Kejciu Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Ale się cieszę!kibicowalam Jej od dawna :) Quote
Karilka Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 Wieści są takie - że Luba zakochana w małżonce. Wraca ze spacerów z panem i prosto do pańci. :diabloti: Quote
Shilomaniak Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Karilka napisał(a):Wieści są takie - że Luba zakochana w małżonce. Wraca ze spacerów z panem i prosto do pańci. :diabloti: Kurczaki, trzeba było mi wziąć Lubę :diabloti:(podpisano-lepsza część Shilomaniaka) Quote
Myngey Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 A Ja ma nowe foty z domku. I wiadomość jak śpi to chrapie - u mnie też było chapanko to chyba dziewczyna odprężona - Jak myślicie ? Quote
Shilomaniak Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Odprężona??? :crazyeye:. Luba rządzi całym zwierzęcym towarzystwem :diabloti:. To widać na jej radosnej mordce :evil_lol:. Ale się dziewczynie trafił fajny domek :loveu: Quote
Karilka Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 Shilomaniak napisał(a):Kurczaki, trzeba było mi wziąć Lubę :diabloti:(podpisano-lepsza część Shilomaniaka) Trza było! :mad: No jak dla mnie Luba - zakumplowała się i ciut zadomowiła. Super! :loveu: Quote
Shilomaniak Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Karilka napisał(a):Trza było! :mad: myślę "zamiast" a nie "dodatkowo" :eviltong: Quote
ajw Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Miło patrzeć na takie zdjęcia na kanapie :) Quote
Shilomaniak Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Kocham tych Ludzióff za to co dają Lubie :loveu::loveu::loveu: Quote
Myngey Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Rozmawiałam z pańcią Luby, w domu dziewczyna zachowuje się wzorowo oprócz tego że powarkuje na pana jak wraca z pracy do momentu gdy się nie odezwie do niej - to raczej z miłości do niego :lol: Na podwórku Luba rządzi - wszyscy wiedza że na tym podwórku mieszka taka co nikomu nie przepuści, wolą przejść na drugą stronę ulicy. Właściciele z tego faktu są zadowoleni, że chociaż jeden pies pilnuje chaty ;-) Quote
Recommended Posts