Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hop! napisał(a):
Nie wolno zapomnieć o ozdobnej kokardzie. ;) A tak na serio, to sporo ludzi preferuje takie zdjęcia szukając psów. Warto spróbować.

Mnie się marzą takie fotki jakie robiłaś Foksikowi, i innym psiakom myszowym :)

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='hop!']Cały czas robię i to nie tylko "myszowym" (tych u mnie coraz mniej ;)).

http://www.dogomania.pl/forum/threads/245872-Psy-do-adopcji-przebywające-w-domowym-hotelu-w-Łodzi/page17

Nie żebym kadziła, ale naprawdę świetne są te zdjęcia, i to zarówno te domowe jak i w plenerze :)
Moje nawet jak je próbuję podrasować trochę w Picassie to są mierne. Zdjęcia to połowa sukcesu, może dlatego nikt nie dzwoni w sprawie Skubiego?

Posted

hop! napisał(a):
Zamówię Skubisiowi pakiet ogłoszeń, ale proszę o nowe fotki. ;)

No własnie nowych żadnych nie mam :shake:
Jesli się uda to będą w niedzielę, a wszystkie inne fotki to są na wątku. Może da radę coś wybrać z tych starszych? :)
I w ogóle to bardzo dziękuję za pomoc!

Posted

joaaa napisał(a):
Dobrze, spróbuję mu zrobić te kanapowe, tylko go czarujcie, żeby ładnie pozował. ;)

Postrasz go, że jak nie będzie siedział spokojnie to go na zimę do budy wstawimy.
Do Spajka!

Posted

mala_czarna napisał(a):
No własnie nowych żadnych nie mam :shake:
Jesli się uda to będą w niedzielę, a wszystkie inne fotki to są na wątku. Może da radę coś wybrać z tych starszych? :)
I w ogóle to bardzo dziękuję za pomoc!

Starsze mam. :) Chciałam zmobilizować joaaa. ;)

joaaa napisał(a):
Dobrze, spróbuję mu zrobić te kanapowe, tylko go czarujcie, żeby ładnie pozował. ;)

Jak dasz radę, to oddziel na czas sesji inne psy. Tylko kanapa, Skubi, Ty i aparat + akcesoria dodatkowe: przysmak, piszczące zabawki itp. Wyobraź sobie, że jesteś super fotografem i masz super sprzęt. Jak się nie uda, to trudno - zrobimy ogłoszenia ze starymi fotkami, a jak się uda, to będzie SUPER.

Trzymam kciuki i czekam na efekty!

Posted

No tak, tylko widzisz, u mnie są takie warunki, ze nie da się oddzielić wszystkich psów i zostawić tylko Skubisia. ;)
Gdyby tak było można, to pewnie dawno miałby takie zdjęcia.
Na dworze można to zrobić, ale w domu nie.

Bardzo dziękuję, oczywiście dostosuję się do wszystkich rad z przysmakami i zabawkami, i z wyobrażaniem sobie, że mam super sprzęt. Pewnie sama bym na to nie wpadła.
Bardzo mnie zmobilizowałaś. :)

Posted

joaaa napisał(a):
No tak, tylko widzisz, u mnie są takie warunki, ze nie da się oddzielić wszystkich psów i zostawić tylko Skubisia. ;)
Gdyby tak było można, to pewnie dawno miałby takie zdjęcia.
Na dworze można to zrobić, ale w domu nie.

Bardzo dziękuję, oczywiście dostosuję się do wszystkich rad z przysmakami i zabawkami, i z wyobrażaniem sobie, że mam super sprzęt. Pewnie sama bym na to nie wpadła.
Bardzo mnie zmobilizowałaś. :)

To utrudnienie, ale spróbuj. Może akurat się uda. Pakiet ogłoszeń już zamówiony. ;)

Posted

mala_czarna napisał(a):
Nie, nikt nie dzwoni.
Niektóre ogłoszenia nie weszły, bo były "łudząco podobne do tych", które już umieszczałam. Zdaje się, że to chyba Gratka, albo gumtree.

Może trzeba go ogłaszać na różne województwa. Zdaje się, że wszystkie ogłoszenia są zawsze na mazowieckie.

Wiele zależy od szczęścia. Czasami wystarczy jedno ogłoszenie i psiak znajduje DS, chociaż jest najzwyklejszym, pospolitym kundelkiem.

Posted

Muszę się w końcu przyłożyć do bazarku dla Skubisia. Obiecuję sobie co weekend i bez przerwy coś mi wypada :(
Większość zdjęć już zrobionych, ale jeszcze coś tam zostało do sfotografowania.
Telefonów w sprawie Skubisia nadal zero.

Posted

Kama, ja sie zastanawiam co Tobie opadało skro mi z braku tych telefonów opadło wszystko

masz jakiegoś mega pecha ze swoimi podopiecznymi
ile można siedzieć w hotelu
zwłaszcza, że nie sa jakieś mega niewyjściowe
ech

Posted

mala_czarna napisał(a):
Robione były na mazowieckie i łódzkie, ale mogę też popróbować na inne ;)

Mam jeszcze jeden pakiet ogłoszeń dla Skubisia. Dopiero co ukazały się ogłoszenia ze starymi fotkami, więc nie ma sensu powtarzać takich samych.

Posted

Dziękujemy za zdjęcia, i jak da rade to poprosimy o więcej.
Chyba mi się cierpliwość do tego wszystkiego już kończy, po prostu nie mam siły.
Żeby on był jakimś nieadopcyjnym psem, chorym, wymagającym opieki, siedzenia w nim w domu, ale tak? Nie wiem, nie rozumiem...

Posted

Dziś w nocy ktoś zrobił koopę do miski z wodą.
Nie wspomnę o dwóch posłaniach z gąbki pociętych na strzępy. :mad:
Tak się bawili Skubiś z Tunią!

Posted

[quote name='mala_czarna']Dziękujemy za zdjęcia, i jak da rade to poprosimy o więcej.
Chyba mi się cierpliwość do tego wszystkiego już kończy, po prostu nie mam siły.
Żeby on był jakimś nieadopcyjnym psem, chorym, wymagającym opieki, siedzenia w nim w domu, ale tak? Nie wiem, nie rozumiem...

Niektóre Glinniaki niestety mają takiego pecha- Tak samo jest z Mają- też od akcji Glinno ciągle czeka na dom... teraz u hop!
Kamila głowa do góry- jak będą zdjęcia ogłoszenia Skubisiowi zrobię- a Ciocia hop! sobie zostawi swój pakiet na zaś ;)