszego Pirata :) Madziątko w poniedziałek zamawiam to co Myszce :) teraz jeszcze musze w 2 zdaniach napisać coś o chłopaku.:roll: Quote
Ada-jeje Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Niedzielnie uzupelniamy wplate dla Pirata od K. ANGELINA 50 zl. Quote
izek77 Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 [h=5]Co do ogłoszeń ,dzwoniłam do DZIENNIKA ,tam naprawde w tym dziale pracują super babeczki :) Pani powiedziała by wstrzymać się w tym tygodniu z ogłoszeniami ,długi majowy weekend dużo mniejszy nakład no i zamiast w piątek gazeta ukarze się w tym tygodniu w czwartek .Podsumowując to wszystko ,lepiej będzie poczekać i przeczekać długi weekend :)[/h] Quote
Ada-jeje Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 dopisujemy wplate od Patrycja L. z Milanowa 6.66 zl. Kolejny watek prowadzony nieczytelnie, wszystkie wplaty powinny byc umieszczone w 1 poscie, niezaleznie czy sa to wplaty stale czy jednorazowe, za kazdym razem ma byc podsumowanie wplaconych kwot. Ja nie jestem w stanie kontrolowac za kazdym razem calego watku i pamietac czy cos zostalo zakupone dla psa lub zostala wykonana odplatna usluga weta. Jesli byly wydatki prosze to wpisac. Osoba zakladajaca watek psu jest za niego odpowiedzialna za czytelnie prowadzony watek, zarowno pod katem wplat jak rowniez o psie. Jak do tej pory na kazdym watku jest chaos, mam nadzieje ze to sie szybko zmieni, bo w takiej formie jak w tej chwili nie moze to dalej funcjonowac. Quote
izek77 Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Aduś no tak już to podliczam MEA CULPA I DOPISUJĘ TE 6,66 Quote
izek77 Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Karma została zamówiona dziś ,jak odbiorę i dostanę fakturkę oczywiście ją tu wkleję . Quote
Ada-jeje Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Super, musimy to zgrac i dopracowac, inaczej nie bede w stanie wspolpracowac na kazdym watku z kazdym z osobna. Kazda z was ktora zaklada watek prosze na niego poprosic Monike, prosze rowniez o wspolprace z Monika w pierwszej kolejnosci a ja jak bede potrzebowac dodatkowych informacji, ktorych Monika nie bedzie w stanie mi przekazac, to skontaktuje sie z zalozycielka watku przez PW. Jako Fundacja udzielilam konta fundacyjnego dla kazdego kto zalozy watek, ale rowniez skontaktuje sie z Monika, a ze mna w sytuacjach niezrozumialych dla was, w celu wyjasnienia i dopracowania. Wolna amerykanke przerabialam juz w Chrzanowie, nie wejde drugi raz do tej samej rzeki w JZ. Musicie zrozumiec ze tylko dobry przeplyw informacji jak rowniez dobra wspolpraca doprowadzi nas do celu i ulatwi kademu funkcjonowanie w zyciu prywatnym a zwierzeta na tym skorzystaja. Quote
izek77 Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 PEWNIE :) Mam nadzieję że te ogłoszenia w prasie coś podziałają ,ostatnio mamy farta z nim najpierw Myszka dziś Ktoś :) Piraciku szykuj się :) Quote
Ada-jeje Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Izus, a czy na Pirata nie bylo zadnych wydatkow? Quote
izek77 Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 (edited) Aduś nie było ,raz była kupiona karma ale za pieniązki z Bazarku po Rocusiu ...karma była dla Pirata i Barrego .Za pieniążki z fundacji dziś zamówiłam po raz pierwszy coś dla chłopaka KARME GASTRO u naszego weta :) Już prosiłam Martę by wkleiła zdjecie faktury bo ja tępa baba jak mi sie skasował mój programik do zdjec to kaplica nie mogę wkleić nic:shake::oops::oops: Edited May 2, 2013 by izek77 Quote
Ada-jeje Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 izek77 napisał(a):Aduś nie było ,raz była kupiona karma ale za pieniązki z Bazarku po Rocusiu ...karma była dla Pirata i Barrego .Za pieniążki z fundacji dziś zamówiłam po raz pierwszy coś dla chłopaka KARME GASTRO u naszego weta :) Już prosiłam Martę by wkleiła zdjecie faktury bo ja tępa baba jak mi sie skasował mój programik do zdjec to kaplica nie mogę wkleić nic:shake::oops::oops: ok, co sie stalo to sie nie odstanie, na przyszlosc prosze pamietac, o wspolpracy, nie stac mnie na to zebym siedziala kilka godzina na watkach jastrzebskich psiakow i prosila o wyjasnianie sytuacji. jesli tak bedzieicie postepowac, zbierac pieniazki na psiaki a pozniej one sobie wisza niewykorzystane to zapomnijcie na dluzsza mete o darczyncach. Pomyslcie same, jak to wy byscie wplacaly pieniadze na psy w potrzebie, a okazalo by sie ze te psy az tak pilnie tych pieniedzy nie potrzebowaly, a okazalo by sie ze za te pieniadze moglo by byc uratowane zycie niejednego psa, czy nadal wplacalybyscie takim osobom? bo ja nie. Quote
izek77 Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Aduś zgadzam się musi być jasno ,serducho moje cała nasza kasa którą zebrałyśmy obojętnie czy z bazarków czy z innych rzeczy przeznaczonych na psiaki zawsze jest rozliczna zawsze mamy faktury ,no fakt czasem wkładane z opóznieniem mogę to tylko zrzucić na karb tego że najpierw psiaki potem cała reszta .Zmienimy to :) A tak swoją drogą dobrze że czasem chaos się robi przynajmniej wchodzisz i jest ciekawie :) Quote
Recommended Posts