wiktoriaaa15 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Witam, Mój pies ma dwa lata, jest kundelkiem, waży 25 kg, wykastrowany. Do tej pory jadł Chappi. Wiem, że to niezdrowe dlatego, chce go przerzucić na jakąś 'porządniejszą' i lepszą karme. Proszę o rade. Quote
gryf80 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 zależy ile przeznaczysz.może arion premium ;lub brit?to karmy ze średniej półki za 15 kg 100zł Quote
Martines999 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 A jak możesz przeznaczyć troszkę więcej to ja polecam Markus Muhle:roll: Quote
Domnia Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Skoro psiak ma dwa lata, to powinien jeść karmy dla dorosłych psów. ;) Jeśli chodzi o firmę to zależy ile jesteś w stanie zapłacić za karmę. Zwykle jest tak, że im droższa tym lepsza (choć często zdania są podzielone). Bardzo dobry stosunek jakości/do ceny oferuje firma Brit. Niezłą karmę produkuje także Bosch. A jeśli jesteś w stanie zapłacić więcej pieniążków to Acana lub Orijen. Quote
Joven Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Po Acanie mój psiak ma biegunkę, już tydzień i bez zmian (daję mu naprzemian z normalnym jedzonkiem, żeby się tak nie męczył). To chyba nie jest normalne...co jest w tej Acaniem, przecież ma taki dobry skład... :( Quote
gryf80 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 nie kazdemu psu służy dana karma,dla jednych acana bedzie super dla innych arion,a dla innych royal canin.... Quote
Recommended Posts