Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

edek napisał(a):
Najważniejsze, że się nic nie stało !!! Jak można nie hamować.....

U mnie też jeżdżą tacy debile. :-x Drogi osiedlowe traktują jak tory wyścigowe.:shake:

Cieszę się, że będzie można pomóc kruszynce. :cool2:

A może założycie jej też wątek na FB? Z pewnością trochę pomoże to w zbiórce kasy na operację i dalsze leczenie. Tak tylko głośno myślę. :hmmmm:

Posted

danyww napisał(a):

A może założycie jej też wątek na FB? Z pewnością trochę pomoże to w zbiórce kasy na operację i dalsze leczenie. Tak tylko głośno myślę. :hmmmm:

wiesz co, mnie nie ma na fb i szczerze mówiąc nie chcę tam zbierac pieniędzy; tu sie wszyscy znamy, łatwo mi sie rozliczać, a i tak czuję się średnio komfortowo, jak ktoś wpłaca pieniądze; wolę bazarki - wtedy jest mi łatwiej, bo komus na czymś zależy i to sobie kupuje; a takie wpłaty bez zakupów wprawiaja mnie w zakłopotanie; naprawdę;
mam jeszcze trochę fantów ubraniowych, to są firmowe rzeczy, powinny sie sprzedać, myślę, że damy radę; ale dziękuję za propozycję :)

Posted

kakadu , nie przesadzaj :roll: Jak ktoś wpłaca pieniądze nie z bazarków tylko po prostu , to znaczy ,że tak chce. A również kupuje, np. życie czy zdrowie albo i szczęście psa.I to jest najważniejsze, prawda?

Posted

Poker napisał(a):
kakadu , nie przesadzaj :roll: Jak ktoś wpłaca pieniądze nie z bazarków tylko po prostu , to znaczy ,że tak chce. A również kupuje, np. życie czy zdrowie albo i szczęście psa.I to jest najważniejsze, prawda?

Całkowicie zgadzam się z Cioteczką Poker :-)

Posted

Ponadto nie zawsze jest coś co chcesz kupić na danym bazarku :roll:. Po za tym ja sporo osób sprosiłam i biorę to na swoje sumienie :obrazic:

Posted (edited)

ja ogólnie nie jestem przeciwna, sama czasem wpłacę, ale czuję pewien dyskomfort i nic na to nie poradzę;
a jak jestem za te wpłaty wdzięczna w imieniu tusi to chyba nie muszę podkreślać...
do tego nie zbieramy kilku tysięcy na implanty stawów i myśle, że w zakresie dogo damy sobie radę (najwyżej będe bazarkowac miesiącami); mamy juz prawie potrzebną kwote na sama operację;
nie wspomnę juz o problemach z zagospodarowaniem srodków, które zostały kiedyś zebrane na fb na jakieś leki dla psa z dogo; ten pies nie mógł ich przyjmować i był wielki problem bo to wg niektórych było nieuczciwe, żeby przeznaczyc te pieniądze na cos innego, bez zwracania sie do ofiarodawców których były dziesiątki; obłęd;

a tu zdjęcia z wczorajszego spaceru (trochę zamazane bo dziewczyny leciały jak wściekłe i było juz ciemnawo):

Edited by kakadu
Posted

Poker napisał(a):
.... podpisujemy się z moją Jasieńką, wszystkimi rencami i łapami;):lol:
Kakadu, czy to dobry pomysł, żeby Twoje fanty dołożyć na bazarek, który ma zamiar zrobić cancer dla Tusi?...
też firmowe ciuszki?...a Ty możesz później lecieć z następnymi.....pomyśl?...
... ale tam u Was pięknie:)))))))))))

Posted

anica napisał(a):
.... podpisujemy się z moją Jasieńką, wszystkimi rencami i łapami;):lol:
Kakadu, czy to dobry pomysł, żeby Twoje fanty dołożyć na bazarek, który ma zamiar zrobić cancer dla Tusi?...
też firmowe ciuszki?...a Ty możesz później lecieć z następnymi.....pomyśl?...
... ale tam u Was pięknie:)))))))))))

nie ma problemu - moge zrobic zdjęcia i wysłać do cancer, tylko potrzebuję adres mailowy; i będzie to bazarek z zaznaczeniem, że nie ma przesyłki łączonej więc jeśli ktoś kupi cos ode mnie i od cancer to sie będzie musiał liczyć z podwójnymi kosztami;
widziałam takie bazarki i one funkcjonuja w przestrzeni dogo, więc nie mam nic przeciw takiemu rozwiązaniu; to po prostu jakby dwa (albo i więcej) bazarki w jednym
a pięknie u nas jest faktycznie
o każdej praktycznie porze roku można na czyms oko zawiesić ;)

