shanti Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='madziakato']Katowice lub okolice.[/QUOTE] No cóż, to nie koniec świata. Wolałabym oczywiście żeby psiak poszedł do domku gdzie będzie sam lub też psy porównywalne do niego wielkością, ale tak jak pisałam, wszystko zależy od ludzi, ich wiedzy i podejścia. Pirat to lekki dominant. Sprowadzony do parteru pasuje, ale zawsze miał do czynienia na schronisku z sukami i to mniejszymi lub jego postury. Wiem że warczał na duże psy. Trudno cokolwiek przewidzieć. Quote
izek77 Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 Co do ds już się skontaktowaliśmy ,najbardziej zna Piracika shanti i to właśnie ona wie co najlepsze ...Mam nadzieje że ta przemiła pani z którą rozmawiałam w sprawie ds już skontaktowała sie z Iwonką :) Quote
izek77 Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='stzw']ja tam trzymam kciuki i jestem dobrej myśli :-)[/QUOTE] :) dziękujemy kciuki zawsze mile widziane Quote
ZUZA1 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Madziakato, Ty to spadłaś nam tu z nieba. Jesteś dobrym duszkiem Piracika.Teraz to jestem dobrej mysli :iloveyou: Quote
klaudiam Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Mam banerek dla Piracika. Mam nadzieję, że przyniesie mu szczęście! Quote
mdk8 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='izek77']WYDARZENIE na fb https://www.facebook.com/izabela.osinska.90#!/events/374783915951615/ Delkaracje naszych zwierzolubów :) mdk8 10 zł tylko proszę uściślić czy stała czy jednorazowa nie chciałabym zeby doszło do jakiegoś nieporozumienia :loveu: Dulska 20 zł stała :loveu: ............................................. 30 zł raz Jeżeli czegoś nie zauważyłam można krzyczeć na mnie prosze :) i zaraz poprawię Stała:lol: ale jeżeli będziecie mieć pełną kwotę deklaracji to mogę deklarację przenieść na inną bidkę w potrzebie /same zdecydujecie na którą/ Quote
madziakato Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Widze że spory ruch u Piracika, czy ktoś odwiedził pysiolka w realu dzisiaj? jak on sie miewa, przeczuwa, że dzieje sie coś dobrego?;) Malutki kochany psiak!:) Quote
madziakato Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='klaudiam']Mam banerek dla Piracika. Mam nadzieję, że przyniesie mu szczęście![/QUOTE] Przepraszam, moze to głupio zabrzmi-ale jak nowicjusz to nowicjusz- co sie robi z banerkiem? gdzie można go umieścić? Quote
ZUZA1 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='madziakato']Widze że spory ruch u Piracika, czy ktoś odwiedził pysiolka w realu dzisiaj? jak on sie miewa, przeczuwa, że dzieje sie coś dobrego?;) Malutki kochany psiak!:)[/QUOTE W tygodniu to cięzko z odwiedzinami. Ja będę u niego dopiero w sobotę. Quote
ZUZA1 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='madziakato']Widze że spory ruch u Piracika, czy ktoś odwiedził pysiolka w realu dzisiaj? jak on sie miewa, przeczuwa, że dzieje sie coś dobrego?;) Malutki kochany psiak!:)[/QUOTE] W tygodniu to cieżko z odwiedzinami. Ja bedę u niego dopiero w sobotę. Quote
yolanovi Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 (edited) [quote name='klaudiam']Mam banerek dla Piracika. Mam nadzieję, że przyniesie mu szczęście![/QUOTE]Wielkie dzieki Klaudia za śliczny banerek - niech przyniesie Piracikowi domek. Zaraz sobie go wrzucę :) Edited March 6, 2013 by yolanovi Quote
klaudiam Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='madziakato']Przepraszam, moze to głupio zabrzmi-ale jak nowicjusz to nowicjusz- co sie robi z banerkiem? gdzie można go umieścić?[/QUOTE] Ja tez dopiero niedawno się nauczyłam:). W ustawieniach masz Edytuj sygnature i tam wklejasz do okienka. Spróbuj. Quote
