jovi Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Wykaz przyjętych psów : http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/DM_wykaz.pdf Plan sędziowania : http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/DM_plan.pdf Quote
saJo Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Jestesmy bezkonkurencyjni nie tylko w odmianie,ale i w rasie :evil_lol: Quote
Martyna Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 o fajnie :-) ja nie wiem czy bede, ale znowu mam konkurencje ;-) hehehe w tym roku chyba wszyscy wystawiaja w posredniej ;-) Quote
A&R&I Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Dzięki piękne za linki do stawki :) No i okazuje się, że mój pies w pośredniej i moja suka w młodzieży i to wszystko z kanarków :diabloti: Quote
MagicJohnson Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 my jestesmy bez konkurencji w rasie.. juhu.. :lol: :evil_lol: Quote
Dominika i Porto Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 My niestety się nie zgłosiliśmy ;( teraz patrze na katalog i żałuje. Ale w jeden weekend i tak robimy 3 wystawy.Zwłaszcza dzień po Swierklańcu druga część kraju. Życzymy więc powodzenia startującym :) Quote
alqua Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 No my tez będziemy na wystawie.. już niedługo :) Quote
Gracjana Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 CZY KTOS JADACY Z WASZAWY DO DOBREGO MIASTA MIAL BY MIEJSCE W AUCIE DLA MNIE I NIEDUZEGO OWCZARKA SZKOCKIEGO (SUCZKA)?? ZAPEWNIAMY MILE TOWAZYSTWO:evil_lol: I DOKLADAMY SIE DO PALIWA....!!! Quote
kofee Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 O której zaczyna się ta wystawa? Wiem, że to dość naiwne pytanie, ale regularnie nie bywam, a tym razem chciałabym być od początku. Quote
kofee Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Dzięki, może zdążymy. A może wiesz jeszcze, gdzie tam można zostawić samochód? Quote
Sulima Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Cześć.:lol: życzymy wszystkim dobrej zabawy:lol: my tez bedziemy,ale jako kibice :lol: oby pogoda dopisała,choćby tak jak w tamtym roku:lol: Quote
dorotal Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Przygotowujac sie do jutrzejszego wyjazdu zauwazylam ze mam niedoplate :mad: Ale za chiny nie moge dosc dlaczego. Mam zgloszone 3 psy dorosle i 2 szczeniaki czyli 65+55+55+30+30= czyli wychodzi 235. I wlasnie tyle zaplacilam. A oni chca 280. :diabloti: oszaleli czy co:crazyeye: Niestety jutro musze zaliczyc sekretariat:angryy: Quote
saJo Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 kofee Zaraz obok jest parking, z tym ze raczej nie ma tam strasznie duzo miejsca i jak przyjedziesz pozniej, to mozes byc zmuszona do parkowania gdzies dalej przy ulicy. Ja na szczescie mam karte wjazdowa na teren wystawy i nie musze sie stresowac miejscem parkingowym :cool1: Quote
kofee Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Dzięki SaJo, chyba powiększyli ten parking, ale ta dycha za wjazd:crazyeye: (no, cóż pewnie raz na rok tak zarabiają). Widzieliśmy Was, gratulujemy! Pokaz agility zrobił na nas duże wrażenie. Niestety moje dziecko 6-letnie uparło się, żeby pobiegać z którymś z trenujących psów, a trochę się baliśmy, żeby to robiło, więc musieliśmy wyjść przed końcem. No, ale może będzie miało okazję pobiegać z własnym, jak się uda. Pozdrawiamy:lol: Quote
Quelthalas Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 To ja się chwalę- mój 11-miesięczny dog niemiecki BASTI Oregon dzisiaj w Dobrym Mieście na swojej 3 w życiu wystawie - kl.młodzieży: dosk.I/3, Zw.Mł, Naj.Junior, BOB :multi: :multi: :multi: No i ...sypał śnieg!!! Wymarzłam się za wszystkie czasy (ale warto było).Fotki tylko kilku bokserków (jeżeli coś pokręciłam w podpisach to przepraszam i proszę o sprostowanie): psy: kl.pośrednia JAZZMAN v.Venusberg ALMADINAKS TERSET : Quote
Quelthalas Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Klasa pośrednia: Klasa otwarta: Jedna na Milion BORN TO WIN: Quote
Quelthalas Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 AMMON Walba to albo SHARAN SanVita albo GRATIA CANIZZARO BROWN SUGAR -pojęcia nie mam :( : Quote
Light of Shin-Ra Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Podobno do klasy szczeniąt była na tą wystawę zgłoszona suczka rosyjski toy. Czy ktoś coś wie, ma może zdjęcia ? Będę niezmiernie wdzięczna za wszelkie informacje. Quote
Quelthalas Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Klasa championów GOLDEN SHOWER Iz Idilli Kontrastov: GARIBALDI Nostrum Ogromne gratulacje dla wszystkich wystawianych i wystawiających , również za wytrwałość podczas majowego ziąbu i śniegu :) Quote
Quelthalas Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 :D Dzięki.Coś czuję,że zawsze, jak będziemy wchodzić po bokserach -to będę pykać fotki -boksie są tak wdzięcznymi modelami :) Quote
la_pegaza Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Quelthalas napisał(a)::D Dzięki.Coś czuję,że zawsze, jak będziemy wchodzić po bokserach -to będę pykać fotki -boksie są tak wdzięcznymi modelami :) aaaa super :multi: a w Bydgoszczy będziecie?? :diabloti: Quote
A&R&I Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Witam Będe bardzo wdzięczny jeżeli ktoś z Was mógłby mi pomóc w uzyskaniu kontaktu do kogoś z Olsztyńskiego oddziału ZKWP - chodzi mi jak najbardziej o szybki kontakt więc raczej prywatny. Z przyczyn niezależnych nie uczestniczyliśmy w Bisach i z tego powodu nasz pies nie odebrał swojego pierwszego w karierze pucharka za BOB-a. Nie wiedzieliśmy nawet ,że są one przyznawane a na ringu także nikt nas nie poinformował. Naszą winą jest to ,że nie zajrzelismy do katalogu do działu nagrody a zrobiliśmy to dopiero w domu czyli po fakcie. Dzięki wielkie z góry za pomoc Remi Quote
Recommended Posts