Jump to content
Dogomania

ZA TM :-((( 1250pln POTRZEBNE DLA HUZARKA! MA DOM ALE MA TEZ DLUG DO SPLACENIA...

Recommended Posts

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

daga_27 napisał(a):
czy ewentualnie mozemy pomoc w transporcie do Tczewa?

Czyzby znow mial do nas wrocic? Dla przypomnienia Hektor jest z gdanskiego schronu.

Beata

Posted

BeataJ napisał(a):
Czyzby znow mial do nas wrocic? Dla przypomnienia Hektor jest z gdanskiego schronu.

Beata

ja wiem o tym:lol: teraz potencjalny wlasciciel wybiera miedzy "naszym" a Kobo z Emira.

Posted

daga_27 napisał(a):
ja wiem o tym:lol: teraz potencjalny wlasciciel wybiera miedzy "naszym" a Kobo z Emira.

No to jest jakaś nadzieja ze Huzarek moze bedzie mial domek, czekamy z niecierpliwoscia na jakies wiesci

Posted

Ciotki.. blagam... leczenie huzara wynioslo nas prawie 3 tysiace... na jego skarpecie mam nazbierane niewiele ponad tysiac zlotych... na allegro wplacaja na niego ledwo- ledwo, bo wystawiam tez wiele wieksze biedy :placz:

Prosze o pomoc!!! trzeba uzbierac jeszcze 2 tysiace !!!

pzdr
GreenEvil

Posted

GreenEvil napisał(a):
Ciotki.. blagam... leczenie huzara wynioslo nas prawie 3 tysiace... na jego skarpecie mam nazbierane niewiele ponad tysiac zlotych... na allegro wplacaja na niego ledwo- ledwo, bo wystawiam tez wiele wieksze biedy :placz:

Prosze o pomoc!!! trzeba uzbierac jeszcze 2 tysiace !!!

pzdr
GreenEvil

O kurcze...nie wiedziałam :( to byśmy z ciotkami wystawiły aukcję na Huzarka...a tak to wystawiliśmy na innego pieska z mniejszym długiem...:( mam nadzieję, że oboje znajdą domki...

Posted

Alarmowy Fundusz
Nadziei na Życie
ul. Jagiełły 5 m. 19
14 - 100 Ostróda Numer konta: VWBank
78 2130 0004 2001 0388 0143 0001

z dopiskiem "Huzar"

Prosze... pomozcie :placz: 2 tysiace brakuje do oplacenia jego leczenia.

pzdr
GreenEvil