kakadu Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 kochane ciotki, wygląda na to, że jest postęp :) jeszcze trochę brakuje, ale pan doktor powiedział, że jak do końca kwietnia tempo zrastania sie utrzyma to będziemy mysleć o wyjęciu drutów :multi::multi::multi: skany będą pod koniec tygodnia bo pan mąż zabrał je ze sobą przez pomyłkę w służbową podróż :evil_lol: koszt wczorajszej wizyty to okrągłe 100,00 zł Quote
andegawenka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 (edited) ufff ale nas przetrzymałaś, ale warto było:multi::multi: Edited January 28, 2014 by andegawenka Quote
BORYSboxer Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 O ja, to cieszymy sie powoli...:p oby tak dalej... Quote
Bogusik Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Cudowne wiadomości!Wreszcie jakiś postęp....:smile::calus: Quote
Poker Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Cieszę się z Tusinką , że łapinka lepiej się ma. :multi: Quote
edek Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Małymi kroczkami do przodu :). Głaski dla Tusi i stadka :). Quote
Ghanima Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Ojej, jak dobrze :) Cioteczka kakadu - teraz tylko dużo galaretki z kurzych łapek i będzie super :) Quote
AlfaLS Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 A w kwietniu to już groźba sanek odpadnie i będzie git :evil_lol:. Quote
b-b Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='kakadu']kochane ciotki, wygląda na to, że jest postęp :) jeszcze trochę brakuje, ale pan doktor powiedział, że jak do końca kwietnia tempo zrastania sie utrzyma to będziemy mysleć o wyjęciu drutów :multi::multi::multi: skany będą pod koniec tygodnia bo pan mąż zabrał je ze sobą przez pomyłkę w służbową podróż :evil_lol: koszt wczorajszej wizyty to okrągłe 100,00 zł[/QUOTE] W s p a n i a l e !!!:multi: y tak dalej maleńka :D Chyba gotowane nóżki pomagają ;) Quote
kakadu Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 ostatnio mam straszny młyn, ale tak szybciutko wam pokażę kogo chomik spotkał w lecznicowej poczekalni :loveu: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
kakadu Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 chomik był bardzo dzielny, prawie wcale się nie bał olbrzyma, ale na wszelki wypadek, żeby dodać sobie animuszu, trochę na niego poszczekał; opiekunowie franciszka (bo tak ma na imię berneńczyk) byli bardzo sympatyczni, i mam nadzieję, że się nie obrażą, że umieściłam zdjęcia ich "syneczka" na wątku tusi :roll: Quote
b-b Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Chomiczek dzielny się nie bał...może Franciszka miał stracha przed chomiczkiem?:D Quote
AlfaLS Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Zdjęcie chomika z Francszkiem - CUDO!!!!!! Quote
kakadu Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 (edited) skany z wizyty z 27.01.14 (należy kliknąć aby powiększyć): " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Edited January 30, 2014 by kakadu Quote
andegawenka Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Wyjmowanie tych drutów to też operacja?:roll: Tusinka ma fotkę z pandą?:o Quote
kakadu Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 no tak; te druty są przecież w kości i nie da się ich wyjąć ciągnąc za końcówkę... Quote
b-b Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Dawać dawać Tusince nóżki a o późniejszych czasach nie myśleć i nie zamartwiać się na zapas :) Quote
phase Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9740ae7811b3.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tusinka jest taka śliczna , piękna, cudna że aż chce sie ją skraść! :loveu: Zasługuje perełka na wszystko co dla niej najlepsze! Quote
kakadu Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 uprzejmie donoszę, że chomik odmawia współpracy na spacerach i każe się nosić na rączkach :cool3: wczoraj mało mi ręka nie odpadła bo wybraliśmy się na dłuższą przechadzkę i trzeba było tachać te 3 i pół kilo :evil_lol: w domu drze się na mnie jak chce na kolanka, całkiem juz weszła mi na głowę pchła jedna ;) Quote
andegawenka Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Aniołecek:evil_lol: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/61fa0447b21c.jpg Quote
b-b Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='kakadu']uprzejmie donoszę, że chomik odmawia współpracy na spacerach i każe się nosić na rączkach :cool3: wczoraj mało mi ręka nie odpadła bo wybraliśmy się na dłuższą przechadzkę i trzeba było tachać te 3 i pół kilo :evil_lol: w domu drze się na mnie jak chce na kolanka, całkiem juz weszła mi na głowę pchła jedna ;)[/QUOTE] No proszę ! Widzę, że szkolący się zmienił :D Cwaniara mała :D Quote
Poker Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 NO tak, uczeń przerósł mistrza :evil_lol: Quote
inka33 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='kakadu']uprzejmie donoszę, że chomik odmawia współpracy na spacerach i każe się nosić na rączkach :cool3: wczoraj mało mi ręka nie odpadła bo wybraliśmy się na dłuższą przechadzkę i trzeba było tachać te 3 i pół kilo :evil_lol: w domu drze się na mnie jak chce na kolanka, całkiem juz weszła mi na głowę pchła jedna ;) W sumie dobrze, że tylko jedna... :evil_lol: Ale może jakiś Fiprex czy cos zastosuj, bo jak się na pieski z Ciebie rozniesie... :shake: Quote
Recommended Posts