belgunia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Myśle, że niektóre osoby takie zawody będą interesowały z racji rasy:) Ahoj, dovoluji si vas pozvat na nase 8. mistrovstvi republiky agility border collii. Nahlednete na nas web : http://www.bcccz.cz/ http://www.bcccz.cz/czchamp/index_main_CZ.htm kontakt: czchamp@bcccz.cz Tesime se na Vasi navstevu. Ivan Golka agility@kkzetor.cz Pozdrawiam Dorota Quote
belgunia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 http://www.bcccz.cz/czchamp/index_main_CZ.htm Mamy aż tylko 2 borderki zgłoszone :( Szkoda, że tak mało...:placz: Dziewczyny - powodzenia!!!! Pozdrowienia Dorota Quote
belgunia Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Klaudia :-) napisał(a):Dorota ja znalazłam trzy: Eli Iris Bajka Jak patrzyłam, były dwa, ale to lepiej, że są trzy:) TRZYmamy kciuki!!!! Dorota Quote
NNL-BC Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Dziekujemy za trzymanie kciukow :loveu: Mysle ze juz moge podac nasze wyniki, pewnie takie jak zawsze, DIS DIS DIS :evil_lol: Pozdrawiam Ewa Quote
belgunia Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 NNL-BC napisał(a):Dziekujemy za trzymanie kciukow :loveu: Mysle ze juz moge podac nasze wyniki, pewnie takie jak zawsze, DIS DIS DIS :evil_lol: Pozdrawiam Ewa Ewa, zdarzenia mają tendencję do ukierunkowywania się w stronę dominującej myśli! (Czy tak to było Magda i Saga? Pewnie coś pomyliłam:diabloti: ale taki bym chyba sens tej "złotej myśli"). Więc NNL-BC - nie myśl o DIS tylko o tym co fajne i w tempie do przodu ! :) My POZYTYWNIE trzymamy kciuki!!!!!:lol: Dorota Quote
Mokka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 NNL-BC napisał(a):Dziekujemy za trzymanie kciukow :loveu: Mysle ze juz moge podac nasze wyniki, pewnie takie jak zawsze, DIS DIS DIS :evil_lol: Pozdrawiam Ewa Brawo dla tej pani :lol: . A jak reszta? Tylko o sobie gadasz ;) . Quote
FikuMiku Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Mokka, myślę, że zdolność przewidywania przyszłości NNL ogranicza do samej siebie :evil_lol: Quote
NNL-BC Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Mokka, myślę, że zdolność przewidywania przyszłości NNL ogranicza do samej siebie :evil_lol: Absolutnie tak ;) Pozdrawiam Ewa Quote
Mokka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='FikuMiku']Mokka, myślę, że zdolność przewidywania przyszłości NNL ogranicza do samej siebie :evil_lol: Oj, to dobiero w ten weekend? Myślałam, że już są po :diabloti: . No to dalej trzymiemy, za te 3xDIS :loveu: . Quote
belgunia Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 No, dziewczyny, jak było!!! ??? Prosimy, opowiedzcie coś. Iwona, pochwal się :) Dorota Quote
PATIszon Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Gratulacje! A mozecie napisac cos wiecej o tych torkach dla mlodych psow? Jak wogole to wygladalo, ile mial najmlodszy psiak? Bardzo podoba mi sie taki pomysl z zawodami dla szczeniakow :) Quote
PATIszon Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Co to za beczki do obiegania? Stacjonatek wogole nie bylo, tak? Quote
Recommended Posts