Quelthalas Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 znów posty poginęły :/ .Niestety, nie będziemy w Bydgoszczy, na pewno będziemy w Łodzi i w Płocku :) Quote
alqua Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 No to my: Najlepsza D. suka w rasie, Zwycięstwo Rasy i CWC :D :multi: Pozdrawiamy Quote
kadziumia Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Pozdrawiam Wszystkie Pieski wystawiane w Dobrym Mieście w przysłowiowych - kwietniowych warunkach ;-). Gratulacje dla Zwycięzców :multi: . Czy ma ktoś może zdjęcia z BIS'ów? pozdrawiam Quote
Florka_xyz Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 [LEFT]Ja tez sie pochwale 2xNSwR(Seter Angileski i Irlandzki) i Zw.Mł.(Shih Tzu);) P.S. BIS'a 1.Akita Amerykańska 2.Foksterier Szorstkowłosy 3.Jamnik Szorstkowłosy Króliczy[/LEFT] Quote
Bardotka Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Ogromne gratki dla Musiałka - Blusik BOB i BOG I:laola: :cunao: Quote
Bardotka Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Ogromne gratki dla Musiałka - Blusik BOB i BOG I:laola: :cunao: Quote
ralph Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Quelthalas, dziekujemy za obfotkowanie :) Moje dzidzio bylo strasznie chore i zasmarkane. Caly tydzien bidulek nie mial apetytu przez ten zatkany nosek i pojechal nieprzygotowany, taki chudzienki i zmarnialy. Siedzial chorutek w szetlandzie, bo bylo strasznie zimno. Ale mimo wszystko wybiegal z Ruda CWC :) Sedzia (z fajnym podejsciem do psiakow) bardzo dokladnie ogladala wszystkie psy. Kazala biegac 10-12 kolek az brakowalo tchu. Przy porownaniach panowalo skupienie i ogromne napiecie. Wrocilysmy do domu z 3ma zlotkami, CWC, 2x Zw. Mł. w tym 1x Best Junior Breed :multi: Quote
la_pegaza Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 w subskrypcji mam nowe posty a jak wchodzę to mój jest ostatni :-? Quote
jovi Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Słuchaj, nie musisz się jakoś prywatnie kontaktować, normalnie do oddziału zadzwoń i powiedź właśnie to co tu napisałeś, że pierwszy raz itp. Ja też byłam w takiej sytuacji i nie było żadnego problemu, tylko to trochę najczęściej trwa zanim się po wystawie obrobią no chyba, że miałbyś kogoś znajomego w Olsztynie kto mógłby Ci odebrać pucharek bezpośrednio bo jak oni mają wysyłać to może być trochę kłopot. Ale myślę, że spokojnie dostaniesz pucharek tylko troszkę na niego poczekasz i parę razy będziesz się musiał im przypomnieć ;) Quote
Musiałek Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Florka_xyz napisał(a):Ja tez sie pochwale 2xNSwR(Seter Angileski i Irlandzki) i Zw.Mł.(Shih Tzu);) P.S. BIS'a 1.Akita Amerykańska 2.Foksterier Szorstkowłosy 3.Jamnik Szorstkowłosy Króliczy Tam nie było foxteriera tylko pudel czarny średni i chyba na 3 miejscu a na 2 jamnik - :razz: Quote
Musiałek Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 No to chwalimy się :multi: :multi: Mój Blue - CAC, NDPwR, BOB oraz BOG 1 [SIZE=2]mimo wystawiania w śniegu warto było zostać do końca :multi: :multi: BIS Akita jamink pudel Quote
Xsenna Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Czarne Gwiazdy napisał(a):Hmm, na parkingu? :) jesteś jeszcze bardzo młody, więc ucz się: jeżeli nie masz nic do powiedzenia to się nie odzywaj. Nie zawsze musisz uszczęśliwiać otoczenie awoimi błyskami intekigencji Niektórzy twierdzą.że złośliwość świadczy o inteligencji, ale niestety czasem złośliwość ją przytłumia(jeżeli było co) Quote
Czarne Gwiazdy Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 jesteś jeszcze bardzo młody, więc ucz się: jeżeli nie masz nic do powiedzenia to się nie odzywaj. Nie zawsze musisz uszczęśliwiać otoczenie awoimi błyskami intekigencji Niektórzy twierdzą.że złośliwość świadczy o inteligencji, ale niestety czasem złośliwość ją przytłumia(jeżeli było co) A przepraszam Cię. Gdzie w moim poście widzisz złośliwość? Możesz mi to wytłumaczyć? Pytanie do kofee: Czy poczułaś się urażona moim postem? btw. Jak coś jeszcze masz mi do powiedzenia to bądź tak miła i skorzystaj z PW. Poza tym post nie był kierowany do Ciebie, a do kofee. Uważam, że powinna się za siebie wypowiadać... edit: znalazłem twój ładny post: Homo sum ino, i wpiernicza mnie takie przysrywanie komuś na forum, zwłaszcza gdzie nikogo prywatne anse nie obchodzą, gdzie bywać by się chciało dla przyjemności i poszerzenia wiedzy o tematy, których sie w poradnikach nie wyczyta I pięknie by było jakby na tym forum tylko takie słoneczne Malawaszki klony były, ludziska od których nawet przez to szkło cos dobrego promieniuje Może zacznij się stosować do swoich rad ;) Quote
alqua Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 No to fotka z Bisów grupy 1 , mam nadzije ,że jakoś uda mi się ją tu wstawić :oops: Quote
sabra Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Czy ma ktoś fotki podhalanów z Dobrego Miasta? alqua,czy mogę Twoją fotkę z grupy I wstawić na forum podhalanów? Quote
carotina Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Florka_xyz napisał(a):Ja tez sie pochwale 2xNSwR(Seter Angileski i Irlandzki) i Zw.Mł.(Shih Tzu);) P.S. BIS'a 1.Akita Amerykańska 2.Foksterier Szorstkowłosy 3.Jamnik Szorstkowłosy Króliczy gratulacje:) jakie shih-tzu wystawiałaś?? :) znasz inne wyniki w rasie?? Quote
alqua Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Sabra, tak oczywiście możesz zamieścić fotke na stronie :) Quote
Rybc!a Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 byłam, jako widz i kibic Tristana (beagle) z Elbląga. Niestety, zajął drugą lokatę i nie wygrał. Ja z ulubieńcem wystawy. Quote
lady_m Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Pogoda fajna, atmosfera fajna, fajne medale... Ale musicie przyznac, ze sprawa toalet nie jest juz taka fajna :shake: Quote
Florka_xyz Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 carotina napisał(a):gratulacje:) jakie shih-tzu wystawiałaś?? :) znasz inne wyniki w rasie?? Ja wystawiałam : LUKIER Wark- Ot - Zw.Mł. NJwR ;) a Zw.Rasy - MONTE CARMELLO z Tangulskiej Góry ;) Quote
Gracjana Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 :multi:Daphne (collie rough) Zw.rasy...:multi: Widze ze załapałyśmy się na fotke z BOGa 1szeju grupy...:loveu: Niestety doszłśmy do finałowej 4ki i nas zwalił... ale za to bluesik dostał BOGa...:loveu:Należało się chłopakowi!! Quote
MagicJohnson Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Joy ( LT-LV-EST-BALT-BLR-PL JCH DANVIK MAGIC JOHNSON) BOB, BIG-3 zauwazylam, ze duzo kto pstrykal go, wiec mile czekam na foto: rita_vorobjova@yahoo.com ;) Quote
Recommended Posts