Lagunka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Podobnoi te rasowe i rodowodowe mają w życiu więcej szcześcia. Niestety nie zawsze. Agat vek Doggy to rasowy, ośmiomiesięczny dog niemiecki. Zabrany przez hodowczynię od właścicieli w stanie skrajnego wyniszczenia. Wysoki, wyższy od swoich miotowych braci, ma ponad 80 cm w kłębie. Waży ... około 40 kg. Łagodny i miły, pomimo okrucieństwa jakiego doświadczył, kocha ludzi i wszystko co żyje. Ot ... typowe doże szczenię. Zdjęcia nie oddają stanu w jakim jest pies. Tu porównanie od góry - ten większy to jego miotowy brat ... Biedne, skrzywdzone dziecko. Ofiara ludzkiego snobizmu i bezmyślności? Pewnie tak. jego włascicielką była niejaka kami_c z forum molosów. teraz Agat, po domowemu Doggi, czeka na ludzi, którzy nie poskąpią mu miłości i .... jedzenia. Proszę, pomóżcie mu..... Osoby chcące pomóc, lub POWAŻNIE zainteresowane adopcją Agata serdecznie proszę o pisanie na mój mail: lista_dog@poczta.fm Wszystkie maile przekażę Hodowczyni. Quote
beka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 czy jest już na stronie dogów do adopcji?? można go zgłosić tu http://www.dogiadopcje.republika.pl/kontakt.html Quote
Martinee Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Biedactow ,ludzie to potwory jak mogła tak postąpić z psem Quote
Lagunka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Beka, Agata nie ma i ne będzie na stronie adopcyjnej, niemniej bardzo Ci dziękuję :) Znam tę stronę doskonale, Hodowczyni również ;) Evanescence... nie wiem ... Mi się to również w głowie nie mieści :( Dog dostający nawet przeciętną karmę, ale w odpwowiednich ilościach nie ma prawa tak wyglądać :( ten dzieciak był po prostu głodzony przez wiele miesięcy :( Zapomniałam napisać o najważniejszym. Agatek miał zrobione wszystkie badania i jest zdrowy. Niedożywienie nie zniszczyło jego organów wewnętrznych. Chyba Opatrzność nad nim czuwa ... Quote
blacky Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Wieści i ogłoszenia maleństwie rozesłane. Agat musi znaleźć kochający dom na który zasługuje. Quote
Tequillerka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Agatku , z całego serduszka trzymam za Ciebie kciuki . Agat zasługuje na morze szczęścia i ocean miłości , tyle się słoneczko wycierpiało ... Już nigdy żaden człowiek nie może go skrzywdzić , w tym piesiu jest tyyyyle dobra i miłości , wiem , że będzie najcudowniejszym przyjacielem na dobre i złe chwile ... Quote
Lagunka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Na dobranoc podrzucam Agatka na samą górę strony ! Skacz ślicznoto, niech cię wszyscy zobaczą :loveu: Quote
asiamm Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 i ja na dobranoc podniosę dożunia (jak ona mogła każdego dnia patrzeć na tego wychudzonego biedaka i dalej go głodzić :-( ) Quote
olenka_f Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 biedny "maluszek" musi szybko domek dobry znaleść a tą babę:mad: Quote
onek Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Do góry, Niech cię wypatrzy dobre serducho :loveu: co ci wszystko wynagrodzi:loveu: Quote
Lagunka Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Agatku, skacz na samiutką górę !!! Duży chłopczyk jesteś i szybko spadasz na dół :placz: Quote
Lagunka Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Agatku, niech Ci Zajączek świąteczny przyniesie wieści o Twoim Człowieku :loveu: Quote
asiamm Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Kto chce pokochać szczeniora najpiękniejszej psiej rasy :loveu: Quote
Hala Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 On jest pięękny. Kiedyś..kiedys..marzyłam o dogu. Jednak rzeczywistość blokowa mnie z etgo marzenia wyleczyła. Quote
Lagunka Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Halu, mieszkałam w bloku nawet z dowma dogami i zapewniam Cię, że te psy są mniej zauważalne niż małe, rozbiegane psiaczki ;) Dog to pies uniwersalny ... wszędzie się zmieści, a mnostwo miejsca zajmuje tylko w sercu :) Quote
onek Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Agat- piękne czarne doże dziecko szuka nowego kochanego domu:loveu: Do góry hop! Quote
Recommended Posts