izek77 Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 Iwonka pisała że umówi sie z wetem :) i wtedy z nim pojedziemy Quote
klaudiam Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 madziakato napisał(a):Zaraz,zaraz...] ja nic niewim, to można już wpłacac kaskę dla malutkiego? Jakie konto? Jednak jest jakieś konto? Ludzie, których zaprosiłam do wydarzenia, pytają. Chcieliby wpłacić jakiś grosz nie tylko na DT, ale równiez na karmę lub weta. Quote
madziakato Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 klaudiam napisał(a):jednak jest jakieś konto? Ludzie, których zaprosiłam do wydarzenia, pytają. Chcieliby wpłacić jakiś grosz nie tylko na dt, ale równiez na karmę lub weta. no... Właśnie ja też zgłupiałam , do mnie nie dotarła informacja o nr konta... Na wydarzeniu na fb tez nic nie ma??? Quote
izek77 Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 (edited) Kochani co do Piracika w tym momencie zostało nam 400zł od Rocyego wiec prosiłam by scedować pieniądze na Piracika i mamy zgodę ludzi z wydarzenia od Rocyego. Wiec na weta i karmę mamy :) Nie zbieramy na dt z tego powodu że poprostu go nie mamy . Kochani po dyskusji stwierdziliśmy że najlepszym domkiem dla Pirata byłby domek w którym chłopak byłby sam ewentualnie z sunieczka ,dlaczego ...dlatego iż taki domek miałby największe szanse by chłopak czuł się dobrze .Napewno pamiętacie wcześniejsze posty w których wyjaśniałyśmy że psiaki wyczuwają że Pirat to starszy i schorowany psiak ,one to wyczuwają i atakują ...ech z naturą i instynktem nie wygramy a pozatym nasz Pirat też lubi dominować czasami :) Edited March 11, 2013 by izek77 Quote
klaudiam Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Czyli żadnego chętnego DS na ta chwilę nie ma? Ten Dog to był chyba pies, tak? Czyli szukamy tez dalej DT? Nie wiem, czy kontaktowaliście się z Agnieszką, o której pisałam, czy nie bierzecie tego pod uwagę? I napiszcie proszę wyraźnie na wydarzeniu, że szukacie również DT. Quote
szafra Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 klaudiam napisał(a):Jednak jest jakieś konto? Ludzie, których zaprosiłam do wydarzenia, pytają. Chcieliby wpłacić jakiś grosz nie tylko na DT, ale równiez na karmę lub weta. To chyba na Fundację ktoś wpłacił. Quote
izek77 Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Tak wpłata była na fundacje osoba która była na wydarzniu Rocyego wpłaciła nawet nie wiedziałam . NIGDZIE NIE PODAWAŁAM KONTA NA WYDARZENIU PIRACIKA laseczki :) oczywiście szukamy dt jak najbardziej !!!!! :) czasami w tym gąszczu postów gubie się może z racji wieku haha wiem nie usprawiedliwia mnie to Wiec poprosiłam tam by jakiekolwiek informacje na temat dt był przekazywany na pw :) pisałam i dzwoniłam w kilka miejsc ale nie wiem czemu wszyscy rezygnowali Iwonka w tym tygodniu umawia Pirata z wetem i automatycznie bedziemy wiedzieć jaką ma mieć karmę Quote
Ada-jeje Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 No tak, ta wplata miala byc umieszczona na tym watku, Mamy wpłata od Aleksandra Teresa P. z Torunia w kwocie 20 zl. dla Pirata. Quote
madziakato Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 "Nie wiem, czy kontaktowaliście się z Agnieszką, o której pisałam, czy nie bierzecie tego pod uwagę?" No właśnie? Quote