Posted

...przepraszam, to ja wyraziłam się nieprecyzyjnie:oops:( nie wiedziecieć czemu myślałam, że wiesz o bazarku:lol: a tu ciocia cancer zrobiła nam, wczoraj,wszystkim niespodziankę:thumbs:) bazarek ma być z moich fantów( wysyłkę wzięłabym na siebie, tak jak wcześniej zasugerowałaś) ale ,że koszt operacji i później jeszcze rechabilitacji?... jednak jest duży, pomimo wspaniałomyślności lekarza to pewnie tych bazarków, trzeba będzie zorganizować trochę:roll:... może najpierw zobacz link do tego co jest w przygotowaniu(mi się wydaje, że trochę mało towaru:roll:)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/239698-wykluwa-się?p=20414692#post20414692

Posted

[quote name='anica']...przepraszam, to ja wyraziłam się nieprecyzyjnie:oops:( nie wiedziecieć czemu myślałam, że wiesz o bazarku:lol: a tu ciocia cancer zrobiła nam, wczoraj,wszystkim niespodziankę:thumbs:) bazarek ma być z moich fantów( wysyłkę wzięłabym na siebie, tak jak wcześniej zasugerowałaś) ale ,że koszt operacji i później jeszcze rechabilitacji?... jednak jest duży, pomimo wspaniałomyślności lekarza to pewnie tych bazarków, trzeba będzie zorganizować trochę:roll:... może najpierw zobacz link do tego co jest w przygotowaniu(mi się wydaje, że trochę mało towaru:roll:)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/239698-wykluwa-się?p=20414692#post20414692

Jeszcze Cioteczka mbies chciała dać fanty. Czy przygarnęłybyście je ? Czy miałaby ewentualnie wysłać pocztą ?

Posted

edek napisał(a):
Jeszcze Cioteczka mbies chciała dać fanty. Czy przygarnęłybyście je ? Czy miałaby ewentualnie wysłać pocztą ?
....:multi:.... chyba, cioteczka cancer wolałaby zdjęcia, skoro ja musiałam wysłać(dla mnie-survival to chyba dobre określenie z tymi fotami:shake:) ale może najlepiej? zapytać jej samej? np na PW cancer43 to jedna z najwspanialszych " cioć "pod słońcem:loveu:

Posted (edited)

Zajrzałam na bazarek cancer. Bardzo fajne rzeczy , niektórym będę się przyglądać.
Bazarek nie musi być tasiemcowy.Ja wolę robić krótsze ,łatwiej mi ogarnąć.
Z mojego książkowego bazarku jest 356 zł :multi:
Liczyłam i liczyłam i mam nadzieję ,ze wkoncu dobrze.Wyszło mi ostatecznie 378 zł

Edited by Poker
Posted

edek napisał(a):
Poker kwota fiu fiu piękna. Tusia niedługo będzie takśmigała, żę Ciocia Kakadu będzie zadyszki dostawała :diabloti:

oby Twoje słowa spełniły się

Posted

cancer43 napisał(a):
Oczywiście że się spełnią :lol:
Mam pytanie - czekać na zdjęcia czy ruszać z bazarkiem ?

A kakadu wysłała ci już fotki ?

Posted

udało mi się zalogować, ale to nie będzie trwało wiecznie ;)
więc tak na szybko - anica - zrozumalam ze cancer robi bazarek z ciuchami i mi proponujesz zebym sie dorzucila ze swoimi ;)
osobiscie tez nie jestem zwolennikiem tasiemcowych bazarkow wiec moze ja wystawie te swoje ciuchy w poniedzialek, bo dzis z domu to nie dam rady wyslac tych zdjec...
ale zadecydujcie bo ja nie wiem jaki jest duzy ten cancerowy bazarek; sprobuje do niego zajrzec, ale nie wiem czy mi sie uda, bostrony ze zdjeciami to jest katorga dla mojego łącza...
w razie czego ja zdjecia ubrań mam i moge słać do kogo trzeba, sama też kończe bazarek w poniedziałęk i mogę zaczynać następny więc dostosuję się do waszej decyzji, bo sama nie mogę ocenić sytuacji, a nie chę was blokowac;

edek, w razie czego, jak bedzie coś pilnego to dzwoń do mnie po prostu ;)

Posted

dzisiaj zdałam sobie sprawę, że przeciez na operacji sie nie skonczy... trzeba bedzie jezdzic na zmiany opatrunków, robić zdjęcie rtg co kilka tygodni, zeby ocenic czy kosc sie zrasta; zapomnialam też napisac, ze ten gips chomiczek bedzie musiał nosic przynajmniej 3 miesiące... :(
no nic, jakoś damy rade ;)
tusia z wolna pokazuje swoje prawdziwe oblicze; straszny z niej rozdaciuch ;) japulka jej się nie zamyka po porstu; macie jakieś sposoby żeby ja tego oduczyć choć troszke? bo mnie sąsiedzi zjedzą; tu jest tak cicho, a ja wychodzę z psami bardzo wczesnie rano i poźno wieczorem; wtedy aż do rzeki słychać jak chomik sie drze ;)