Hotel KADIF Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 [quote name='malibo57']Obejrzany! Bardzo dziękuję, Aneczko Sorry, że sprawy Syriuszowe w miejscu stoją, ale potrzebuję jeszcze ze 2,3 tygodnie, żeby wszystko poukładać - możesz wstępnie umawiać termin, ale chyba już po Świętach, co? Po świętach na pewno, bo jak zwykle Mamcia przyjeżdża i muszę "wylizać" do czysta dom! A poza tym kroi się amputacja łapy u Misia no i Tosiek jest pod wzmożoną kontrolą z uwagi na pękniętą miednicę i ranę na łapie z codziennymi opatrunkami: Misiek i Tosiek na FB. Nie wiem czy dam radę ze wszystkim!:oops::placz: Quote
malibo57 Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 Rozumiem i współczuję. Już się wywnętrzyłam na wątku hotelowym a propos Forresto - bardzo proszę o wymiar Syriuszowej szyjki. Quote
Hotel KADIF Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 malibo57 napisał(a):Rozumiem i współczuję. Już się wywnętrzyłam na wątku hotelowym a propos Forresto - bardzo proszę o wymiar Syriuszowej szyjki. Oj... Ale se pogadałyśmy! Myślałam, że piszę u Syriuszka a pisałam na hotelowym. I tam podałam szyjkowe namiary - 35 cm!;) Quote
bea100 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 A co słychać u Syriuszka? Jak postępy socjalizacyjne? Quote
malibo57 Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 Uszek się ma dobrze - rozmawiałam ostatnio z DIF - ona niestety, nie ma czasu pisać. Quote
malibo57 Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 Kilka fotek i buziaki od Uszatego:) Quote
bea100 Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Widzę, że Uszek ma fajnego koleżkę (koleżankę?) do zabaw i czułości :) Quote
malibo57 Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 Jak na zamówienie przyszły przed chwilą wieści od DIF:) "Usz bardzo dobrze sobie radzi. Uwielbia się bawić i ganiać z psami. Szczególnie upodobał sobie Tutkę, którą kochają wszystkie psy oraz Misia. Wiesz, tego z łapką do amputacji. Niestety Syriusz i Jamnior się nie cierpią i albo jeden, albo drugi musi być zamknięty. Wychodzą w oddzielnych grupach. Taka sama sytuacja jest z Polą - nie cierpi Jamnika. Syriusz poza Jamniorem nie ma antypatii hotelowych i ze wszystkimi psiakami świetnie się dogaduje. Z kotami również." Quote
Hotel KADIF Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Jestem wreszcie, ufff! :) Nie logowałam się na dogo od początku kwietnia, bo nie miałam czasu. Dużo się działo w hoteliku, oj dużooo.... W sumie to nic więcej się nie dzieje ponad to co malibka wkleiła wyżej. Wreszcie nad Halinowem zaświeciło słonko, jest ciepło i wrescie chce się wszystkim żyć! Psiaki cały czas siedzą w ogrodzie i grzeją doopki na naszym nowym tarasiku. Ogólnie jest jak to się mówi :cool2:. :hand::hand::hand: Quote
bea100 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Super, na zdjęciach widać, że Uszek świetnie się tam gdzie jest czuje :) PS Ależ fajny nowy taras, wieeelki aż pozadrościć :p Quote
Hotel KADIF Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 bea100 napisał(a): PS Ależ fajny nowy taras, wieeelki aż pozadrościć Aaaa, dziękuję! :loveu: Psiakom też się bardzo podoba - jest już cały obsikany!:diabloti: Quote
malibo57 Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 Cześliczne:loveu: Dzięki DIFciu, stokrotne! Quote
Hotel KADIF Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Jest naprawdę śliczny! Ale zwróćcie uwagę jaką ma piękną sierść. :loveu: Jest błyszcząca i układa się "z włosem"! Nie, no! Jestem dumna z tych zdjęć! :multi: "Mleczarskie" zawsze wychodzą fajnie. Quote
bea100 Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 (edited) Cudne zdjęcia cudnego Uszka...no to teraz tylko ogłaszać, ogłaszać, ogłaszać... EDIT: o rany, napisałam dzisiaj "ogłaszać" (chyba bezmyślnie?) bo z tego wszystkiego nie spytałam co z operacją ortopedyczną Uszka??? Miała być "po Świętach" ale na wątku nie znalazłam grama wpisu na ten temat, czy operacja się odbyła? Edited May 29, 2013 by bea100 Quote
malibo57 Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 Nie odbyła się - zastanawiam się, czy nie skonsultować jeszcze Syriuszka TUTAJ Quote
Hotel KADIF Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Nasza wersalka wylądowała na tarasie... Niech psiaki nie leżą na betonie! :evil_lol: To ulubione miejsce Misia. Sie bawimy! Quote
Recommended Posts