Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tusia nie jest moja, ona jest NASZA :)

i na co dzień nie ma jakiegoś szczególnie emocjonującego życia (nie licząc momentów kiedy do szału doprowadzają ją skaczące po drzewie - jej drzewie ;) - sójki :)

ale biorąc pod uwagę, że mądrzy chińczycy mają przekleństwo: "obyś żył w ciekawych czasach", to może i dobrze :)

Posted

tusia nie jest moja, ona jest NASZA :)

i na co dzień nie ma jakiegoś szczególnie emocjonującego życia (nie licząc momentów kiedy do szału doprowadzają ją skaczące po drzewie - jej drzewie ;) - sójki :)

ale biorąc pod uwagę, że mądrzy chińczycy mają przekleństwo: "obyś żył w ciekawych czasach", to może i dobrze :)

Nasza :wub:

• 1 month later...
Posted

Ja też zaglądam do Tusi,bo już długo nie ma o niej wiadomości.Może ciocia kakadu ma problemy  z nową wersją dogo.Nie wiem jak ciocia edek,która zawsze w zastępstwie zdawała nam tu relacje o Tusince...? 

• 2 weeks later...
Posted

Ja też zaglądam do Tusi,bo już długo nie ma o niej wiadomości.Może ciocia kakadu ma problemy  z nową wersją dogo.Nie wiem jak ciocia edek,która zawsze w zastępstwie zdawała nam tu relacje o Tusince...? 

Napiszę do Kakadu sms co by zdała relację. Mam pełno nauki i rzadko bywam na dogo. Gdyby coś się działo to Kakadu dałaby znać.
Posted

Kakadu ma problem z internetem i nie ma możliwości logowania się na dogo. U Tusi wszystko w porządku, lalka czuje się dobrze. Nie ma żadnych nowych guzków ufff. Została ostatnio zaszczepiona na wściekliznę, miała obcięte pazurki i oczyszczone zatoki przy odbytnicze. Na jesieni trzeba będzie pomyśleć o czyszczeniu ząbków.

Posted

Kakadu ma problem z internetem i nie ma możliwości logowania się na dogo. U Tusi wszystko w porządku, lalka czuje się dobrze. Nie ma żadnych nowych guzków ufff. Została ostatnio zaszczepiona na wściekliznę, miała obcięte pazurki i oczyszczone zatoki przy odbytnicze. Na jesieni trzeba będzie pomyśleć o czyszczeniu ząbków.

Dziękujemy za dobre wiadomości :)

• 4 weeks later...
Posted

kochani, ścigają mnie okropnie za internet w pracy więc tylko na chwilkę sie wdarłam, żeby napisać, że u Tusi jak pisał Edek wszystko w porządku; bardzo dobrze znosi upały, dwa razy pochodziła trochę po basenie bo nalaliśmy mało wody, żeby psy się nie bały, że  nie maja gruntu; potem poszła i wytarzała się w piachu więc było fajnie ;)

BORYSboxer - vega zaczęła chodzić, ale to wciąż bardzo chwiejny chód; w tym tygodniu będzie miała prawdopodobnie drygi wlew z komórek macierzystych, bo skoro można jeszcze popróbować, to popróbujemy;

może mi się uda wstawić inne zdjęcia, bo widzę, że się jednak edkowi nie udało ;), ale to już innego dnia - nie ma co kusić losu;

ściskam was mocno kochani i dziękuję, że zaglądacie do chomika; buziaki :)

Posted

Poki jeszcze wszystkie mozliwosci nie są wyczerpane to trzeba próbować to odnosnie Vegi, dobrze, ze jest jakas poprawa.A co do Tusienki to czekamy na foteczki...i trzymajcie się tam...

• 1 month later...
Posted

vega w poniedziałek została napadnięta przez suke z naprzeciwka i ma teraz zadrutowana szczękę; za 5 tygodni następna operacja...

a u tusieńki wszystko w porzadku, ostatnio zaczęłam ja spuszczać ze smyczy jak jestem pewna, że nic jej nie grozi, bo nie chce skubana inaczej chodzić; zapiera sie i trzeba ja brac na ręce;

a ponieważ musi chodzic, żeby mieć kondycję, to znalazłam na nia taki sposób; potrafi bez smyczy zrobić ładny kawałek drogi :)

przesyłam uciski :)

Posted

O jejku, biedna Vega, ludzie to są jednak nieodpowiedzialni.Włascicielka powinna pokryć koszty leczenia... Uściski dla Tusieńki :)

Mam nadzieję, że będą pokrywać koszty leczenia?

Posted

O jejku, biedna Vega, ludzie to są jednak nieodpowiedzialni.Włascicielka powinna pokryć koszty leczenia... Uściski dla Tusieńki :)

Biedna Vega. Zgadzam się z BORYSboxer

Posted

zapłacił na szczęście, i niestety jeszcze będzie musiał płacić, bo przeciez to nie koniec...

gdyby vega nie była na smyczy to bym sie nie upominała, ale tz trzymał ją na smyczy i jeszcze za tyłek bo bez szelek podtrzymujących z nia nie wychodzimy - nie dałaby rady iśc samodzielnie...

w tym tygodniu się chyba doczekamy natepnego wlewu komórek macierzystych i doktor powiedzial, że to jej dodatkowo pomoże na szczękę;