izek77 Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 Laseczki moje kochane to ja może powiem co ja uważam po rozmowie z naszą Shanti najlepszy byłby dom bez psiaków ...dlaczego psiaki różnie reagują na naszego Pirata w świecie zwierząt tak jest słabszy stary jest zagrożeniem dla sfory tak to nasza kochana natura to urządziła i mimo to iż my uważamy że to niesprawiedliwe tak jest i nie ma co z tym dyskutować ...(oczywiście nie skreślamy od razu rodzin z psiaczkami )tylko uświadamiamy że może trzeba włozyć w tą adopcje sporo pracy Nasz Piracik też lubi dominować więc też trzeba to wszystko brać pod uwagę Każda adopcja musi być przemyślana i lepiej się wycofać niż brnąc w coś czego nie jesteśmy pewni ,dlatego czasem lepiej poczekać na dobry domek Quote
klaudiam Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Na FB Agnieszka Kujawska zaproponowała ewentualny DT. Tylko tyle tam kometarzy wszystkich, że niektóre giną w tym całym gąszczu. Proponowała mi własnie ostatnio DT dla naszego Jasia, ale on juz niedziele jedzie do DS, więc nie zdążyliśmy skorzystać. Jednak ona jest z Brzegu i 8 godzin pracuje. Mieszka sama bez zwierząt. Ze względu na sytuację nie bierze narazie psa na DS, ale chętnie weźmie na DT, bezpłatnie. Nie jest to może dobre rozwiązanie na teraz, ale może warto zachować kontakt. Quote
yolanovi Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='klaudiam']Na FB Agnieszka Kujawska zaproponowała ewentualny DT. Tylko tyle tam kometarzy wszystkich, że niektóre giną w tym całym gąszczu. Proponowała mi własnie ostatnio DT dla naszego Jasia, ale on juz niedziele jedzie do DS, więc nie zdążyliśmy skorzystać. Jednak ona jest z Brzegu i 8 godzin pracuje. Mieszka sama bez zwierząt. Ze względu na sytuację nie bierze narazie psa na DS, ale chętnie weźmie na DT, bezpłatnie. Nie jest to może dobre rozwiązanie na teraz, ale może warto zachować kontakt.[/QUOTE] Iza, a wiadomo gdzie jest ten domek? Daleko od Jastrzębia? Quote
klaudiam Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='yolanovi']Iza, a wiadomo gdzie jest ten domek? Daleko od Jastrzębia?[/QUOTE] Jeżeli to pytanie do mnie, to w Brzegu, 2 godziny grogi od Jastrzębia Quote
izek77 Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 Sorrki laski chwile mnie tu nie było mój Spart coś zeżarł i żyga dalej niż widzi ogarnę ten domek ,mea culpa musiałam przeoczyć ten wpis Quote
yolanovi Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Przepraszam Klaudia, pytnie było do Ciebie, a imie pomyliłam:oops: Quote
klaudiam Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='izek77']Sorrki laski chwile mnie tu nie było mój Spart coś zeżarł i żyga dalej niż widzi ogarnę ten domek ,mea culpa musiałam przeoczyć ten wpis[/QUOTE] Napisała w komentarzach pod zdjęciem, więc nie trudno przeoczyć, jak po niektórymi nawet po 50 Quote
madziakato Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Bardzo dziekujemy za informację, muszę się przyznać, że mi ten, tak ważny przecież wpis, też umknął...:( Myślę, że jeśli ds z dogiem z jakichś względów nie wypali-trzeba dt organizować!!!!(tymbardziej jeśli jest!) Quote
madziakato Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 izek77 napisał(a):Sorrki laski chwile mnie tu nie było mój Spart coś zeżarł i żyga dalej niż widzi ogarnę ten domek ,mea culpa musiałam przeoczyć ten wpis Jak tylko będzie cos wiadomo, dajcie kochane znać:) Quote
madziakato Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Widziałam nowe zdjęcia chłopaczka na FB- wygląda troszkę lepiej ten nasz Piracik!:) Quote
ZUZA1 Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Niestety nie wyglada lepiej, ale generalnie bardzo sie poprawil. Szybciej biega, ma wiecej energii, szczeka (a kiedyś nie).Nie widzialam go tydzień i jestem mile zaskoczona zmiana na plus.Miłośc , zainteresowanie i częste spacery czynią cuda :multi::multi::multi: Tak sobie myslę, że jak on sie tak psychicznie i fizycznie poprawia to może i waga w koncu drgnie na plus Quote
izek77 Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 Tak jak napisała Iwonka :) jego samopoczucie i energia jest wprost proporcjonalne do zainteresowania nim :)))000 Quote
madziakato Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Kochane,a co myślicie , żeby naszemu Małemu zrobić badania? Quote
madziakato Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 W sumie wiem, że kochana Izunia już o tym mówiła, tylko mam pytanie-czy da sie to zrobic w schronisku? Różne są schroniska, ale pewnie problemem mogą byc fundusze? Quote
monika55 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Standartowe badania są za darmo, inne trzeba płacić osobno. Tak myślę o dobrej karmie dla seniorów. Co Wy na to? Quote
shanti Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Umówię go na przyszły tydzień na morfologię i próby wątrobowe. Cóż, pewnie dobre nie będą. O karmę zapytam też weta, jeśli wątroba to będzie potrzebny Hepatic. Quote
ZUZA1 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Cioteczki chętne na zabranie Pirata do weta. Umow tylko Shanti z wetem termin. Quote
madziakato Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 JESTEM jak najbardziej ZA!!! Tylko co z tym kontem kochaniuśkie? Ja jestem chyba jednak za prywatnym- będzie prościej, no chyba że się mylę? Quote
Sarunia-Niunia Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [FONT=comic sans ms]Z A P R A S Z A M Y[/FONT] Quote
szafra Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 madziakato napisał(a):JESTEM jak najbardziej ZA!!! Tylko co z tym kontem kochaniuśkie? Ja jestem chyba jednak za prywatnym- będzie prościej, no chyba że się mylę? Widziałam, że już jakaś wpłata była na konto Fundacji. Quote
madziakato Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 szafra napisał(a):Widziałam, że już jakaś wpłata była na konto Fundacji. Zaraz,zaraz...] ja nic niewim, to można już wpłacac kaskę dla malutkiego? Jakie konto? Quote
izek77 Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 Sarunia ja dużo mleka i 4 łyżeczki cukru proszę Quote
Recommended Posts