Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

ciesze się, że wam się podobają zdjęcia; i jeśli tak to zapraszam na więcej :)

tusia grzeje się w marcowym słoneczku

" class="ipsImage" alt="">

nie chce mi się już spacerować... :roll:

za nic nie pójdę dalej... :stop:

kończ z tymi fotkami i bierz mnie na rączki :mad: ;)

Edited by kakadu
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

chomikowy pies tusia, życzy swoim kochanym cioteczkom z okazji świąt, wszystkiego co najlepsze na świecie oraz smacznego jajka :loveu:

Edited by kakadu
Posted

Cudownie maja zwierzunki w kakaduniowych sercach :iloveyou: , a domeczku spokojnym , cudownym :iloveyou: z radoscia i pzdrowieniem stokroć odwiedzamy , Swiateczek Najcudowniejszych przekazujemy

Posted

myślałam, że wam wstawię jakieś zdjęcia, ale pogoda była tak paskudna, że nawet jak nam się udało wreszcie wyjśc na spacer to i tak musiałam tusie całą drogę nieść, bo za nic nie chciała iśc sama :shake:

Posted

[quote name='kakadu']myślałam, że wam wstawię jakieś zdjęcia, ale pogoda była tak paskudna, że nawet jak nam się udało wreszcie wyjśc na spacer to i tak musiałam tusie całą drogę nieść, bo za nic nie chciała iśc sama :shake:[/QUOTE]
A to królewna...! :D

Posted

ona ma takie dni, chyba nie zawsze związane z pogodą (albo w tak nieoczywisty sposób związane, że ja nie widzę tej zależności), że za nic nie pójdzie nigdzie dalej, chociaż cieszy się jak głupia na widok wyjmowanych szeleczek; wychodzi za bramę, zrobi kilka kroków i szlus - spojrzenie rozdzierające serce i trzeba brac na rączki, bo szkoda psa, żeby siedział w domu; na rączkach pilnie wszystko obserwuje i wciąga zadartym kinolem zapachy, więc jakiś plus z tego jest ;)

a ciekawa jestem, czy jakaś ciocia pamięta co jest jutro ;)