Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć jestem ONEK. Kiedyś miałem fajny domek, ale komuś się nie spodobałem (może trochę za duży urosłem, albo po prostu zrobiłem coś nie tak) i zostawiono mnie w lesie...Na początku myślałem, że jedziemy na spacer, ale tylko ja na tym spacerku zostałem...
nie pamiętam czy przywiązano mnie do czegoś, czy może jednak tak wędrowałem, ale wiem jedno - boli mnie mój ogonek...

podobno mają mi go ucinać...ja się poświęcę, ale tylko dlatego, że chcę być zdrowy i silny dla moich nowych właścicieli, którzy nie zostawią mnie w wlesie...jestem w kojcu NR 10 w Żorach... fajne miasto, ale wolałbym być w domu i wolałbym czuć się bezpiecznie. Tutatj cały zas słyszę, że po leczeniu pojadę do Mysłowic!lubię wycieczki, ale mam złe pzeczucia...

pomóżmy ONKOWI!!!
kontakt
Azyl
(032) 435 69 36 (od poniedziałku do piątku od 7:00 do 15:00) pytajcie o psiaka w kojcu nr 10
695 838 232 (od godziny 16 - codziennie :) ) - martyna

psiak jest na prawdę piękny!!!!i nie groźny :) ma tylko chory ogonek i podejrzewam, że cierpi...cierpi nie tylko z powodu ogonka, ale także samotności...

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

losie Martynka ja dziś ciągle na twoje biedy wpadam skąd masz tyle biedactw dziś , piesio piękny mam sunie owczarka też śliczna a czy ten ogonek musi być cięty może można leczyć

Posted

Wystarczyła mi jedna wizyta w Azylu :( szczęście w nieszczęściu, że psiaków jest tylko (?) tyle... mogłoby ich być więcej...facet który "przedstawiał" mi pieski powiedział, że ogonek będzie do amputacji...podejrzewam, że gdyby piska miał domek pełen milości - ogonek mógłby zostać... jest może gdzieś tam domek dla ONKA??????

Posted

olenka_f napisał(a):
qrcze zapytajcie może można leczyć nawet jak jest w schronie i trzeba będzie leczenie opłacić to coś wymyślimy tylko żeby oczywiście nie cierpiał

psy w azylu są leczone na koszt azylu. Po kwarantannie i ewentualnym leczeniu, jeśli nie znajdą domu, są przewożone do schroniska:-/

Posted

nie ma mnie kto wyrzucic sama mieszkam:evil_lol: maz tylko na swieta przyjechał:cool3:
z ty, ze miejce to u mnie wylacznie juz na dworze, ale co z tego cieplo jest :-)
a wujowi Peterowi tak dobrze idzie zalatwianie domkow dla ONkow ze HOHO:razz:

Posted

szkoda takiego owczara! ale u mnie tylko kojec buda, bo na stanie juz 5 sztuk. Jedna lepsze to niz Myslowice! Narazie glosno nawolujemy moze jednak domek sie znajdzie?? Wujka Petera trza powiadomic!! Zaraz mu posle link