hop! Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 [quote name='Juldan']Niektóre Glinniaki niestety mają takiego pecha- Tak samo jest z Mają- też od akcji Glinno ciągle czeka na dom... teraz u hop! Kamila głowa do góry- jak będą zdjęcia ogłoszenia Skubisiowi zrobię- a Ciocia hop! sobie zostawi swój pakiet na zaś ;) Ale masz teorię. :lol: Maja chyba faktycznie ma pecha, bo dwa zdecydowane na adopcję domy, w ostatniej chwili się wycofały. Fajnie. Pakiet na zaś się przyda. ;) Quote
mala_czarna Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 To czekamy nadal na jakieś fajne fotki, bo ta jedna nam nie wystarczy do ogłoszeń ;) I dzięki za podniesienie mnie na duchu. Mam po prostu kiepski (żeby nie powiedzieć b. marny) okres w pracy, zarówno pod względem psychicznym jak i finansowym. Ja nie wiem, czy to tak wszędzie teraz na rynku pracy jest do kitu, czy tylko u mnie??? Quote
mala_czarna Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 Coś tam mamy ;) Za zdjęcia bardzo dziękuję M.M. Berg :) Quote
hop! Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Ta fotka - http://fotowrzut.pl/tmp/upload/OPX91WBKPQ/1.jpg - fajna do ogłoszeń. Quote
mala_czarna Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 Tylko może trzeba przyciąć rękę troszkę? ;) Jeszcze takie :) Quote
hop! Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='mala_czarna']Tylko może trzeba przyciąć rękę troszkę? ;) Tak, koniecznie. ;) To - http://imageshack.us/a/img716/7118/vsww.jpg - też dobre. A to - http://fotowrzut.pl/tmp/upload/WR5TE3VE0N/1.jpg - śmieszne. A Wam które się podobają do ogłoszeń? Quote
mala_czarna Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 Mnie chyba 2, 3 i ostatnia fotka. Quote
hop! Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 mala_czarna napisał(a):Mnie chyba 2, 3 i ostatnia fotka. To fotki już wybrane. :lol: Jeszcze tekst i ciocia ;) Juldan będzie miała co robić. Quote
mala_czarna Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 Ja wczoraj podmieniłam fotki na te nowe (chyba na gumtree i alegratce), ale tekst zostawiłam ten, ktory napisałaś o zaczarowany psie :) Quote
Juldan Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 mala_czarna napisał(a):Ja wczoraj podmieniłam fotki na te nowe (chyba na gumtree i alegratce), ale tekst zostawiłam ten, ktory napisałaś o zaczarowany psie :) Widziałam wczoraj podmiankę zdjęć ;) suuuuper wyszły :) Quote
hop! Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Znalazłam ogłoszenie Skubisia na gumtree i rozśmieszyło mnie skrócone imię w tytule - [FONT=verdana]Mały, rozkoszny Skiś poszukuje kochającego domku. [/FONT];) Warto odnawiać/wyróżniać ogłoszenia na tablica.pl. Quote
mala_czarna Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 O matko, to błąd walnęłam, ale mogę powiedzieć tylko tyle, że te ogłoszenia nie będą chyba potrzebne. Nie powiem więcej, musicie poczekać :) :) Quote
3 x Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 mala_czarna napisał(a):O matko, to błąd walnęłam, ale mogę powiedzieć tylko tyle, że te ogłoszenia nie będą chyba potrzebne. Nie powiem więcej, musicie poczekać :) :) bierzesz go do siebie ? ;) czy wyaoptowałas jako miniaturke tybetana? ;) Quote
hop! Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 mala_czarna napisał(a):O matko, to błąd walnęłam, ale mogę powiedzieć tylko tyle, że te ogłoszenia nie będą chyba potrzebne. Nie powiem więcej, musicie poczekać :) :) Naprawdę?! Czekam i trzymam kciuki. :) Quote
mala_czarna Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 3 x napisał(a):bierzesz go do siebie ? ;) czy wyaoptowałas jako miniaturke tybetana? ;) A na diabła mi 3 sierściuch w domu?? :eviltong: hop! napisał(a):Naprawdę?! Czekam i trzymam kciuki. :) Trzymaj, trzymaj, ale jakby co to jeszcze tylko tyle powiem, że dom w Wawce, na Bródnie :) Quote
3 x Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 mala_czarna napisał(a):A na diabła mi 3 sierściuch w domu?? :eviltong: nie wiem żeby sumarycznie wagowo dobić do wagi ponadpokurczowej ? ;) mala_czarna napisał(a): Trzymaj, trzymaj, ale jakby co to jeszcze tylko tyle powiem, że dom w Wawce, na Bródnie :) gdzieś obok lasku bródnowskiego? będę mogła w końcu skonfrontowac 'tybcia' i tybcia ;) Quote
mala_czarna Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 3 x napisał(a):nie wiem gdzieś obok lasku bródnowskiego? będę mogła w końcu skonfrontowac 'tybcia' i tybcia ;) No jaka ciekawa! :eviltong: Przy Trasie Toruńskiej!! Quote
3 x Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 mala_czarna napisał(a):No jaka ciekawa! :eviltong: Przy Trasie Toruńskiej!! oj, trasa torunska długa ;) Quote
hop! Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 mala_czarna napisał(a):Trzymaj, trzymaj, ale jakby co to jeszcze tylko tyle powiem, że dom w Wawce, na Bródnie :) To jeszcze zdradź, skąd wytrzasnęłaś ten dom. ;) Quote
mala_czarna Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 Znaleźli Skubisia w necie - zdaje sie, że na Tablica.pl :) Quote
hop! Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 mala_czarna napisał(a):Znaleźli Skubisia w necie - zdaje sie, że na Tablica.pl :) Jednak największy odzew jest stamtąd. Nadal trzymać kciuki? ;) Quote
mala_czarna Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 Trzymać, tak do soboty trzymać mocno :) No i później oczywiście to też, bo wiadomo, że rożnie się w życiu plecie :) Quote
mala_czarna Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 W sobotę razem z nowymi opiekunami pojechałam po Skubisia :) Bardzo się spodobał, szybko dał się przekabacić za karmę ;) Rewelacyjnie zachowywał się w samochodzie, w drodze powrotnej, nie jęczał, nie szczekał, nie piszczał. Początkowo oglądał sobie widoki za oknem, a później zwinął się w kłębek i poszedł spać :) Jak już dojechaliśmy do na spacerze wszystko obwąchał, wcale nie chciało mu się pójść do domu. Pani Ola dała mu w domku karmę, wodę, Skubiś ciekawie zglądał wszystkie kąty, bez przerwy machał ogonkiem, bawił się piłeczką. Trzymajcie tylko kciuki, bo dzisiaj pierwszy dzień kiedy zostanie w domu sam. Mam nadzieję, że nie będzie wył, szczekał, i nie zechce czegoś pogryźć. Tak więc, jak pisałam wcześniej, Skubiś zamieszkał na warszawskim Bródnie, razem z Panią Olą i jej synem Jackiem. Quote
joaaa Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 :lol: Nowy dom Skubisia jest bardzo fajny. Co potwierdza po raz kolejny Kamilę, jako sprawdzacza domów. ;) Czyli trzeba zawsze czekać na ten właśnie dom. Quote
Recommended Posts