Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kakadu']jakby się ciocia ghanima śmiała półdupkiem, to by dla równowagi musiała siedzieć na twarzy :evil_lol:
E, niekoniecznie... ;)

[quote name='Ghanima']Inka33 - no co ja bym bez Ciebie zrobiła - krzywo się bym marszczyła :) I to poopencją osobistą :lol: A tak to sobie równo rozporwadzę, częśc na górze, cześć na dole i będzie git :evil_lol:
Oj tam, oj tam... :oops:

[quote name='edek']I jak tu się nie śmiać
Półdupkiem.

Posted

Ghanima napisał(a):
Jutro wyjeżdżam, przez ok. dwóch tygodni tu nie zajrzę, buuuu... Dziewczyny, trzymać poziom, że tak powiem :)

Szczęśliwej podróży i powrotu.

Posted

dostałam w sobotę fajne fanty od :loveu:edka:loveu:, ale nie zrobiłam jeszcze zdjęć, bo po świętowaniu rocznicy ślubu musieliśmy dojść do siebie ;)

Posted

kakadu napisał(a):
dostałam w sobotę fajne fanty od :loveu:edka:loveu:, ale nie zrobiłam jeszcze zdjęć, bo po świętowaniu rocznicy ślubu musieliśmy dojść do siebie ;)

Kakadu dużo szczęścia dla Ciebie i TZ :Rose:

Kilka fantów podarowała moja teściowa :loveu:. Ja zaglądałam do szafek i co wpadło mi w oko to pakowałam hihihih. Oby tylko fanty wpadły Cioteczka w oko ;)

Posted

[quote name='kakadu']dostałam w sobotę fajne fanty od :loveu:edka:loveu:, ale nie zrobiłam jeszcze zdjęć, bo po świętowaniu rocznicy ślubu musieliśmy dojść do siebie ;)
Ehhh,to i nasz Chomiczek załapał sie na imprezę :lol:
Tu jest fajnie i wszystko idzie ku jeszcze lepszemu,ale zajrzyjcie tutaj,bardzo proszę - dziewczynce grozi amputacja,bo operacja to jakieś horrendalne pieniądze.
Może dr Janicki byłby tańszy ? Z wątku Tereski nie wiadomo kto ja konsultował

http://www.dogomania.pl/forum/threads/241626-Psie-dziecko-z-wyrokiem-amputacji-pomóżcie?p=20847003#post20847003

Posted

tusia prawie całą imprezę plenerową przespała na obfitym biuście mojej koleżanki, zawinięta dodatkowo w szal, tak więc pełen komfort ;)
na wątek poszłam i zaproponowałam pomoc w konsultacji;

Posted

dziewczyny, ja mam dzis urlop, tak wpadłam tylko do pracy ogarnąć internetowe kwestie; teraz lecę już do biblioteki i mnie nie będzie; męczę się nad pracą dyplomową na stare lata ;)

Posted

kakadu napisał(a):
tusia prawie całą imprezę plenerową przespała na obfitym biuście mojej koleżanki, zawinięta dodatkowo w szal, tak więc pełen komfort ;)

:mdleje: Kcem fotkie! :bigcry:

kakadu napisał(a):
męczę się nad pracą dyplomową na stare lata ;)

Jak na stare lata, to jeszcze zdążysz... ;)

Posted

:klacz::kciuki::kciuki::kciuki: za ten dyplom,kakadu...nie mniej jednak,nie zostawiaj nas na długo bez wieści o Tusince,bo trzeba będzie sięgnąć po to coś...:mad:

Posted

zdjęć niestety nikt nie robił :shake:
teraz widzę, że to była straszna głupota z naszej strony ;)

a bogusik juz straszy pałą - atmosfera po prostu nie do wytrzymania na tym wątku :eviltong:

Posted

kakadu napisał(a):
zdjęć niestety nikt nie robił :shake:
teraz widzę, że to była straszna głupota z naszej strony ;)

a bogusik juz straszy pałą - atmosfera po prostu nie do wytrzymania na tym wątku :eviltong:

:mad: No to trzeba koniecznie poprosić biust o ponowne przedrzemanie Tusi i jeszcze konieczniej obfocić owe dziwowisko! :diabloti:
Atmosferę poprawisz zdjęciem Tusi na biuście, a w ostateczności zdjęciem niewidzialnego bandaża i zgadywaniem jego wzorku. :evil_lol:

Posted

kakadu napisał(a):
to pierwsze chyba da się zrobić ;)
jeśli to poprawi atmosferę, to i drugie mamy z głowy :evil_lol:

Zatem cierpliwie czekamy na owe wici,co zmienią atmosferę wątku na "do wytrzymania"....;)

Posted

Bogusik napisał(a):
Zatem cierpliwie czekamy na owe wici,co zmienią atmosferę wątku na "do wytrzymania"....;)

Kakadu, dawaj Tusię na biuście! :mad: :mad: :mad:

Posted

edek napisał(a):
Co jak co, ale Chomik umie się ustawić :evil_lol:

Noooo, nawet do zdjęcia się Chomik ustawiła, tfu, ułożyła, a tu nic! :sad:

Posted

inka33 napisał(a):
Kakadu, dawaj Tusię na biuście! :mad: :mad: :mad:

do zrobienia zdjęcia potrzebny mi nie tylko chomik, ale też duży biust;
koleżanka niestety niedostępna, a ja nie dysponuję takowym... :shake:
u tusi wszystko ok, wylegiwała się na słońcu przez ostatnie 4 dni (miałam wolny czwartek i piątek); nóżka wygląda ładnie, juz od 2 tygodni nie chodzi w kołnierzu, bo nic nie liże; pojutrze mamy wizytę i się okaże co i jak dalej będziemy robić :)
kciuki w każdym razie wskazane;

Posted

a tu jest zdjęcie jeszcze z niedzielnej choroby, kiedy to tusia przemieszczała sie wyłącznie na rączkach;
tż sobie nie zażyczył pokazywania, przez co miałam okazję wykazać się artystycznie ;)

Posted (edited)

a teraz sie pochwalę swoją florą :)

forsycja w ogródku

tulipanki też w ogródku

tarnina obok której przechodzimy na spacerkach

oraz przypadkowy, acz uroczy mleczyk

i fauną
(kleszcz znaleziony na posłaniu u frodzia - już martwy, ale jednak zdążył się nachlać, ścierwo jedne)

Edited by kakadu