Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale się cioteczki rozwinęły przez weekend ;)
tylko te męskie końcówki (spałem itd) mi całkiem do tusi nie pasują, a to chyba o niej wierszyk? :roll:

lecę robic dla chomika bazarek z kocimi sprawami :)
zrobię to zaproszę ;)

Posted (edited)

kilka zdjęć z weekendu:

************************************************** **********************************************

a tu wielka niespodzianka - można zobaczyć jak tusia delikatnie zaczyna używa[SIZE=3]ć swojej poskładanej nóżki:

[video]http://tinypic.com/r/2dtol6x/4]View My Video[/video]

Edited by kakadu
Posted

kakadu, Ty zawsze wiesz, jak nam zrobić przyjemność z poniedziałku - dziękujemy :) W filmiku najbardziej podoba mi się moment, jak sie Tusia zmęczyła i nagle klap na doopinkę :)
Intryguje mnie też zdjęcia nr 2 - ewidentnie tu widać zaprzęg, ale gdzie śnieg...? Czyżby to sucha zaprawa? :)

Posted (edited)

[quote name='Ghanima']kakadu, Ty zawsze wiesz, jak nam zrobić przyjemność z poniedziałku - dziękujemy :) W filmiku najbardziej podoba mi się moment, jak sie Tusia zmęczyła i nagle klap na doopinkę :)
Intryguje mnie też zdjęcia nr 2 - ewidentnie tu widać zaprzęg, ale gdzie śnieg...? Czyżby to sucha zaprawa? :)
bo musze dbać o tusinkowych przyjaciół przecież :)
a jak ich dopieszczę jeśli nie zdjęciami chomika? ;)
na tym zdjęciu faktycznie jest zaprzęg, kółek nie mamy więc ciągną po piachu zwykłe sanki na płozach, a żeby chomikom było łatwiej to doprzęgłam im litościwie owczarka ;)

[quote name='edek']Ale padła po spacerku hihihi słodziak. Ładnie dogina na tej łapeczce :)
ale jak zasuwała po lesie :), mam jeszcze jeden filmik na dowód, ale one się długo wczytują więc to za chwilkę ;)

ok, jest drugi filmik:

[video]http://tinypic.com/r/2efkd8j/4]View My Video[/video]

proszę zwrócic uwage na bucik z jajka-pisanki zakupionego na okolicznośc lanego poniedziałku ;)

************************************************** ******************************

Edited by kakadu
Posted

:multi: Łapka coraz ładniej się porusza, a Tuśinka ma coraz zgrabniejszą figurę. :klacz:

Kurczę, będę musiała zapomnieć o przezwisku Kiwi... :( ;)

Posted

Ale goni jak mały perszing i widać ,że często łapką sie podpiera :multi: Rewelacyjny chomiczek.:loveu:
Ile ona teraz może ważyć?

Posted

Ale fajne filmiki!:smile: Tusinka jak zawsze prześliczna,a łapka pięknie już współpracuje z pozostałymi łapiętami :multi:

Błędole w wierszyku poprawione:oops: A wszystko przez to,że w głowie zamiast Tusi siedział chomiczek...:evil_lol:

Posted

no właśnie wygląda jakby zaczynała powoli współpracować :)
a jutro jedziemy na zdjęcie rtg i być może na zdjęcie opatrunku; już nogami przebieram, żeby się pozbyc tej ligniny i tych kolorowych bandaży, bo robi się ciepło i tusia by sie męczyła za bardzo; od kiedy w zeszłym tygodniu zobaczyłam, że nóżka ładnie zarosła to juz sie nie boję, bo nie wygląda tak chudziutko i kurczaczo jak wcześniej "na gołego" ;)

Posted

kochani bo ja dzis tylko na chwilkę wpadłam z rana, a potem juz mnie nie będzie, bo latam i załatwiam; na 18:00 mamy wizytę, więc zdam smsową relacje edkowi, jak zwykle ;)
podrzućcie tam czasem bazarek, dobrze? :kiss_2: