asiaf1 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Tego psiaka znalazła moja znajoma 2 tygodnie temu, koło Tesco w Pruszkowie. Miała go zawieźć na Paluch ale obiecałam jej, że pomogę w szukaniu domu więc trafił do Otrębus. Psiak jest młody, towarzyski, lgnie do człowieka. Cały aż się skręca jak go się głaszcze. Dlatego Grażyna roboczo nazwała go Skrętkiem. Może ktoś z Was kojarzy takiego psiaka? Tak czy inaczej trzeba będzie powoli szukać mu domu. A oto bohater tej historii Quote
beka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Nie znam :( Ale śliczny jest (zwróce uwagę na ogłoszenia) Quote
asiaf1 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 prawda, że piękny? a jaki kochany cały czas by sie przytulał. Quote
LALUNA Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Asiu ten watek powinnaś założyć w W PSY DO ADOPCJI/ZNALEZIONE. Tu go mało osób wypatrzy. Popros admina aby przeniósl Quote
kasiaprodex Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 gdzie go dokladnie znalazła? wywieszala ogloszenia o znalezieniu? Quote
Kora Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Tak na wszelki wypadek bo wiek? Na początku stycznia w okolicach Wołomina zaginął nieduży biały piesek o dłuższej sierści w czarne łaty. Ma ponad 8 lat, nazywa się Bercik. eboli@interia.pl Quote
asiaf1 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Dziś psiak doatał nowe imię Fredek -to Deszczowa tak wymyśliła:evil_lol: Jaki to wspaniały pies, bezproblemowy, kochający ludzi i inne zwierzaki, przylepka. Szczególnie przypadł do gustu TZ Deszczowej;) Quote
kasiaprodex Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 kasiaprodex napisał(a):gdzie go dokladnie znalazła? wywieszala ogloszenia o znalezieniu? poprosze o odpowiedz przecie ja z Pruszkowa to w plakacikach moge pomóc. Chyba że pomoc jest niepotrzebna Quote
asiaf1 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 kasiaprodex napisał(a):poprosze o odpowiedz przecie ja z Pruszkowa to w plakacikach moge pomóc. Chyba że pomoc jest niepotrzebna Pies był znaleziony na parpkingu przy Tesco w Pruszkowie. Z tego co wiem to ta Pani nie rozwieszałą plakatów więc przydałaby sie pomoc w ich rozwieszaniu. Jeżeli możesz zrobic taki plakat to byłabym wdzięczna Quote
kasiaprodex Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 poprosze o telefon który moge zamieścic w plakaciku i jakis opisik psa Quote
Bodziulka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Fredek uwielbia robić "żabę" :evil_lol: niestety, nie udało się jej uwiecznić na fotach z Gapcią Quote
Bodziulka Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Fredek został przechszczony na "Mopa" :evil_lol: Bardzo lubi wygodę, na spacerze urządził protest i trzeba go było nieść ;) :evil_lol: pierwszy protest :lol: drugi protest :evil_lol: Myślę, że Mop mógłby dać jakieś rady lekarzom, którzy przygotowują się do protestów, bo on osiągnął swój cel :lol: i po spacerku Quote
outsi Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Ale cudo :loveu: ! I jakie są plany wobec Mopa? Czy nikt się nie odezwał? Quote
outsi Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Jaki on jest wielkościowo / wagowo? Ciężko się go nosi na spacerkach :evil_lol: ? Na zdjęciach wygląda na długiego niskopodłogowca - czy on ma faktycznie takie trochę jamnicze proporcje, czy to tylko wrażenie? Ile może mieć w kłębie? Quote
Bodziulka Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 wielkościowo to tak koło 30cm, troszkę większy, niż kudłaty jamnik :cool3: Quote
outsi Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 A ile Mop może ważyć tak mniej więcej? Pytam, bo sobie porównuję z moimi szczekaczkami i to mi pozwala sobie lepiej wyobrazić psa. Mój bassecik przy 32cm w kłębie waży 16 kg (i nie mam siły go nosić - ale on jest grubą parówką). Mop pewnie mniej waży :razz: ? Jakie macie plany wobec Mopa? Czy czekacie jeszcze na odnalezienie byłego właściciela, czy już szukacie nowego domku? Quote
Bodziulka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Nie wiem ile waży Mop, ale nie jest za ciężki na noszenie na rękach ;) Nie sądzę, aby odnalazł się jego poprzedni właściciel, więc Mopiątko szuka domu Quote
deszczowa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 tak porównując do moich psiaków ma ok. 6 kilo. Mopik jest świetny - bardzo łągodny, spolegliwy. Można nim tarzać i tarmościć jak.... mopem:evil_lol: i jeszcze proszę protest na drodze na oczach wszystkich spacerowiczów urządził :crazyeye: Quote
outsi Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 6kg to faktycznie jeszcze akceptowalna waga przy tak systematycznych protestach na spacerach :crazyeye: :razz: . Ale co będzie, jak się chłopak podtuczy :roll: ... (czy on nie był jakoś zabiedzony i z niedowagą, w momencie, gdy został znaleziony?). A jak Mopik dogaduje się z innymi psami? Quote
deszczowa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Mopik to chodząca łagodność do sucz, psów i kotów...:loveu: jeszcze nie słyszałam jak szczeka nawet:crazyeye: Quote
outsi Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 A te protesty to na takie zwykłe pieszczochowe fochy wyglądają, czy może Mopik ma problemy z wydolnością? Jak serducho? Nie sinieje mu jęzorek po wysiłku? Nie kaszle sercowo? Quote
marlena.gda Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Mopik to piórko wiecej futra niż ciałka - wiem to dobrze !!! Co tam u mojego ulubieńca? Quote
Recommended Posts