AlaNowak Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 WitaM! Nie wiem czy taki topic juz byl, a nie mam niestety czasu na wertowanie stron...:( Otoz moja kolezanka zwariowala i chce rozmnazac swoja suke, ktora po pierwsze nei ma rodowodu, a po drugie kregoslup tej suki jest w ksztalcie bumerangu! Nie chce, aby urodzily sie kolejne kundle, bo wiem jak takie psy pozniej koncza.... Pomozcie mi znalezc odpowiednie argumenty, azeby nastraszyc kumpele. Z gory dzienks:) Quote
nane Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 YaBear-CubCammy napisał(a): a po drugie kregoslup tej suki jest w ksztalcie bumerangu Jedyne czym możesz jej przemówić :mad: to fakt, że przy tak chorym kregosłupie koleżanka może stracić swoją ulubienicę :placz: chyba, że o to jej chdzi :cool3: Quote
Magda Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Marta ma racje. Suka może tego nie przeżyć, a poza tym jeśli już urodzą sie szczenięta to mogą być kalekami:shake: W końcu suka ma wadliwy układ kostny... Quote
nane Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 pokaż jej ten film http://www.brightlion.com/InHope/InHope_pl.aspx może to do niej trafi to powinno na nią wpłynąć przynajmniej ja się popłakałam:-( straszne co ludzie są w stanie zrobić psiakom ze względu na swoją głupotę Quote
AlaNowak Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 o tak, nie zdaja sobie sprawy z tego, ze odchowanie szczeniat jest trudnym zadaniem,a dla takiego psa moze skonczyc sie tragicznie. Nie znam sie za bardzo na yorkach, wiec prosze was o pomoc, filmik juz kiedy schyba widziala, miala nawet pogadac z mama o sterylce... Suka na prawde ma bardzo krzywy taki strasznie karpiowaty... masakra.... a dziewczyna chce ja za rok dopuscic i zostawic sobei szczeniaka jednego... Quote
nane Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 YaBear-CubCammy napisał(a):o tak, nie zdaja sobie sprawy z tego, ze odchowanie szczeniat jest trudnym zadaniem,a dla takiego psa moze skonczyc sie tragicznie. Nie znam sie za bardzo na yorkach, wiec prosze was o pomoc, filmik juz kiedy schyba widziala, miala nawet pogadac z mama o sterylce... Suka na prawde ma bardzo krzywy taki strasznie karpiowaty... masakra.... a dziewczyna chce ja za rok dopuscic i zostawic sobei szczeniaka jednego... powiedz jej, że jest nieodpowiedzialna :mad: skoro chce szczeniaki z góry skazywać na męki :shake: nie mówiąc już o suczce, którą napewno bardzo kocha Quote
Anusia & Alutka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Magda_Miki napisał(a):Marta ma racje. Suka może tego nie przeżyć, a poza tym jeśli już urodzą sie szczenięta to mogą być kalekami:shake: W końcu suka ma wadliwy układ kostny... Ooo co jak co, ale na krzywych układach kostnych to Magduśka zna się jak nikt :razz: Quote
nane Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Ooo co jak co, ale na krzywych układach kostnych to Magduśka zna się jak nikt :razz: jej tata jest lekarzem weterynarii :cool3: Quote
Magda Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Ooo co jak co, ale na krzywych układach kostnych to Magduśka zna się jak nikt :razz: No pewnie. Pytałam sie weta:p Quote
nane Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Magda_Miki napisał(a):No pewnie. Pytałam sie weta:p twojego prywatnego nie ??? ;) Quote
Magda Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 nane napisał(a):twojego prywatnego nie ??? ;) Ta jest!:p Quote
Recommended Posts