Ada-jeje Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='izek77']Kochani co do Piracika w tym momencie zostało nam 400zł od Rocyego wiec prosiłam by scedować pieniądze na Piracika i mamy zgodę ludzi z wydarzenia od Rocyego. Wiec na weta i karmę mamy :) Nie zbieramy na dt z tego powodu że poprostu go nie mamy . Kochani po dyskusji stwierdziliśmy że najlepszym domkiem dla Pirata byłby domek w którym chłopak byłby sam ewentualnie z sunieczka ,dlaczego ...dlatego iż taki domek miałby największe szanse by chłopak czuł się dobrze .Napewno pamiętacie wcześniejsze posty w których wyjaśniałyśmy że psiaki wyczuwają że Pirat to starszy i schorowany psiak ,one to wyczuwają i atakują ...ech z naturą i instynktem nie wygramy a pozatym nasz Pirat też lubi dominować czasami :) Zaczyna nam sie robic balagan. Watek Rockiego nie rozliczony a tu czytam ze ma byc przeniesiona kwota 400 zl. na Pirata. Po 1. radze przeczytac regulamin dogo, pkty. dotyczace zbierania pieniedzy i ich rozliczania na dogo. Po 2 kto wyslal fakture do siedziby Fundacji za karme dla Rokiego. Po 3. ja nie jestem duchem swietym zeby wiedziec ze kos zadecydowal przeniesc pieniadze Rokiego na watek Piracika, nie zapraszajac mnie na ten watek. Tam gdzie finanse, tam musi byc bezwzgledny porzadek, i klarowny przeplyw informacji. Quote
izek77 Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Moja Ado kochana mea culpa 1Już poproszę Martulę o rozliczenie na dogo 2 Monia mnie dziś poinformowała że nie ma faktury za karmę ,zadzwoniłam do naszego weta i powiedziano mi że obie faktury zostały przesłane jednocześnie . 3 Ado oczywiście zapraszamy gorąco moje niedopatrzenie ale to się już nie powtórzy :) Jasne że tam gdzie finanse musi być bezwzględny porządek. Quote
Ada-jeje Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 izek77 napisał(a):Moja Ado kochana mea culpa 1Już poproszę Martulę o rozliczenie na dogo 2 Monia mnie dziś poinformowała że nie ma faktury za karmę ,zadzwoniłam do naszego weta i powiedziano mi że obie faktury zostały przesłane jednocześnie . 3 Ado oczywiście zapraszamy gorąco moje niedopatrzenie ale to się już nie powtórzy :) Jasne że tam gdzie finanse musi być bezwzględny porządek. Poniewaz rozmawialam dzis z Monika, wyslalm pytanie do siedziby fundacji, jesli faktury dotarly, bedzie mozna rozliczyc watek Rokiecgo i przeniesc kase na watek Pirata. Przeprosiny przyjete, :lol: na przyszlosc prosze o zapraszanie mnie na watki psow, na ktore zbieramy pieniazki. Quote
madziakato Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 KOBIETKI, CZY KTOŚ KONTAKTOWAŁ SIĘ Z Agnieszką Kujawską z FB?(w sprawie bezpłatnego DT). Quote
klaudiam Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Napisałam do Agnieszki, czy oferta nadal aktualna, ona nie działa aktywnie na FB i rzadko jest. Moje ogłoszenie znalazła na tablica.pl i tak się kontaktowała. Jak mi napisze, że można się z nią kontaktować w tej sprawie, to podam do niej telefon. Quote
madziakato Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Dzięki!No to czekamy i kciuki zaciskamy!!! Izuniu, w takim razie już nie szukam:) Quote
izek77 Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Klaudiam dzieki śliczne :) Madziorku :loveu: Quote
madziakato Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Czekamy na wieści... i kciuki zaciskamy.... Quote
klaudiam Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Dostałam info od Agnieszki, że jej oferta nadal aktualna i można się z nia śmiało kontaktować. Zaraz wyślę Izie nr telefonu na PW. Quote
izek77 Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 Dziękuję Klaudiam :))))))))))))))))):loveu: Quote
madziakato Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 izek77 napisał(a):Dziękuję Klaudiam :))))))))))))))))):loveu: Kto zadzwoni, dowie się wszystkiego? Quote
madziakato Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Jeśli to mogę być ja, proszę o wskazówki o co pytać. Jeśli będzie dzwonił ktoś inny- bardzo prosimy o szczegóły tutaj:) Trzymam kciuki:) Quote
izek77 Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 P AGNIESZKA pracuje w róznych godzinach ,ciężko się dodzwonić ale próbuję dalej :) Quote
Recommended Posts