dominika8460 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Dostałam wczoraj e-mail-a w sprawie Pulpecika. Pani, która chce go adoptować jest bardzo konkretna. Chce przyjechać do schroniska i zobaczyć psiaka. Pytała o jego wielkość, warunki jakie musi spełniać, aby zaadoptować Pulpecika. Miejmy nadzieję, że to jest ''ten'' dom Pulpecika i nie będzie dłużej czekał. ;) Quote
Olaaabp Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='dominika8460']Dostałam wczoraj e-mail-a w sprawie Pulpecika. Pani, która chce go adoptować jest bardzo konkretna. Chce przyjechać do schroniska i zobaczyć psiaka. Pytała o jego wielkość, warunki jakie musi spełniać, aby zaadoptować Pulpecika. Miejmy nadzieję, że to jest ''ten'' dom Pulpecika i nie będzie dłużej czekał. ;)[/QUOTE] Jak cudnie <3. Trzymam kciuki za Pulpecika Quote
Gojasasa Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='dominika8460']Dostałam wczoraj e-mail-a w sprawie Pulpecika. Pani, która chce go adoptować jest bardzo konkretna. Chce przyjechać do schroniska i zobaczyć psiaka. Pytała o jego wielkość, warunki jakie musi spełniać, aby zaadoptować Pulpecika. Miejmy nadzieję, że to jest ''ten'' dom Pulpecika i nie będzie dłużej czekał. ;)[/QUOTE] Co za wspaniała wiadomość!!! Pulpet tyle czeka!! :D Powodzenia Pulpeciku trzymam kciuki :D Quote
dominika8460 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Nie zapeszajmy dziewczyny. ;) Módlmy się, aby Pani się nie rozmyśliła. Quote
Paulaabp Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='dominika8460']Dostałam wczoraj e-mail-a w sprawie Pulpecika. Pani, która chce go adoptować jest bardzo konkretna. Chce przyjechać do schroniska i zobaczyć psiaka. Pytała o jego wielkość, warunki jakie musi spełniać, aby zaadoptować Pulpecika. Miejmy nadzieję, że to jest ''ten'' dom Pulpecika i nie będzie dłużej czekał. ;)[/QUOTE] [quote name='dominika8460']Nie zapeszajmy dziewczyny. ;) Módlmy się, aby Pani się nie rozmyśliła.[/QUOTE] Cudownie! Uwielbiam takie wiadomosci! 3mamy MOCNO kciuki :) :loveu: To dzięki Twoim ogłoszeniom, Dominika :) Quote
paula98 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Super Pulpecik tak długo czekał i miejmy nadzieję że się doczekał :D Quote
ola_jetz Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Bardzo cudowna wiadomość, trzymam mocno kciuki, oby wreszcie się Pulpecikowi udało, bo naprawdę zasługuje na wspaniały dom <3 Quote
Paulaabp Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 W imieniu Pulpeta dziękujemy za miłe słowa :) 3mamy kciuki :) Quote
Olaaabp Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Pulpecik cieszy sie jak małe dziecko gdy idzie na spacerek. Dzisiaj podrywał nawet inne suczki :) Quote
Gojasasa Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Pulpet to taki mały podrywacz :D a jak szaleje :D Quote
Gojasasa Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 W górę malutki pulpecikowaty wariacie ;D i jak w sprawie adopcji?? :D Quote
dominika8460 Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Przykro mi dziewczyny...Pani się jeszcze nie odezwała...Być może się jeszcze odezwie, ale...Chyba za bardzo i za wcześnie się napaliłam...:-( Quote
Recommended Posts