monika55 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Piracik bedzie na Jasnecie. Może będzie jakis artykuł na temat DT. Quote
Ada-jeje Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Dodajcie prosze w tytule imie psa, bo nie wiem na jaki watek wchodze:shake: Quote
madziakato Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Czy coś już wiadomo w sprawie DT? Pozdrawiam kochane dziewczyny i kochanego Pirata:)!!! Quote
klaudiam Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 madziakato napisał(a):Czy coś już wiadomo w sprawie DT? Pozdrawiam kochane dziewczyny i kochanego Pirata:)!!! ja wiem tylko tyle, że dziewczyny rozmawiały ze sobą Quote
izek77 Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Laseczki kochane bardzo sympatyczna Pani :) jedyne co mnie martwi to że Pirata bedzie musiał zostać 8 godzin sam w domu a nie wiemy jak on sie zachowuje ....w kazdym bądz razie w przyszłym tygodniu po badaniach podejmiemy ostateczną decyzję . Quote
klaudiam Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 A jakieś konkrety co do p. Agnieszki? Ma doświadczenie z psami ze schroniska? Nie wiemy, czy Pirat mieszkał kiedyś w domu. Quote
izek77 Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Konkrety napewno dobre chęci i wielkie serce ....właśnie tylko chodzi o zostawanie w domu tego niestety nie mamy jak sprawdzić ,Madzia wie co to znaczy psiak który boi się zostać sam w domu, z tym że ja bym nie skreślała tego domku .Przed wydaniem napewno sprawdzimy domek i dokładnie się wypytamy .Równocześnie szukamy dalej ... Quote
stzw Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Czy w taki układzie poszukiwany jest dom a nie mieszkanie? Bo znalezienie mieszkania w którym ktoś będzie 24/24 może być trudne. Quote
madziakato Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Madzia wie co to znaczy psiak który boi się zostać sam w domu Dziewczyny, mam dwa starsze psiaki ze schronu- i różnie to bywa. Mój nr jeden- Gabryś- od szczeniaka w schronie, a ma oko. 10 lat(jest u mnie 1,5roku)- W DOMU IDEAŁ, WRĘCZ NIEWIARYGODNIE SIĘ ODNALAZŁ, PO DWÓCH DNIACH JUŻ WIEDZIAŁ GDZIE SIĘ ZAŁATWIĆ ITD, JEDZENIE MOŻESZ ZOSTAWIĆ NA NISKIM STOLIKU I NIE RUSZY....ZOSTAJE SAM BEZ PROBLEMU:) Mój nr dwa- Łapek z Korabiewic, wiek ok. 8lat, mix owczarka, brak łapki. Lęk przed samotnością io zamknięciem taki, ze zostawił dwa zęby w drewnianych drzwiach, zbił szybę(!)gdy próbował wyjść, masakra, w ciągu 2- 3 godzin potrafi zniszczyć wszystko na miazgę, łącznie ze zrywaniem instalacji elektrycznych i ...różne takie. Dwa psy- dwa tak odmienne zachowania. Ale wiecie- zawsze jest jakiś sposób, w zasadzie w każdym domu będzie musiał zostać - mniej lub więcej czasu- ale jednak SAM. Jestem dobrej myśli, a gdzie ten DT? Quote
klaudiam Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Dziewczyny jak jeszcze raz ktoś zapyta skąd jest Agnieszka to pozabijam normalnie :mad:. Pisałam jak byk dwa razy, że z Brzegu, że dwie godziny od Jastrzębia, już czwarta osoba pyta skąd. :angryy: Quote
izek77 Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Ja też pytałam mówie bez bicia ,ale wryło mi się już :) Quote
klaudiam Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 izek77 napisał(a):Ja też pytałam mówie bez bicia ,ale wryło mi się już :) Wam się upiekło, ale jak jeszcze ktoś spyta to bedzie bicie :razz: Quote
madziakato Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 sorki gapa ze mnie....:)i do tego nowa:) Quote
szafra Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Ciotki dzwońcie, piszcie do dziewczyny z Brzegu. Trzeba ten DT załatwić. Nigdy się nie przekonamy jak będzie w domu ..... jak go tam nie damy :evil_lol:. Quote
izek77 Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 dzwoniłam nie pisałam :) Ale wsio na spoko ostatnio jestem bardzo ostrożna Quote
shanti Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 I tak trzymaj Iza! Najprawdopodobniej utoczymy trochę krwi Piratowi w sobotę. Quote
ZUZA1 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 A w schronisku się da krew pobrać? Powiedziano mi kiedyś , że trzeba do weta przyjechać. Z tego tez powodu jechałyśmy z Rockim , bo miał mieć badania krwi. Quote
madziakato Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Fajnie że będzie przebadany:) Izula, co z Myszką?(moja druga miłość po Piratku) Quote
izek77 Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Madziula zrobie serce tylko mam problem z jednym naszym psiakiem ,musze to ogarnąc jutro napewno zrobię Quote
madziakato Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 izek77 napisał(a):Madziula zrobie serce tylko mam problem z jednym naszym psiakiem ,musze to ogarnąc jutro napewno zrobię Czyli domku Mysiulka nie ma:( Quote
izek77 Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 Nie ma dziś Madziu będziesz miała zaproszenie na wydarzenie... Quote
shanti Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 ZUZA1 napisał(a):A w schronisku się da krew pobrać? Powiedziano mi kiedyś , że trzeba do weta przyjechać. Z tego tez powodu jechałyśmy z Rockim , bo miał mieć badania krwi. Morfologi się nie da, ale można pobrać na biochemię, bo sprzęt do takich badań mają w lecznicy. Zrobimy to na początek Piratowi i Ząbalkowi. Jest pewne prawdopodobieństwo, że mają jakieś zaburzenia wątroby lub trzustki. Quote
madziakato Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 shanti napisał(a):Morfologi się nie da, ale można pobrać na biochemię, bo sprzęt do takich badań mają w lecznicy. Zrobimy to na początek Piratowi i Ząbalkowi. Jest pewne prawdopodobieństwo, że mają jakieś zaburzenia wątroby lub trzustki. To prawda, bardzo chudy jest...:( a dziewczyny mówią, że apetyt mu dopisuje, więc trzeba to sprawdzić....będzie dobrze. Quote
Recommended Posts