mala_czarna Posted October 19, 2013 Author Posted October 19, 2013 hop! napisał(a):Nie wolno zapomnieć o ozdobnej kokardzie. ;) A tak na serio, to sporo ludzi preferuje takie zdjęcia szukając psów. Warto spróbować. Mnie się marzą takie fotki jakie robiłaś Foksikowi, i innym psiakom myszowym :) Quote
hop! Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 [quote name='mala_czarna']Mnie się marzą takie fotki jakie robiłaś Foksikowi, i innym psiakom myszowym :) Cały czas robię i to nie tylko "myszowym" (tych u mnie coraz mniej ;)). http://www.dogomania.pl/forum/threads/245872-Psy-do-adopcji-przebywające-w-domowym-hotelu-w-Łodzi/page17 Quote
mala_czarna Posted October 21, 2013 Author Posted October 21, 2013 [quote name='hop!']Cały czas robię i to nie tylko "myszowym" (tych u mnie coraz mniej ;)). http://www.dogomania.pl/forum/threads/245872-Psy-do-adopcji-przebywające-w-domowym-hotelu-w-Łodzi/page17 Nie żebym kadziła, ale naprawdę świetne są te zdjęcia, i to zarówno te domowe jak i w plenerze :) Moje nawet jak je próbuję podrasować trochę w Picassie to są mierne. Zdjęcia to połowa sukcesu, może dlatego nikt nie dzwoni w sprawie Skubiego? Quote
mala_czarna Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 Usunęłam stare ogłoszenia Skubisia i zrobiłam nowe. Quote
hop! Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Zamówię Skubisiowi pakiet ogłoszeń, ale proszę o nowe fotki. ;) Quote
mala_czarna Posted October 30, 2013 Author Posted October 30, 2013 hop! napisał(a):Zamówię Skubisiowi pakiet ogłoszeń, ale proszę o nowe fotki. ;) No własnie nowych żadnych nie mam :shake: Jesli się uda to będą w niedzielę, a wszystkie inne fotki to są na wątku. Może da radę coś wybrać z tych starszych? :) I w ogóle to bardzo dziękuję za pomoc! Quote
joaaa Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Dobrze, spróbuję mu zrobić te kanapowe, tylko go czarujcie, żeby ładnie pozował. ;) Quote
mala_czarna Posted October 30, 2013 Author Posted October 30, 2013 joaaa napisał(a):Dobrze, spróbuję mu zrobić te kanapowe, tylko go czarujcie, żeby ładnie pozował. ;) Postrasz go, że jak nie będzie siedział spokojnie to go na zimę do budy wstawimy. Do Spajka! Quote
hop! Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 mala_czarna napisał(a):No własnie nowych żadnych nie mam :shake: Jesli się uda to będą w niedzielę, a wszystkie inne fotki to są na wątku. Może da radę coś wybrać z tych starszych? :) I w ogóle to bardzo dziękuję za pomoc! Starsze mam. :) Chciałam zmobilizować joaaa. ;) joaaa napisał(a):Dobrze, spróbuję mu zrobić te kanapowe, tylko go czarujcie, żeby ładnie pozował. ;) Jak dasz radę, to oddziel na czas sesji inne psy. Tylko kanapa, Skubi, Ty i aparat + akcesoria dodatkowe: przysmak, piszczące zabawki itp. Wyobraź sobie, że jesteś super fotografem i masz super sprzęt. Jak się nie uda, to trudno - zrobimy ogłoszenia ze starymi fotkami, a jak się uda, to będzie SUPER. Trzymam kciuki i czekam na efekty! Quote
joaaa Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 No tak, tylko widzisz, u mnie są takie warunki, ze nie da się oddzielić wszystkich psów i zostawić tylko Skubisia. ;) Gdyby tak było można, to pewnie dawno miałby takie zdjęcia. Na dworze można to zrobić, ale w domu nie. Bardzo dziękuję, oczywiście dostosuję się do wszystkich rad z przysmakami i zabawkami, i z wyobrażaniem sobie, że mam super sprzęt. Pewnie sama bym na to nie wpadła. Bardzo mnie zmobilizowałaś. :) Quote
