Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 465
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madziakato napisał(a):
Czy coś już wiadomo w sprawie DT?

Pozdrawiam kochane dziewczyny

i kochanego Pirata:)!!!

ja wiem tylko tyle, że dziewczyny rozmawiały ze sobą

Posted

Laseczki kochane bardzo sympatyczna Pani :) jedyne co mnie martwi to że Pirata bedzie musiał zostać 8 godzin sam w domu a nie wiemy jak on sie zachowuje ....w kazdym bądz razie w przyszłym tygodniu po badaniach podejmiemy ostateczną decyzję .

Posted

Konkrety napewno dobre chęci i wielkie serce ....właśnie tylko chodzi o zostawanie w domu tego niestety nie mamy jak sprawdzić ,Madzia wie co to znaczy psiak który boi się zostać sam w domu, z tym że ja bym nie skreślała tego domku .Przed wydaniem napewno sprawdzimy domek i dokładnie się wypytamy .Równocześnie szukamy dalej ...

Posted

Madzia wie co to znaczy psiak który boi się zostać sam w domu

Dziewczyny, mam dwa starsze psiaki ze schronu- i różnie to bywa.
Mój nr jeden- Gabryś- od szczeniaka w schronie, a ma oko. 10 lat(jest u mnie 1,5roku)- W DOMU IDEAŁ, WRĘCZ NIEWIARYGODNIE SIĘ ODNALAZŁ, PO DWÓCH DNIACH JUŻ WIEDZIAŁ GDZIE SIĘ ZAŁATWIĆ ITD, JEDZENIE MOŻESZ ZOSTAWIĆ NA NISKIM STOLIKU I NIE RUSZY....ZOSTAJE SAM BEZ PROBLEMU:)
Mój nr dwa- Łapek z Korabiewic, wiek ok. 8lat, mix owczarka, brak łapki. Lęk przed samotnością io zamknięciem taki, ze zostawił dwa zęby w drewnianych drzwiach, zbił szybę(!)gdy próbował wyjść, masakra, w ciągu 2- 3 godzin potrafi zniszczyć wszystko na miazgę, łącznie ze zrywaniem instalacji elektrycznych i ...różne takie.
Dwa psy- dwa tak odmienne zachowania.
Ale wiecie- zawsze jest jakiś sposób, w zasadzie w każdym domu będzie musiał zostać - mniej lub więcej czasu- ale jednak SAM.

Jestem dobrej myśli, a gdzie ten DT?

Posted

Dziewczyny jak jeszcze raz ktoś zapyta skąd jest Agnieszka to pozabijam normalnie :mad:. Pisałam jak byk dwa razy, że z Brzegu, że dwie godziny od Jastrzębia, już czwarta osoba pyta skąd. :angryy:

Posted

Ciotki dzwońcie, piszcie do dziewczyny z Brzegu. Trzeba ten DT załatwić. Nigdy się nie przekonamy jak będzie w domu ..... jak go tam nie damy :evil_lol:.

Posted

A w schronisku się da krew pobrać? Powiedziano mi kiedyś , że trzeba do weta przyjechać. Z tego tez powodu jechałyśmy z Rockim , bo miał mieć badania krwi.

Posted

ZUZA1 napisał(a):
A w schronisku się da krew pobrać? Powiedziano mi kiedyś , że trzeba do weta przyjechać. Z tego tez powodu jechałyśmy z Rockim , bo miał mieć badania krwi.

Morfologi się nie da, ale można pobrać na biochemię, bo sprzęt do takich badań mają w lecznicy. Zrobimy to na początek Piratowi i Ząbalkowi. Jest pewne prawdopodobieństwo, że mają jakieś zaburzenia wątroby lub trzustki.

Posted

shanti napisał(a):
Morfologi się nie da, ale można pobrać na biochemię, bo sprzęt do takich badań mają w lecznicy. Zrobimy to na początek Piratowi i Ząbalkowi. Jest pewne prawdopodobieństwo, że mają jakieś zaburzenia wątroby lub trzustki.

To prawda, bardzo chudy jest...:(
a dziewczyny mówią, że apetyt mu dopisuje, więc trzeba to sprawdzić....będzie dobrze.