Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malibo57']Obejrzany! Bardzo dziękuję, Aneczko
Sorry, że sprawy Syriuszowe w miejscu stoją, ale potrzebuję jeszcze ze 2,3 tygodnie, żeby wszystko poukładać - możesz wstępnie umawiać termin, ale chyba już po Świętach, co?

Po świętach na pewno, bo jak zwykle Mamcia przyjeżdża i muszę "wylizać" do czysta dom!
A poza tym kroi się amputacja łapy u Misia no i Tosiek jest pod wzmożoną kontrolą z uwagi na pękniętą miednicę i ranę na łapie z codziennymi opatrunkami: Misiek i Tosiek na FB. Nie wiem czy dam radę ze wszystkim!:oops::placz:

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malibo57 napisał(a):
Rozumiem i współczuję.
Już się wywnętrzyłam na wątku hotelowym a propos Forresto - bardzo proszę o wymiar Syriuszowej szyjki.

Oj... Ale se pogadałyśmy! Myślałam, że piszę u Syriuszka a pisałam na hotelowym. I tam podałam szyjkowe namiary - 35 cm!;)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Jak na zamówienie przyszły przed chwilą wieści od DIF:)

"Usz bardzo dobrze sobie radzi. Uwielbia się bawić i ganiać z psami. Szczególnie upodobał sobie Tutkę, którą kochają wszystkie psy oraz Misia. Wiesz, tego z łapką do amputacji. Niestety Syriusz i Jamnior się nie cierpią i albo jeden, albo drugi musi być zamknięty. Wychodzą w oddzielnych grupach. Taka sama sytuacja jest z Polą - nie cierpi Jamnika. Syriusz poza Jamniorem nie ma antypatii hotelowych i ze wszystkimi psiakami świetnie się dogaduje. Z kotami również."

Posted

Jestem wreszcie, ufff! :)
Nie logowałam się na dogo od początku kwietnia, bo nie miałam czasu. Dużo się działo w hoteliku, oj dużooo....

W sumie to nic więcej się nie dzieje ponad to co malibka wkleiła wyżej. Wreszcie nad Halinowem zaświeciło słonko, jest ciepło i wrescie chce się wszystkim żyć! Psiaki cały czas siedzą w ogrodzie i grzeją doopki na naszym nowym tarasiku.
Ogólnie jest jak to się mówi :cool2:.

:hand::hand::hand:

• 3 weeks later...
Posted

Jest naprawdę śliczny!
Ale zwróćcie uwagę jaką ma piękną sierść. :loveu: Jest błyszcząca i układa się "z włosem"!
Nie, no! Jestem dumna z tych zdjęć! :multi: "Mleczarskie" zawsze wychodzą fajnie.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Cudne zdjęcia cudnego Uszka...no to teraz tylko ogłaszać, ogłaszać, ogłaszać...

EDIT: o rany, napisałam dzisiaj "ogłaszać" (chyba bezmyślnie?) bo z tego wszystkiego nie spytałam co z operacją ortopedyczną Uszka??? Miała być "po Świętach" ale na wątku nie znalazłam grama wpisu na ten temat, czy operacja się odbyła?

Edited by bea100
  • 2 weeks later...