Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kochane ciotki, wygląda na to, że jest postęp :)
jeszcze trochę brakuje, ale pan doktor powiedział, że jak do końca kwietnia tempo zrastania sie utrzyma to będziemy mysleć o wyjęciu drutów :multi::multi::multi:
skany będą pod koniec tygodnia bo pan mąż zabrał je ze sobą przez pomyłkę w służbową podróż :evil_lol:
koszt wczorajszej wizyty to okrągłe 100,00 zł

Posted

[quote name='kakadu']kochane ciotki, wygląda na to, że jest postęp :)
jeszcze trochę brakuje, ale pan doktor powiedział, że jak do końca kwietnia tempo zrastania sie utrzyma to będziemy mysleć o wyjęciu drutów :multi::multi::multi:
skany będą pod koniec tygodnia bo pan mąż zabrał je ze sobą przez pomyłkę w służbową podróż :evil_lol:
koszt wczorajszej wizyty to okrągłe 100,00 zł[/QUOTE]
W s p a n i a l e !!!:multi:
y tak dalej maleńka :D
Chyba gotowane nóżki pomagają ;)

Posted

ostatnio mam straszny młyn, ale tak szybciutko wam pokażę kogo chomik spotkał w lecznicowej poczekalni :loveu:

" class="ipsImage" alt="">

Posted

chomik był bardzo dzielny, prawie wcale się nie bał olbrzyma, ale na wszelki wypadek, żeby dodać sobie animuszu, trochę na niego poszczekał;
opiekunowie franciszka (bo tak ma na imię berneńczyk) byli bardzo sympatyczni, i mam nadzieję, że się nie obrażą, że umieściłam zdjęcia ich "syneczka" na wątku tusi :roll:

Posted (edited)

skany z wizyty z 27.01.14 (należy kliknąć aby powiększyć):

Edited by kakadu
Posted

uprzejmie donoszę, że chomik odmawia współpracy na spacerach i każe się nosić na rączkach :cool3:
wczoraj mało mi ręka nie odpadła bo wybraliśmy się na dłuższą przechadzkę i trzeba było tachać te 3 i pół kilo :evil_lol:
w domu drze się na mnie jak chce na kolanka, całkiem juz weszła mi na głowę pchła jedna ;)

Posted

[quote name='kakadu']uprzejmie donoszę, że chomik odmawia współpracy na spacerach i każe się nosić na rączkach :cool3:
wczoraj mało mi ręka nie odpadła bo wybraliśmy się na dłuższą przechadzkę i trzeba było tachać te 3 i pół kilo :evil_lol:
w domu drze się na mnie jak chce na kolanka, całkiem juz weszła mi na głowę pchła jedna ;)[/QUOTE]
No proszę ! Widzę, że szkolący się zmienił :D
Cwaniara mała :D

Posted

[quote name='kakadu']uprzejmie donoszę, że chomik odmawia współpracy na spacerach i każe się nosić na rączkach :cool3:
w domu drze się na mnie jak chce na kolanka, całkiem juz weszła mi na głowę pchła jedna ;)
W sumie dobrze, że tylko jedna... :evil_lol:
Ale może jakiś Fiprex czy cos zastosuj, bo jak się na pieski z Ciebie rozniesie... :shake: