b-b Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 kakadu napisał(a):no właśnie, a miały być na zawsze zostawione... Czyli drut do ...4liter? Bo przecież chomiczek mały jest i dużo nie waży! Quote
AlfaLS Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 b-b napisał(a):Czyli drut do ...4liter? Bo przecież chomiczek mały jest i dużo nie waży! No niby tak ale jak sanki były w użyciu :evil_lol:. Quote
b-b Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 AlfaLS napisał(a):No niby tak ale jak sanki były w użyciu :evil_lol:. No tak! Wszystkiemu winne sanki:D Quote
inka33 Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 AlfaLS napisał(a):No niby tak ale jak sanki były w użyciu :evil_lol:. No tak, wszystko jasne... :evil_lol: A tak serio, to pozdrawiam Tusinkę i całe jej stadko! :glaszcze: Quote
kakadu Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 dziekujemy i tez pozdrawiamy :) rodzice już "zamówieni" na 6 sierpnia, żeby po zabiegu zająć się tusią jak my będziemy w pracy; Quote
Ghanima Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Wpadam tylko przelotem z pozdrowieniami dla przecudnego Chomika i życzeniami udanego wypoczynku dla kakadu :) A te druty to rzeczywiście jakieś pechowe, no, albo nasz Chomik ma drugie oblicze i np. nocami robi za superbohatera (raczej superpsa) i ratuje świat, a przy okazji druty pękają :) Quote
kakadu Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Ghanima napisał(a):Wpadam tylko przelotem z pozdrowieniami dla przecudnego Chomika i życzeniami udanego wypoczynku dla kakadu :) A te druty to rzeczywiście jakieś pechowe, no, albo nasz Chomik ma drugie oblicze i np. nocami robi za superbohatera (raczej superpsa) i ratuje świat, a przy okazji druty pękają :) myślałam, że napiszesz, że nocami robi na drutach :evil_lol: Quote
kakadu Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 andegawenka napisał(a):Tusinko witaj :loveu: cześć ciocia :kiss_2: Quote
kakadu Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 kochani, miałam telefon z lecznicy, pani poinformowała mnie, że niestety 6 sierpnia operacja nie będzie mogła się dobyć w związku ze zmianą planów wakacyjnych pana doktora, przełożyliśmy więc wszystko na następny możliwy termin, czyli na 11 sierpnia; to będzie poniedziałek; nie nastawiam się zbytnio na to, że zabieg się odbędzie bo znając pecha tusi, to pewnie znowu coś wyskoczy; no ale termin jest nowy więc informuję; godzinę mamy "operacyjną" czyli 18:30, ale już nie po raz pierwszy się szykujemy i nic z tego nie wychodzi; tusia w miarę dobrze znosi upały, siedzę z nią od tygodnia w domu, bo mam zapalenie tęczówki i praktycznie nie widzę po kroplach na jedno oko (muszę bardzo uważać, żeby chomika nie nadepnąć ;)) czekamy cierpliwie na 11 sierpnia; oby tym razem się udało; Quote
andegawenka Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Ojej ale się się narobiło. Dwa choraki mamy:glaszcze: Quote
b-b Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 [quote name='inka33']Zdrówka zyczę! :glaszcze:[/QUOTE] I ja! :) Quote
Ghanima Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 [quote name='b-b']I ja! :)[/QUOTE] Ja też się podczepiam do życzeń:) Quote
kakadu Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 kochani dziś potencjalnie dzień operacji; piszę potencjalnie, bo tyle już tych terminów było, że wole sie nie nastawiać, że dziś się uda; właśnie dostałam smsa od edka, że trzyma kciuki za chomiczka; albo edek spać nie może, albo wysłał wczoraj tylko mój operator nierychliwy ;) tak czy owak dziękujemy edziu za pamięć :kiss_2: Quote
Ghanima Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 No to trzymamy kciukasy, za Tusinkę i za Ciebie, żebyś się dzielnie trzymała:) Quote
andegawenka Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Z wypoczynku na Roztoczu ale tez myślami jestem z Wami. Quote
Bogusik Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Dołączam z kciukami i pozytywnymi myślami! :kciuki::calus: Quote
b-b Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 [quote name='Bogusik']Dołączam z kciukami i pozytywnymi myślami! :kciuki::calus:[/QUOTE] Ja też!!!!:) Quote
Bogusik Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Jak ktoś coś wie o operacji Tusinki,to proszę piszcie!:modla: Quote
Nadziejka Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Pozdrawiamy:calus: i kciukole sciskamy :iloveyou: Quote
b-b Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 [quote name='Bogusik']Jak ktoś coś wie o operacji Tusinki,to proszę piszcie!:modla:[/QUOTE] Mam nadzieję, że wszystko jest OK.... Quote
Recommended Posts