Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 wieści może nie najlepsze ale skoro to konieczne:roll: Lepszy Onek bez ogonka niż jak wcale nie ma onka. Jest podobno ktoś zainteresowany. :cool3: Trzymajmy kciuki. Quote
chalimala Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Jest zainteresowana osoba :D teraz tylko trzymać kciuki!!!!!!! Quote
*Gajowa* Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Trzymam kciuki za pięknego Kezno... szkoda tego kawałaka ogonka ale cóż... oby zdrowy był i kochany ... Quote
chalimala Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 osoba, która była chętna chyba się rozmyśliła, bo miała się odezwać i się nie odezwała :( widocznie przemyśleli sprawę i zrezygnowali... :( , ALE miałam drugi telefon :) Kenzo prawdopodobnie trafi do pewnego małżeństwa w Marklowicach :) trzymać dalej kciuki!!!! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 :thumbs: tak to jest z tymi domkami. W sprawie Weny te było dużo domów i w końcu zamilkli wszyscy. Dużo jest onków wszędzie.. Wierzę że Kenzo będzie miał szczęście. Tylko nie na łańcuch... Ludzie są dziwni. Niedawno Amanita miała telefon w sprawie Onka (chyba Tedek jeszcze gdzieś wisi), pani chciała psa do pilnowania ogrodu i najbardziej zapamiętała że owczarek i że za darmo..wrrrr Quote
olenka_f Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 jeszcze by było dobrze żeby sam się wyprowadzał na ogrodzie po sobie sprzątał ugotował sobie jeść i zarobił na siebie a przy okazji i na panią :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
chalimala Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 a Kenzo dalej czeka w Azylu... mieli się zgłosić... :( nie nawidzę tego!!!!! Quote
*Gajowa* Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Kenzo się przypomina. A co z ogonkiem ? Czy zabieg już sie odbył ? Quote
chalimala Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 z tego co się dowiedziałam psiak jest po zabiegu, ale niestety dowiedzieć się szczegółów to nie lada wyzwanie... :( Quote
*Gajowa* Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Piekny Kenzo szuka kochającego opiekuna na zawsze... Quote
Anashar Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 To jak będą znane szczegóły, to proszę napiszcie. Nie wiadomo czy cały ogonke poszedł pod nóż? Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 z tego co pisała Chalimala wynika że część ogonka. Quote
chalimala Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 tak!powiedziano mi, że część ogonka. jutro zadzwonie o szczegóły :) Quote
olenka_f Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 ja rozumiem że tu tak cicho bo Kenzo już jest w domku najlepszym tylko ktoś zapomniał to przekazać, jak nie to znajde te Żory:mad: :mad: :mad: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 tu też groźnie..:scared: ;) halo, Chalimala.. Quote
Anashar Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 olenka_f napisał(a):ja rozumiem że tu tak cicho bo Kenzo już jest w domku najlepszym tylko ktoś zapomniał to przekazać, jak nie to znajde te Żory:mad: :mad: :mad: Kenzo jest w domu? :crazyeye: Czy to tylko takie gdybanie?:cool1: Quote
chalimala Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 W azylu został tylko Kenzo ...i jeden szczeniak... reszta jest w Mysłowicach...załamałam się... Kenzo cały czas jest w trakcie leczenia i dlatego nie pojechał... on cały czas czeka!!!!!!a nowe domki...zainteresowanie było, ale się zmyło... miałam mnóstwo telefonów z zapytaniem o naszego Kenzo i na tym się skończyło. a szkoda :( także domek cały czas potrzebny!!!!!1 Quote
Dorothy Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Jezu....:placz::placz::placz: a drugi szczeniak? dlaczego one wszystkie naraz pojechaly?:placz: czy Kenza tez chca wywiezc?kiedy? a szczeniak? Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 pojechało pewnie 5 psów-bo tyle mieści się w przyczepie. Pojechał więc na pewno Gustaw, Tango, Mieszek, i 2 kudłacze-Kumpel i Ciaputek. Wygląda więc na to że szczeniak poszedł do domu? Albo któryś z psiaków. Można chyba było zostawić 2 szczeniaki, zajmowały jeden kojec. Chyba że do przyczepy brakowało kompletu. Teraz pojadą jak znów będzie 5 psów, bez kwarantanny, czyli po 16 dniach od złapania. Itd. Chyba że będzie oddany przez właściciela, wtedy nie ma kwarantanny. Narazie jest tylko owczarek i szczeniaczek. Quote
chalimala Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Kenzo pojedzie jak do konca go wyleczą... Quote
Recommended Posts