madziakato Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Dziewczyny, chciałabym wiedzieć, co robimy z Domem w Katowicach... Czy bierzecie go w ogóle pod uwagę? (mam na myśli ten z malamutem)? Czy sprawdzamy potencjalny DS z 8 letnim dogiem ? Czy ten dom jest zdecydowany na 100procent? Żebyśmy czegoś nie przeoczyły, żeby coś nam nie umknęło... Przydałoby sie też określić sprawę z kontem- bo za chwilę może sie okazac , ze jakieś deklaracje, np. jednorazowe nam przepadną :( Czy jest decyzja co do konta- czy fundacyjne czy jednak rezygnujemy z tego pomysłu? No...to sporo pytań, ale myślę, ze czas coś postanowić... Pozdrawiam. Quote
madziakato Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Jeśli chodzi o jakieś spotkanie z domem przed adopcją- jestem chętna, ale wolałabym jechac z kimś juz doświadczonym w tym temacie... W Katowicach do nie dawna mieszkałam, więc moze na coś się przydam:) Paniętajmy, czas leci nieubłaganie....:( Quote
klaudiam Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Warto chyba sprawdzić wsystkie chętne domy. A gdzie ten domek z dogiem? Czas rzeczywiście ucieka, a tu nagle taka cisza! Quote
klaudiam Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Szukamy dalej płatnego tymczasu lub hotelu, czy ewentualnie już cos jest w razie w? Quote
madziakato Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='klaudiam']Warto chyba sprawdzić wsystkie chętne domy. A gdzie ten domek z dogiem? Czas rzeczywiście ucieka, a tu nagle taka cisza![/QUOTE] Zgadzam sie w 100%. Powiem jeszcze swoje zdanie- gdybym to ja zaoferowała mu dom, chciałabym wiedziec, jaka jest decyzja . Quote
madziakato Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='klaudiam']Szukamy dalej płatnego tymczasu lub hotelu, czy ewentualnie już cos jest w razie w?[/QUOTE] Z tego co wyczytałam na FB, zrozumiałam że dalej dziewczyny szukają DT. Przy czym osobiście uważam, ze najpierw należałoby sprawdzić potencjalne domki. DT szukać oczywiście, cały czas , żebyśmy nie zostali na lodzie,ale podstawa to domy. Quote
madziakato Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Aha, jeszcze w sprawie" Raszki "(domowego hoteliku), w końcu nie wiem czy to wchodzi w grę? Bo jeśli tak, to trzeba zarezerwować miejsce, bo w każdej chwili może tam"wskoczyć"inny pies i znowu zostaniemy z niczym. A DT się moga też bać starszego psiaka w kiepskim stanie- o tym tez należy pamiętać! Nie musi to być spowodowane jedynie brakiem miejsca! No chyba, ze szukamy DS bez psiaków- bo chyba tu są największe wątpliwości??? Quote
klaudiam Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Kto jest tutaj głównodowodzącym i całkowicie ogarnia temat? Skoro sa deklaracje, to pieniążki trzeba zebrać od razu. Jeżeli ludzie nie maja nic przeciwko to prywatne konto zbierz Magda. No i myślę, że skoro ludzie deklarujący są równiez z FB powinni być tez informowani na wydarzeniu na bieżąco o sytaucji. A kto zdecyduje o tym, czy go dac do hotelu domowego, przeciez w takim hoteliku tez są inne psy? Chciałabym jakoć pomóc, ale tu narazie troszkę niejasności. Quote
yolanovi Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 z tego co wiem to decyzja ostateczna należy do shanti. chyba trzeba na chwilkę zatrzymac sie i poczekać na dziewczyny z Jastrzębia i shanti Quote
klaudiam Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Żeby się później te deklaracje nie wykruszyły. Quote
madziakato Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='klaudiam']Ja tez dopiero niedawno się nauczyłam:). W ustawieniach masz Edytuj sygnature i tam wklejasz do okienka. Spróbuj.[/QUOTE] Dziękuję, spróbuję:) Quote
monika55 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Przepraszam w imieniu izek. W tej chwili szukamy zaginionego psiaka shanti. O ile wiem to zgłosiły się chętne osoby do adopcji. Jedna rodzina z 3-letnim malamutem, druga z 8 letnim dogiem i trzecia ze Szkocji.W każdej propozycji jest wiele za i przeciw. A shanti nieprzytomna z rozpaczy. A musimy przedyskutować to wszystko, żeby mądrze wybrać. Wybaczcie i poproszę o trochę cierpliwości. Quote
Recommended Posts