Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieję ,że szybko pojawi się na stronie plan i potwierdzenie też ,chociaż nie dziwię się ,że jeszcze nie ma potwierdzenia...wysyłałam zgłoszenie 14 maja wieczorem.Ale przyjęli..tak się dowiedziłam przy dzwonieniu

Posted

Nie martw sięhusky - sytuacja z dziś

opłaciłam klubową 26 kwietnia - krajowa bezpłatnie (bo rasa polska).
Tymczasem :

- ja : u mnie na potwierdzeniu o opłacie z klubu napisali zapłacone 0.00 zł do zapł. 60 zł . a na krajówce płacić 70 zł
- koleżanka od ogara - ma napisane na krajówce do zapłaty 0 zł
- koleżanka od gończej - za krajówkę 100zł do zapłąty, ale za to ma numerek na klub

każda z nas choć identyczna sytacja w założeniu - 3 różne rozwiązania

Posted

MAM MAŁĄ PROŚBĘ DO DOGOMANIAKÓW KTÓRZY WYBIERAJĄ SIĘ NA TĄ WYSTAWĘ - CZY KTOŚ Z WAS NIE MÓGŁBY ZROBIĆ CHOCIAŻ JEDNEGO ZDJĘCIA THAI RIDGEBACK-OWI TAM ZGŁOSZONEMU. JEST TO SUCZKA W KLASIE SZCZENIĄT WYSTAWIANA NA RINGU NR 10 U SĘDZIEGO p. LESZKA SIEJKOWSKIEGO. WEDŁUG PLANU SĘDZIOWANIA WCHODZI NA RING OK. GODZINY 11.15.

[SIZE=2]

Z GÓRY DZIĘKUJĘ [SIZE=2]

Posted

Super,że jest juz informacja - cockerów 7 ...a byłam pewna,że sporo Czechów przyjedzie,tak jak do Nowej Rudy...Mam prośbę - bo nie mogę otworzyć planu sędziowania - czy ktoś byłby tak dobry i mógł wkleić plan dla ringu cocker spanieli angielskich - wg.zapowiedzi sędziuje p.Sajnóg..plisss...

Posted

[quote name='cockermanka']Super,że jest juz informacja - cockerów 7 ...a byłam pewna,że sporo Czechów przyjedzie,tak jak do Nowej Rudy...Mam prośbę - bo nie mogę otworzyć planu sędziowania - czy ktoś byłby tak dobry i mógł wkleić plan dla ringu cocker spanieli angielskich - wg.zapowiedzi sędziuje p.Sajnóg..plisss...

RING 1
Sędzia - Krystyna Sajnóg
Ilość 44

.....

10.55
COCKER SPANIEL ANGIELSKI CZARNY
- ENGLISH COCKER SPANIEL BLACK
Ilość: 3
SUKI
Klasa młodzieży 1 546 - 546
Klasa otwarta 2 547 - 548

11.10
COCKER SPANIEL ANGIELSKI KOLOROWY
- ENGLISH COCKER SPANIEL PATRICOLOR
Ilość: 3
PSY
Klasa pośrednia 1 549 - 549
Klasa otwarta 1 550 - 550
[FONT=TimesNewRomanCE][COLOR=#1f1a17]SUKI

Klasa championów 1 551 - 551

[FONT=TimesNewRomanCE,Bold][COLOR=#1f1a17]11.20
COCKER SPANIEL ANGIELSKI PODPALANY
- ENGLISH COCKER SPANIEL BLACK END TAN
Ilość: 1
SUKI
Klasa młodzieży 1 552 - 552

Wcześniej idą inne rasy stąd te wykropkowanie - o to chodziło czy chcesz cały ring?
Pzdr

Posted

[quote name='cockermanka']bety - baaardzo Ci dziękuję :loveu:
Ogromnie mi taki plan odpowiada :multi:

NIE MA ZA CO - PROSZĘ BARDZO :lol:
Pzdr

Posted

la_pegaza napisał(a):
Jest wykaz psów zgłoszonych na stronce :)

:crazyeye: i tylko jeden pies w klasie młodzieży w goldenach:crazyeye: a jak ja jeżdże - to po osiem, dziesięć psów:angryy:

Posted

Jakby ktos mogl zrobic zdjecia seterkowi angielskiemu to bylabym baaaaardzo wdzieczna. Jest tylko jeden taki piesek i to braciszek mojego Ravcia!!! Wiec jak ktos przemknie sie obok takiego kropkowego pana to prosimy o fotke :) xD

Posted

i tylko jeden pies w klasie młodzieży w goldenach:crazyeye: a jak ja jeżdże - to po osiem, dziesięć psów

Dla mnie najdziwniejsze jest to, że owczarków szkockich krótkowłosych jest dwa razy więcej niż długowłosych :crazyeye:

Posted

[quote name='bety']MAM MAŁĄ PROŚBĘ DO DOGOMANIAKÓW KTÓRZY WYBIERAJĄ SIĘ NA TĄ WYSTAWĘ - CZY KTOŚ Z WAS NIE MÓGŁBY ZROBIĆ CHOCIAŻ JEDNEGO ZDJĘCIA THAI RIDGEBACK-OWI TAM ZGŁOSZONEMU. JEST TO SUCZKA W KLASIE SZCZENIĄT WYSTAWIANA NA RINGU NR 10 U SĘDZIEGO p. LESZKA SIEJKOWSKIEGO. WEDŁUG PLANU SĘDZIOWANIA WCHODZI NA RING OK. GODZINY 11.15.

[SIZE=2]

Z GÓRY DZIĘKUJĘ [SIZE=2]

postaram sie zrobic mu zdjecie :)
tez podoba mi sie ta rasa!!