giselle4 Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 [quote name='ajw']Miejmy nadzieję, że brak wiadomości to właśnie dobra wiadomość;)[/QUOTE] mam tez taką nadzieje Quote
Gabi79 Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 [quote name='bela51']A nie zamierzacie zadzwonic i zapytac ?[/QUOTE] Zadzwonię za kilka dni tzn. po wypłacie, bo na chwilę obecną jestem spłukana do zera:-( i to dosłownie Quote
Gabi79 Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 [quote name='Kamila Proc']i co tam slychac?[/QUOTE] Cioteczki Kochane!!! U Sati wszystko ok. Zadzwoniłam wczoraj do Pani Joli. Akurat Państwo byli z Sati na spacerze. Sati, jest szczęśliwa i zadowolona, dopisuje jej apetyt, bardzo dobrze dogaduje się z drugim psiakiem (zawsze zapominam zapytać, jak ma na imię). Jeśli chodzi o gryzienie przedmiotów, to jest lepiej, ale ostatnio pogryzła w/w psiakowi skórzaną obrożę, którą miał na sobie:cool3:. Ostatnio Sati odwiedziła weterynarza. Pani doktor stwierdziła, że jest młodsza niż to wynika z wpisu w książeczce, że ma nieco ponad rok. Waży 18 kg. Wczoraj dzwonił do mnie jakiś pan w sprawie Sati, widocznie jeszcze jakieś ogłoszenia nie wygasły. Jak zobaczyłam nieznany numer to miałam nadzieję, że ktoś dzwoni w sprawie "mojej" Cindy Quote
AgusiaP Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='Gabi79']Cioteczki Kochane!!! U Sati wszystko ok. Zadzwoniłam wczoraj do Pani Joli. Akurat Państwo byli z Sati na spacerze. Sati, jest szczęśliwa i zadowolona, dopisuje jej apetyt, bardzo dobrze dogaduje się z drugim psiakiem (zawsze zapominam zapytać, jak ma na imię). Jeśli chodzi o gryzienie przedmiotów, to jest lepiej, ale ostatnio pogryzła w/w psiakowi skórzaną obrożę, którą miał na sobie:cool3:. Ostatnio Sati odwiedziła weterynarza. Pani doktor stwierdziła, że jest młodsza niż to wynika z wpisu w książeczce, że ma nieco ponad rok. Waży 18 kg. Wczoraj dzwonił do mnie jakiś pan w sprawie Sati, widocznie jeszcze jakieś ogłoszenia nie wygasły. Jak zobaczyłam nieznany numer to miałam nadzieję, że ktoś dzwoni w sprawie "mojej" Cindy[/QUOTE] Uff to super ;) bardzo się cieszę :):):) Quote
halszka Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 świetne nowiny:) jeśli chodzi o ogłoszenia to niestety nie na wszystkich portalach udało się usunąć,więc jeszcze pewnie kilka hula po internecie Quote
Hope2 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Może jest tu ktoś chętny na wędzone kurze łapki? http://www.dogomania.pl/forum/threads/244037-Naturalnie-w%C4%99dzone-kurze-%C5%82apki-zbieram-zam%C3%B3wienia-do-06-06-13-zapraszam?p=20928042#post20928042 Quote
Martika&Aischa Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Najważniejsze ze wszystko sie ulozyło :) i tak trzymac ;) Quote
Gabi79 Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 (edited) Obiezyswiat znalazła ogłoszenie Stefy dodane 2 czerwca br. jest podany tel. Giselle, więc chyba ktoś odnowił ogłoszenie. Muszę teraz poszukać, kto mógł robić te ogłoszenia. Cholera na wielu portalach jest świeżo dodane ogłoszenie. To chyba osoba u której zamawiałam ogłoszenia na bazarku? Tylko kto to był??? Chyba jakaś Sylwia??? Edited June 9, 2013 by Gabi79 Quote
Pysia Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 No i co że jest? Ja niby usuwam, ale nigdy nie pamiętam gdzie powstawiałam w sumie ;) Zawsze coś zostakje. I ludzie dzwonią. Wtedy wciskam im pierwszego psa jaki mi przyjdzie do głowy. W taki sposób kilka wcisnęłam ;) Więc po co się martwić i marnować czas na poszukiwania kto wstawil? Wciskać inne i tyle ;) Quote
Gabi79 Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 [quote name='Pysia']No i co że jest? Ja niby usuwam, ale nigdy nie pamiętam gdzie powstawiałam w sumie ;) Zawsze coś zostakje. I ludzie dzwonią. Wtedy wciskam im pierwszego psa jaki mi przyjdzie do głowy. W taki sposób kilka wcisnęłam ;) Więc po co się martwić i marnować czas na poszukiwania kto wstawil? Wciskać inne i tyle ;)[/QUOTE] Już wszystko wyjaśnione, ogłoszenia odświeżyła Sylwia, u której zamawiałam ogłoszenia na bazarku, nie wiedziała, że Sati już w DS. Pysiu, Ty to masz dar przekonywania. Mnie niestety nigdy nie udało się wcisnąć ludziom innego psa. Jeśli ten, którego wypatrzyli był już w DS niby prosili o propozycje, ale potem ani me, ani be Quote
Martika&Aischa Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Zaglądam do dziewczynki ;) Gabi kochana daj znac czy udało Ci się odebrac fanty bazarkowe ;) jeśli nie podwiozę w przyszłym tygodniu :) Quote
Gabi79 Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 [quote name='obiezyswiat75'] Stefcia pozdrawia z nowego domu :) Dziękuję Kochana za wstawienie fotek. Pani Jola napisała, że Sati jest zdrowa, szczęśliwa i bardzo lubi swojego większego "braciszka" - z wzajemnością. Niestety nadal zdarza jej się coś pogryźć. Ale ogólnie wszystko ok:loveu: Quote
giselle4 Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 GABI, to szczesliwe zakonczene dla Stefki-konewki Quote
Recommended Posts