Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bela51']A nie zamierzacie zadzwonic i zapytac ?[/QUOTE]

Zadzwonię za kilka dni tzn. po wypłacie, bo na chwilę obecną jestem spłukana do zera:-( i to dosłownie

Posted

[quote name='Kamila Proc']i co tam slychac?[/QUOTE]

Cioteczki Kochane!!!

U Sati wszystko ok. Zadzwoniłam wczoraj do Pani Joli.

Akurat Państwo byli z Sati na spacerze.

Sati, jest szczęśliwa i zadowolona, dopisuje jej apetyt, bardzo dobrze dogaduje się z drugim psiakiem (zawsze zapominam zapytać, jak ma na imię).
Jeśli chodzi o gryzienie przedmiotów, to jest lepiej, ale ostatnio pogryzła w/w psiakowi skórzaną obrożę, którą miał na sobie:cool3:.

Ostatnio Sati odwiedziła weterynarza. Pani doktor stwierdziła, że jest młodsza niż to wynika z wpisu w książeczce, że ma nieco ponad rok. Waży 18 kg.

Wczoraj dzwonił do mnie jakiś pan w sprawie Sati, widocznie jeszcze jakieś ogłoszenia nie wygasły.

Jak zobaczyłam nieznany numer to miałam nadzieję, że ktoś dzwoni w sprawie "mojej" Cindy

Posted

[quote name='Gabi79']Cioteczki Kochane!!!

U Sati wszystko ok. Zadzwoniłam wczoraj do Pani Joli.

Akurat Państwo byli z Sati na spacerze.

Sati, jest szczęśliwa i zadowolona, dopisuje jej apetyt, bardzo dobrze dogaduje się z drugim psiakiem (zawsze zapominam zapytać, jak ma na imię).
Jeśli chodzi o gryzienie przedmiotów, to jest lepiej, ale ostatnio pogryzła w/w psiakowi skórzaną obrożę, którą miał na sobie:cool3:.

Ostatnio Sati odwiedziła weterynarza. Pani doktor stwierdziła, że jest młodsza niż to wynika z wpisu w książeczce, że ma nieco ponad rok. Waży 18 kg.

Wczoraj dzwonił do mnie jakiś pan w sprawie Sati, widocznie jeszcze jakieś ogłoszenia nie wygasły.

Jak zobaczyłam nieznany numer to miałam nadzieję, że ktoś dzwoni w sprawie "mojej" Cindy[/QUOTE]

Uff to super ;) bardzo się cieszę :):):)

Posted (edited)

Obiezyswiat znalazła ogłoszenie Stefy dodane 2 czerwca br. jest podany tel. Giselle, więc chyba ktoś odnowił ogłoszenie.
Muszę teraz poszukać, kto mógł robić te ogłoszenia.

Cholera na wielu portalach jest świeżo dodane ogłoszenie.

To chyba osoba u której zamawiałam ogłoszenia na bazarku? Tylko kto to był??? Chyba jakaś Sylwia???

Edited by Gabi79
Posted

No i co że jest? Ja niby usuwam, ale nigdy nie pamiętam gdzie powstawiałam w sumie ;) Zawsze coś zostakje. I ludzie dzwonią. Wtedy wciskam im pierwszego psa jaki mi przyjdzie do głowy. W taki sposób kilka wcisnęłam ;) Więc po co się martwić i marnować czas na poszukiwania kto wstawil? Wciskać inne i tyle ;)

Posted

[quote name='Pysia']No i co że jest? Ja niby usuwam, ale nigdy nie pamiętam gdzie powstawiałam w sumie ;) Zawsze coś zostakje. I ludzie dzwonią. Wtedy wciskam im pierwszego psa jaki mi przyjdzie do głowy. W taki sposób kilka wcisnęłam ;) Więc po co się martwić i marnować czas na poszukiwania kto wstawil? Wciskać inne i tyle ;)[/QUOTE]

Już wszystko wyjaśnione, ogłoszenia odświeżyła Sylwia, u której zamawiałam ogłoszenia na bazarku, nie wiedziała, że Sati już w DS.
Pysiu, Ty to masz dar przekonywania. Mnie niestety nigdy nie udało się wcisnąć ludziom innego psa.
Jeśli ten, którego wypatrzyli był już w DS niby prosili o propozycje, ale potem ani me, ani be

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='obiezyswiat75']

Stefcia pozdrawia z nowego domu :)

Dziękuję Kochana za wstawienie fotek.

Pani Jola napisała, że Sati jest zdrowa, szczęśliwa i bardzo lubi swojego większego "braciszka" - z wzajemnością.

Niestety nadal zdarza jej się coś pogryźć. Ale ogólnie wszystko ok:loveu: