kakadu Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 ale na szczęście udało się z tym rachunkiem, bo mąz ma w pracy; zeskanował i przysłał: wstawiłam tez na pierwszej stronie; Quote
edek Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Najważniejsze, że się nic nie stało !!! Jak można nie hamować..... Quote
danyww Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 edek napisał(a):Najważniejsze, że się nic nie stało !!! Jak można nie hamować..... U mnie też jeżdżą tacy debile. :-x Drogi osiedlowe traktują jak tory wyścigowe.:shake: Cieszę się, że będzie można pomóc kruszynce. :cool2: A może założycie jej też wątek na FB? Z pewnością trochę pomoże to w zbiórce kasy na operację i dalsze leczenie. Tak tylko głośno myślę. :hmmmm: Quote
kakadu Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 danyww napisał(a): A może założycie jej też wątek na FB? Z pewnością trochę pomoże to w zbiórce kasy na operację i dalsze leczenie. Tak tylko głośno myślę. :hmmmm: wiesz co, mnie nie ma na fb i szczerze mówiąc nie chcę tam zbierac pieniędzy; tu sie wszyscy znamy, łatwo mi sie rozliczać, a i tak czuję się średnio komfortowo, jak ktoś wpłaca pieniądze; wolę bazarki - wtedy jest mi łatwiej, bo komus na czymś zależy i to sobie kupuje; a takie wpłaty bez zakupów wprawiaja mnie w zakłopotanie; naprawdę; mam jeszcze trochę fantów ubraniowych, to są firmowe rzeczy, powinny sie sprzedać, myślę, że damy radę; ale dziękuję za propozycję :) Quote
Poker Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 kakadu , nie przesadzaj :roll: Jak ktoś wpłaca pieniądze nie z bazarków tylko po prostu , to znaczy ,że tak chce. A również kupuje, np. życie czy zdrowie albo i szczęście psa.I to jest najważniejsze, prawda? Quote
Elza22 Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 Poker napisał(a):kakadu , nie przesadzaj :roll: Jak ktoś wpłaca pieniądze nie z bazarków tylko po prostu , to znaczy ,że tak chce. A również kupuje, np. życie czy zdrowie albo i szczęście psa.I to jest najważniejsze, prawda? Całkowicie zgadzam się z Cioteczką Poker :-) Quote
edek Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Ponadto nie zawsze jest coś co chcesz kupić na danym bazarku :roll:. Po za tym ja sporo osób sprosiłam i biorę to na swoje sumienie :obrazic: Quote
kakadu Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 (edited) ja ogólnie nie jestem przeciwna, sama czasem wpłacę, ale czuję pewien dyskomfort i nic na to nie poradzę; a jak jestem za te wpłaty wdzięczna w imieniu tusi to chyba nie muszę podkreślać... do tego nie zbieramy kilku tysięcy na implanty stawów i myśle, że w zakresie dogo damy sobie radę (najwyżej będe bazarkowac miesiącami); mamy juz prawie potrzebną kwote na sama operację; nie wspomnę juz o problemach z zagospodarowaniem srodków, które zostały kiedyś zebrane na fb na jakieś leki dla psa z dogo; ten pies nie mógł ich przyjmować i był wielki problem bo to wg niektórych było nieuczciwe, żeby przeznaczyc te pieniądze na cos innego, bez zwracania sie do ofiarodawców których były dziesiątki; obłęd; a tu zdjęcia z wczorajszego spaceru (trochę zamazane bo dziewczyny leciały jak wściekłe i było juz ciemnawo): Edited February 8, 2013 by kakadu Quote
anica Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Poker napisał(a):kakadu , nie przesadzaj :roll: Jak ktoś wpłaca pieniądze nie z bazarków tylko po prostu , to znaczy ,że tak chce. A również kupuje, np. życie czy zdrowie albo i szczęście psa.I to jest najważniejsze, prawda?.... podpisujemy się z moją Jasieńką, wszystkimi rencami i łapami;):lol: Kakadu, czy to dobry pomysł, żeby Twoje fanty dołożyć na bazarek, który ma zamiar zrobić cancer dla Tusi?... też firmowe ciuszki?...a Ty możesz później lecieć z następnymi.....pomyśl?... ... ale tam u Was pięknie:))))))))))) Quote
edek Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Cioteczki mam nadzieję, że się nie zdenerwujecie na mnie. Chciałabym Was zaprosić do starszego psiaka Kanga ( koczował w W-wie ) stracił DT za karmę i weta. Stałych deklaracji ma tylko 80 zł. Ja już nie wiem jak pomóc…. http://www.dogomania.pl/forum/threads/236327-KOCZUJE-NA-GOŁEJ-ZIEMI-błagam-o-DT? Quote
kakadu Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 anica napisał(a):.... podpisujemy się z moją Jasieńką, wszystkimi rencami i łapami;):lol: Kakadu, czy to dobry pomysł, żeby Twoje fanty dołożyć na bazarek, który ma zamiar zrobić cancer dla Tusi?... też firmowe ciuszki?...a Ty możesz później lecieć z następnymi.....pomyśl?... ... ale tam u Was pięknie:))))))))))) nie ma problemu - moge zrobic zdjęcia i wysłać do cancer, tylko potrzebuję adres mailowy; i będzie to bazarek z zaznaczeniem, że nie ma przesyłki łączonej więc jeśli ktoś kupi cos ode mnie i od cancer to sie będzie musiał liczyć z podwójnymi kosztami; widziałam takie bazarki i one funkcjonuja w przestrzeni dogo, więc nie mam nic przeciw takiemu rozwiązaniu; to po prostu jakby dwa (albo i więcej) bazarki w jednym a pięknie u nas jest faktycznie o każdej praktycznie porze roku można na czyms oko zawiesić ;) Quote
anica Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 ...przepraszam, to ja wyraziłam się nieprecyzyjnie:oops:( nie wiedziecieć czemu myślałam, że wiesz o bazarku:lol: a tu ciocia cancer zrobiła nam, wczoraj,wszystkim niespodziankę:thumbs:) bazarek ma być z moich fantów( wysyłkę wzięłabym na siebie, tak jak wcześniej zasugerowałaś) ale ,że koszt operacji i później jeszcze rechabilitacji?... jednak jest duży, pomimo wspaniałomyślności lekarza to pewnie tych bazarków, trzeba będzie zorganizować trochę:roll:... może najpierw zobacz link do tego co jest w przygotowaniu(mi się wydaje, że trochę mało towaru:roll:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/239698-wykluwa-się?p=20414692#post20414692 Quote
edek Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='anica']...przepraszam, to ja wyraziłam się nieprecyzyjnie:oops:( nie wiedziecieć czemu myślałam, że wiesz o bazarku:lol: a tu ciocia cancer zrobiła nam, wczoraj,wszystkim niespodziankę:thumbs:) bazarek ma być z moich fantów( wysyłkę wzięłabym na siebie, tak jak wcześniej zasugerowałaś) ale ,że koszt operacji i później jeszcze rechabilitacji?... jednak jest duży, pomimo wspaniałomyślności lekarza to pewnie tych bazarków, trzeba będzie zorganizować trochę:roll:... może najpierw zobacz link do tego co jest w przygotowaniu(mi się wydaje, że trochę mało towaru:roll:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/239698-wykluwa-się?p=20414692#post20414692 Jeszcze Cioteczka mbies chciała dać fanty. Czy przygarnęłybyście je ? Czy miałaby ewentualnie wysłać pocztą ? Quote
anica Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 edek napisał(a):Jeszcze Cioteczka mbies chciała dać fanty. Czy przygarnęłybyście je ? Czy miałaby ewentualnie wysłać pocztą ?....:multi:.... chyba, cioteczka cancer wolałaby zdjęcia, skoro ja musiałam wysłać(dla mnie-survival to chyba dobre określenie z tymi fotami:shake:) ale może najlepiej? zapytać jej samej? np na PW cancer43 to jedna z najwspanialszych " cioć "pod słońcem:loveu: Quote
Nadziejka Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Cudne serdunka kakaduniu:iloveyou::bye::iloveyou: odwiedzam i pozdrawiam ogromnie stadeczko calutkie , panieneczke Tusieczke :iloveyou: Quote
Poker Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 (edited) Zajrzałam na bazarek cancer. Bardzo fajne rzeczy , niektórym będę się przyglądać. Bazarek nie musi być tasiemcowy.Ja wolę robić krótsze ,łatwiej mi ogarnąć. Z mojego książkowego bazarku jest 356 zł :multi: Liczyłam i liczyłam i mam nadzieję ,ze wkoncu dobrze.Wyszło mi ostatecznie 378 zł Edited February 9, 2013 by Poker Quote
edek Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Poker kwota fiu fiu piękna. Tusia niedługo będzie takśmigała, żę Ciocia Kakadu będzie zadyszki dostawała :diabloti: Quote
Poker Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 edek napisał(a):Poker kwota fiu fiu piękna. Tusia niedługo będzie takśmigała, żę Ciocia Kakadu będzie zadyszki dostawała :diabloti: oby Twoje słowa spełniły się Quote
anica Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Poker napisał(a):oby Twoje słowa spełniły się Spełnią się;) Quote
cancer43 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 anica napisał(a):Spełnią się;) Oczywiście że się spełnią :lol: Mam pytanie - czekać na zdjęcia czy ruszać z bazarkiem ? Quote
edek Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 cancer43 napisał(a):Oczywiście że się spełnią :lol: Mam pytanie - czekać na zdjęcia czy ruszać z bazarkiem ? A kakadu wysłała ci już fotki ? Quote
kakadu Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 udało mi się zalogować, ale to nie będzie trwało wiecznie ;) więc tak na szybko - anica - zrozumalam ze cancer robi bazarek z ciuchami i mi proponujesz zebym sie dorzucila ze swoimi ;) osobiscie tez nie jestem zwolennikiem tasiemcowych bazarkow wiec moze ja wystawie te swoje ciuchy w poniedzialek, bo dzis z domu to nie dam rady wyslac tych zdjec... ale zadecydujcie bo ja nie wiem jaki jest duzy ten cancerowy bazarek; sprobuje do niego zajrzec, ale nie wiem czy mi sie uda, bostrony ze zdjeciami to jest katorga dla mojego łącza... w razie czego ja zdjecia ubrań mam i moge słać do kogo trzeba, sama też kończe bazarek w poniedziałęk i mogę zaczynać następny więc dostosuję się do waszej decyzji, bo sama nie mogę ocenić sytuacji, a nie chę was blokowac; edek, w razie czego, jak bedzie coś pilnego to dzwoń do mnie po prostu ;) Quote
kakadu Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 dzisiaj zdałam sobie sprawę, że przeciez na operacji sie nie skonczy... trzeba bedzie jezdzic na zmiany opatrunków, robić zdjęcie rtg co kilka tygodni, zeby ocenic czy kosc sie zrasta; zapomnialam też napisac, ze ten gips chomiczek bedzie musiał nosic przynajmniej 3 miesiące... :( no nic, jakoś damy rade ;) tusia z wolna pokazuje swoje prawdziwe oblicze; straszny z niej rozdaciuch ;) japulka jej się nie zamyka po porstu; macie jakieś sposoby żeby ja tego oduczyć choć troszke? bo mnie sąsiedzi zjedzą; tu jest tak cicho, a ja wychodzę z psami bardzo wczesnie rano i poźno wieczorem; wtedy aż do rzeki słychać jak chomik sie drze ;) Quote
Recommended Posts