Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

osoba, która była chętna chyba się rozmyśliła, bo miała się odezwać i się nie odezwała :( widocznie przemyśleli sprawę i zrezygnowali... :( , ALE miałam drugi telefon :) Kenzo prawdopodobnie trafi do pewnego małżeństwa w Marklowicach :) trzymać dalej kciuki!!!!

Posted

:thumbs:
tak to jest z tymi domkami. W sprawie Weny te było dużo domów i w końcu zamilkli wszyscy. Dużo jest onków wszędzie.. Wierzę że Kenzo będzie miał szczęście. Tylko nie na łańcuch...
Ludzie są dziwni. Niedawno Amanita miała telefon w sprawie Onka (chyba Tedek jeszcze gdzieś wisi), pani chciała psa do pilnowania ogrodu i najbardziej zapamiętała że owczarek i że za darmo..wrrrr

Posted

jeszcze by było dobrze żeby sam się wyprowadzał na ogrodzie po sobie sprzątał ugotował sobie jeść i zarobił na siebie a przy okazji i na panią :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

olenka_f napisał(a):
ja rozumiem że tu tak cicho bo Kenzo już jest w domku najlepszym tylko ktoś zapomniał to przekazać, jak nie to znajde te Żory:mad: :mad: :mad:

Kenzo jest w domu? :crazyeye: Czy to tylko takie gdybanie?:cool1:

Posted

W azylu został tylko Kenzo ...i jeden szczeniak... reszta jest w Mysłowicach...załamałam się... Kenzo cały czas jest w trakcie leczenia i dlatego nie pojechał... on cały czas czeka!!!!!!a nowe domki...zainteresowanie było, ale się zmyło... miałam mnóstwo telefonów z zapytaniem o naszego Kenzo i na tym się skończyło. a szkoda :( także domek cały czas potrzebny!!!!!1

Posted

pojechało pewnie 5 psów-bo tyle mieści się w przyczepie. Pojechał więc na pewno Gustaw, Tango, Mieszek, i 2 kudłacze-Kumpel i Ciaputek. Wygląda więc na to że szczeniak poszedł do domu? Albo któryś z psiaków.

Można chyba było zostawić 2 szczeniaki, zajmowały jeden kojec. Chyba że do przyczepy brakowało kompletu.
Teraz pojadą jak znów będzie 5 psów, bez kwarantanny, czyli po 16 dniach od złapania. Itd. Chyba że będzie oddany przez właściciela, wtedy nie ma kwarantanny. Narazie jest tylko owczarek i szczeniaczek.