Myngey Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Luba i nowy kompan z którym będzie mieszkać czekoladowy Labek Quote
Karilka Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 Jak ja sie martwię... żeby było wszystko OK i ta glajda nic nie odwaliła! Quote
Kocurek Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 trzymam mocno kciuki.....musi być dobrze:) Quote
Shilomaniak Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='Karilka']Jak ja sie martwię... żeby było wszystko OK i ta glajda nic nie odwaliła![/QUOTE] Tfu tfu nie zapeszać mi tu !!! Glajda mądra, nic nie będzie ( na razie ;)) odwalać :diabloti: Quote
Karilka Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 Oby! My z Bogusią jak na szpilkach a ja to nerwicy sie nabawiłam :diabloti: Quote
Shilomaniak Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 uszy położone, ogon opuszczony , skupiony wzrok na człowieku - niepewna jest co się dzieje. Przeżycie dla nas wszystkich. A pamiętam taką jedną czarną ze skorpionem na grzbiecie - i co??? Quote
Shilomaniak Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Psy są mądre, żeby tylko ludzie jeszcze dorastali do tego poziomu, ja ze zdjęcia Quote
Karilka Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 Jak na razie jeszcze nikt mi nie krzyczał do słuchawki "zabierajta tego psa bo puszcze w jednym kapciu i kołderce!". Czyli chyba - w miarę. Quote
Shilomaniak Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 To znowu ja ze zdjęcia, powiem tak;:eviltong: Karilko Quote
Myngey Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Mam wieści i nawet zdjęcia. Kopiuje e-mail Witam. Luba poznała wszystkich domowników, jest OK. Kiedyś musiała być bardzo bita ponieważ ma bardzo duże lęki. Mam nadzieję że u nas jej przejdzie. Zdjęcia prześlę za tydzień jak dobrze pozna otoczenie. POZDRAWIAM Quote
Shilomaniak Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Suka kanapowa?, dobrze że moja tego nie widzi. Labek jak ten pies na podłodze, nigdy nie zazna piernatów-chlip. Quote
Karilka Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 O jeeeezuuuuu!!! Jak ona tam pasuje do wystroju i do tego labka... A on zbereźnik ją z tych szelek rozebrał? :mad: Quote
minia7 Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cieszę się bardzo, że w końcu Luba ma domek. Dzięki Wam dziewczyny :Rose::Rose::Rose: No teraz to musi być dobrze. Zadzwonię Karilko jak się poskładam do kupy. Quote
Shilomaniak Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [QUOTE=Karilka;21391749 O jeeeezuuuuu!!! Jak ona tam pasuje do wystroju i do tego labka... A on zbereźnik ją z tych szelek rozebrał? :mad: Brązowe labki to straszne zbereźniki ;). U nas na osiedlu też jest jeden taki i ma ksywę nadaną przez ogół: "Gwałciciel". Więc ten Lubowy jeszcze nie taki najgorszy...:cool3: Quote
ajw Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Zaglądam a tu takie wieści :) Luba na kanapie rozłożona, wie gdzie wygodnie :loveu: ogromnie się cieszę, że ma dom i trzymam kciuki oby wszysko było OK !!:kciuki::kciuki: Quote
ANETTTA Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 kanapa w sam raz ani za duża ani za mała jak dla niej heh Quote
Shilomaniak Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='Karilka']Jak na razie jeszcze nikt mi nie krzyczał do słuchawki "zabierajta tego psa bo puszcze w jednym kapciu i kołderce!". Czyli chyba - w miarę. bez kapcia i kołderki, za to najważniejsza w całym domu ;) Quote
Karilka Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 Wieści z domku: Generalnie Luba upodobała sobie pańcię! Pan wychodzi na spacerki do lasu, z Lubą i labkiem, jednak i tak w sercu Lubej jest pańcia!:diabloti: Pewnie przekupuje smakołykami pod stołem a biedny pan jest skazany na męskie towarzystwo labradora. Nadal jest niepewna, jednak cieszy sie jak głupia z widoku pani i dzieci:loveu:. Zaprzyjaźniła się z sąsiadami (dziećmi) - jest OK.:multi: :multi::multi::multi: Quote
Shilomaniak Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Nooo to cudowne wieści :loveu:. Kamień z serca :loveu: Quote
Karilka Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 Uważam, że do mądrych :). Kolejna udana akcja za nami! Quote
Javena Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Alez cudowne wiadomości.... Luba ma dom :multi:. Jeszcze mam ją w ogłoszeniach na niektórych portalach ,musze posciagać..... :multi: Quote
Recommended Posts