hop! Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 joaaa napisał(a):No tak, tylko widzisz, u mnie są takie warunki, ze nie da się oddzielić wszystkich psów i zostawić tylko Skubisia. ;) Gdyby tak było można, to pewnie dawno miałby takie zdjęcia. Na dworze można to zrobić, ale w domu nie. Bardzo dziękuję, oczywiście dostosuję się do wszystkich rad z przysmakami i zabawkami, i z wyobrażaniem sobie, że mam super sprzęt. Pewnie sama bym na to nie wpadła. Bardzo mnie zmobilizowałaś. :) To utrudnienie, ale spróbuj. Może akurat się uda. Pakiet ogłoszeń już zamówiony. ;) Quote
hop! Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Na razie ukazały się ogłoszenia Skubisia ze starymi fotkami. :) Quote
hop! Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Domyślam się, że nikt nie zadzwonił... :-( Quote
mala_czarna Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 Nie, nikt nie dzwoni. Niektóre ogłoszenia nie weszły, bo były "łudząco podobne do tych", które już umieszczałam. Zdaje się, że to chyba Gratka, albo gumtree. Quote
hop! Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 mala_czarna napisał(a):Nie, nikt nie dzwoni. Niektóre ogłoszenia nie weszły, bo były "łudząco podobne do tych", które już umieszczałam. Zdaje się, że to chyba Gratka, albo gumtree. Może trzeba go ogłaszać na różne województwa. Zdaje się, że wszystkie ogłoszenia są zawsze na mazowieckie. Wiele zależy od szczęścia. Czasami wystarczy jedno ogłoszenie i psiak znajduje DS, chociaż jest najzwyklejszym, pospolitym kundelkiem. Quote
mala_czarna Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 Robione były na mazowieckie i łódzkie, ale mogę też popróbować na inne ;) Quote
mala_czarna Posted November 8, 2013 Author Posted November 8, 2013 Muszę się w końcu przyłożyć do bazarku dla Skubisia. Obiecuję sobie co weekend i bez przerwy coś mi wypada :( Większość zdjęć już zrobionych, ale jeszcze coś tam zostało do sfotografowania. Telefonów w sprawie Skubisia nadal zero. Quote
3 x Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Kama, ja sie zastanawiam co Tobie opadało skro mi z braku tych telefonów opadło wszystko masz jakiegoś mega pecha ze swoimi podopiecznymi ile można siedzieć w hotelu zwłaszcza, że nie sa jakieś mega niewyjściowe ech Quote
hop! Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 mala_czarna napisał(a):Robione były na mazowieckie i łódzkie, ale mogę też popróbować na inne ;) Mam jeszcze jeden pakiet ogłoszeń dla Skubisia. Dopiero co ukazały się ogłoszenia ze starymi fotkami, więc nie ma sensu powtarzać takich samych. Quote
joaaa Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Mamy najładniejsze zdjęcia, jakie widziałam. :) Na razie próbka. Robiła Mercedes Marta Berg, wielkie podziękowania. :loveu: Quote
mala_czarna Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 Dziękujemy za zdjęcia, i jak da rade to poprosimy o więcej. Chyba mi się cierpliwość do tego wszystkiego już kończy, po prostu nie mam siły. Żeby on był jakimś nieadopcyjnym psem, chorym, wymagającym opieki, siedzenia w nim w domu, ale tak? Nie wiem, nie rozumiem... Quote
joaaa Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Dziś w nocy ktoś zrobił koopę do miski z wodą. Nie wspomnę o dwóch posłaniach z gąbki pociętych na strzępy. :mad: Tak się bawili Skubiś z Tunią! Quote
Juldan Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 [quote name='mala_czarna']Dziękujemy za zdjęcia, i jak da rade to poprosimy o więcej. Chyba mi się cierpliwość do tego wszystkiego już kończy, po prostu nie mam siły. Żeby on był jakimś nieadopcyjnym psem, chorym, wymagającym opieki, siedzenia w nim w domu, ale tak? Nie wiem, nie rozumiem... Niektóre Glinniaki niestety mają takiego pecha- Tak samo jest z Mają- też od akcji Glinno ciągle czeka na dom... teraz u hop! Kamila głowa do góry- jak będą zdjęcia ogłoszenia Skubisiowi zrobię- a Ciocia hop! sobie zostawi swój pakiet na zaś ;) Quote
Recommended Posts