mala_czarna Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Bardzo, bardzo dziękuję!! :) :buzi: Quote
mala_czarna Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Aktywowałam już wszystkie linki :) Quote
mala_czarna Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 Cisza póki co, nikt nie dzwoni :shake: Quote
hop! Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 mala_czarna napisał(a):Cisza póki co, nikt nie dzwoni :shake: Szkoda... Może faktycznie wyróżnione ogłoszenia by pomogły. Można też codziennie kasować stare i dodawać nowe ogłoszenia na tablicy i gumtree. Quote
joaaa Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Z Bobciem I z Tunią. To maleństwo tez szuka domu, zgarnęłam ją z pola w zimie. Quote
mala_czarna Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 O, Bobciu bez kołnierza??? Quote
joaaa Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Już zagojony. :) Nareszcie może się tarzać w trawie. A łapa też się podgoiła jak dostawał antybiotyk na tego ropnia. Quote
mala_czarna Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 joaaa napisał(a):Już zagojony. :) Nareszcie może się tarzać w trawie. A łapa też się podgoiła jak dostawał antybiotyk na tego ropnia. A czy Bobciu nie zaczepiał Skubisia?? Pewnie nie, bo on to spokojny, tylko Skubiś zaczepia wszystko coś rusza ;) Quote
joaaa Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Skubiś podskakuje do niego, ale Bobciu nie reaguje. Przecież na drugie ma Pan Dobroduszniak. ;) Quote
mala_czarna Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 U Skubisia też cisza. Dzwoniła nawet jedna Pani, której Skubisia podesłałam, rozmawiałam z nią dwa razy, namyslała się, miała mnie poinformować kiedy podjedzie do hotelu go zobaczyć, ale już się nie odezwała. Quote
3 x Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='mala_czarna']U Skubisia też cisza. Dzwoniła nawet jedna Pani, której Skubisia podesłałam, rozmawiałam z nią dwa razy, namyslała się, miała mnie poinformować kiedy podjedzie do hotelu go zobaczyć, ale już się nie odezwała.[/QUOTE] może cały czas mysli kurna psy powinny byc towarem trudnodostępnym i tylko dla wybranych ;) Quote
mala_czarna Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 Skubisia zaniedbałam, ale nie bardzo mam co pisać. Z ogłoszeń nikt nie dzwoni, a uaktualniane są cały czas. Na FB wstawiam na wszelkie możliwe grupy, i oprócz zachwytów jaki to uroczy piesek, i zdziwienia, czemu od stycznia w hotelu, zero telefonów, zero pytań. Quote
hop! Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 [quote name='mala_czarna']Skubisia zaniedbałam, ale nie bardzo mam co pisać. Z ogłoszeń nikt nie dzwoni, a uaktualniane są cały czas. Na FB wstawiam na wszelkie możliwe grupy, i oprócz zachwytów jaki to uroczy piesek, i zdziwienia, czemu od stycznia w hotelu, zero telefonów, zero pytań.[/QUOTE] Widziałam Skubisia na Psygarnij (też go tam wysłałam jakiś czas temu, ale go nie ogłosili). Ostatnio dzięki Psygarnij znalazł dom Filon. Może Skubisia też ktoś zauważy. Quote
mala_czarna Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 Psygarnij chyba dużo pracy ostatnio miało (mieli?) ;) ale przypominałam im o tym i zamieścili. Szkoda Skubisia, myslałam, że szybko dom znajdzie, i jak zwykle się rozczarowałam. Quote
hop! Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='mala_czarna']Psygarnij chyba dużo pracy ostatnio miało (mieli?) ;) ale przypominałam im o tym i zamieścili. Szkoda Skubisia, myslałam, że szybko dom znajdzie, i jak zwykle się rozczarowałam. W niedzielę "myszową" Tosię (https://www.facebook.com/media/set/?set=a.699177200110579.1073742920.165681383460166&type=1) wrzucili. Mała, ładna i nic. Kilka lat temu adopcje były szybsze i łatwiejsze. Teraz ludzie są coraz bardziej wymagający, roszczeniowi i wygodni. Quote
mala_czarna Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 Nie wiem sama. Czasem myślę, że to wina kiepskich zdjęć, czasem, że za daleko hotel, itp., itd. Jakaś pani na FB zapytała: "a gdzie jest ta suczka"? Ludziom nie chce się nawet przeczytać ogłoszenia :( Quote
mysza 1 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='mala_czarna']Nie wiem sama. Czasem myślę, że to wina kiepskich zdjęć, czasem, że za daleko hotel, itp., itd. Jakaś pani na FB zapytała: "a gdzie jest ta suczka"? Ludziom nie chce się nawet przeczytać ogłoszenia :([/QUOTE] Jeśli komuś naprawdę zależy to pojedzie dalej, musi się tylko taki człowiek znaleźć. Nie trać wiary, musi się odmienić. Quote
joaaa Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='mala_czarna']Nie wiem sama. Czasem myślę, że to wina kiepskich zdjęć, czasem, że za daleko hotel, itp., itd. Jakaś pani na FB zapytała: "a gdzie jest ta suczka"? Ludziom nie chce się nawet przeczytać ogłoszenia :([/QUOTE] No bo on wygląda jak suczka. ;) Moi znajomi jak tu byli, to mówili o nim "dziewczynka z kucykami" i zawsze było "ona". Quote
mala_czarna Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 Do obłędu mnie doprowadza "tniutnianie" pod zdjęciami psów, cmokanie, teksty, że taki cudny, że czemu domu nie ma, itp., itd. Ja się nie nadaję żeby oddawac psy do domów, żeby szukać sensownych ludzi, bo już mnie to coraz częściej wyprowadza z równowagi. Mysza, a ten staruszek co ma wydarzenie na FB nadal na ulicy, i wszyscy się cieszą, że ma budę, i na ganeczku sobie leży, po wsi nie chodzi. Mam na mysli Tuptusia. Quote
mala_czarna Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 http://www.zaginaldom.pl/aktualnosci/skubi-i-spajk-spajk-i-skubi-co-laczy-te-psiaki/#.UlV09gzclYc.facebook Quote
mala_czarna Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 Czy mogę prosic o jakieś najświeższe fotki Skubisia? Może coś nowego dam do ogłoszeń ;) Quote
mala_czarna Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 Czekamy na fotki!! :eviltong: Marzy mi sie, żebyś zrobiła taka może fotkę na kanapie, bo ludzie lubia takie słitaśne zdjęcia. Da radę? ;) Quote
joaaa Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Jak ewakuuję Carka i Krecika. I zobaczymy jak do boksia będzie się zachowywał. Quote
hop! Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 mala_czarna napisał(a):Czekamy na fotki!! :eviltong: Marzy mi sie, żebyś zrobiła taka może fotkę na kanapie, bo ludzie lubia takie słitaśne zdjęcia. Da radę? ;) Nie wolno zapomnieć o ozdobnej kokardzie. ;) A tak na serio, to sporo ludzi preferuje takie zdjęcia szukając psów. Warto spróbować. Quote
Recommended Posts