Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Laseczki moje kochane to ja może powiem co ja uważam po rozmowie z naszą Shanti najlepszy byłby dom bez psiaków ...dlaczego
psiaki różnie reagują na naszego Pirata w świecie zwierząt tak jest słabszy stary jest zagrożeniem dla sfory tak to nasza kochana natura to urządziła i mimo to iż my uważamy że to niesprawiedliwe tak jest i nie ma co z tym dyskutować ...(oczywiście nie skreślamy od razu rodzin z psiaczkami )tylko uświadamiamy że może trzeba włozyć w tą adopcje sporo pracy
Nasz Piracik też lubi dominować więc też trzeba to wszystko brać pod uwagę
Każda adopcja musi być przemyślana i lepiej się wycofać niż brnąc w coś czego nie jesteśmy pewni ,dlatego czasem lepiej poczekać na dobry domek

• Replies 465
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na FB Agnieszka Kujawska zaproponowała ewentualny DT. Tylko tyle tam kometarzy wszystkich, że niektóre giną w tym całym gąszczu. Proponowała mi własnie ostatnio DT dla naszego Jasia, ale on juz niedziele jedzie do DS, więc nie zdążyliśmy skorzystać. Jednak ona jest z Brzegu i 8 godzin pracuje. Mieszka sama bez zwierząt. Ze względu na sytuację nie bierze narazie psa na DS, ale chętnie weźmie na DT, bezpłatnie. Nie jest to może dobre rozwiązanie na teraz, ale może warto zachować kontakt.

Posted

[quote name='klaudiam']Na FB Agnieszka Kujawska zaproponowała ewentualny DT. Tylko tyle tam kometarzy wszystkich, że niektóre giną w tym całym gąszczu. Proponowała mi własnie ostatnio DT dla naszego Jasia, ale on juz niedziele jedzie do DS, więc nie zdążyliśmy skorzystać. Jednak ona jest z Brzegu i 8 godzin pracuje. Mieszka sama bez zwierząt. Ze względu na sytuację nie bierze narazie psa na DS, ale chętnie weźmie na DT, bezpłatnie. Nie jest to może dobre rozwiązanie na teraz, ale może warto zachować kontakt.[/QUOTE]
Iza, a wiadomo gdzie jest ten domek? Daleko od Jastrzębia?

Posted

Sorrki laski chwile mnie tu nie było mój Spart coś zeżarł i żyga dalej niż widzi ogarnę ten domek ,mea culpa musiałam przeoczyć ten wpis

Posted

[quote name='izek77']Sorrki laski chwile mnie tu nie było mój Spart coś zeżarł i żyga dalej niż widzi ogarnę ten domek ,mea culpa musiałam przeoczyć ten wpis[/QUOTE]

Napisała w komentarzach pod zdjęciem, więc nie trudno przeoczyć, jak po niektórymi nawet po 50

Posted

Bardzo dziekujemy za informację,
muszę się przyznać, że mi ten, tak ważny przecież wpis, też umknął...:(

Myślę, że jeśli ds z dogiem z jakichś względów nie wypali-trzeba dt organizować!!!!(tymbardziej jeśli jest!)

Posted

izek77 napisał(a):
Sorrki laski chwile mnie tu nie było mój Spart coś zeżarł i żyga dalej niż widzi ogarnę ten domek ,mea culpa musiałam przeoczyć ten wpis

Jak tylko będzie cos wiadomo, dajcie kochane znać:)

Posted

Niestety nie wyglada lepiej, ale generalnie bardzo sie poprawil. Szybciej biega, ma wiecej energii, szczeka (a kiedyś nie).Nie widzialam go tydzień i jestem mile zaskoczona zmiana na plus.Miłośc , zainteresowanie i częste spacery czynią cuda :multi::multi::multi:
Tak sobie myslę, że jak on sie tak psychicznie i fizycznie poprawia to może i waga w koncu drgnie na plus

Posted

Umówię go na przyszły tydzień na morfologię i próby wątrobowe. Cóż, pewnie dobre nie będą.
O karmę zapytam też weta, jeśli wątroba to będzie potrzebny Hepatic.

Posted

madziakato napisał(a):
JESTEM jak najbardziej ZA!!!

Tylko co z tym kontem kochaniuśkie?

Ja jestem chyba jednak za prywatnym-

będzie prościej, no chyba że się mylę?

Widziałam, że już jakaś wpłata była na konto Fundacji.