Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kon(i)ował pierdzielony! Bo psy ze schroniska to nikt reklamacji nie łoży i można fuszerę odpierniczać?
Ciekawe ile innych psiaków tak pięknie zoperował:angryy:
Zdrówka dla psinki:)

Posted

wczoraj mi prąd wyłączyli rano i nie przyjechałam do pracy, bo nie było czasu szarpać się z bramą garażową; tż "wyjechany", jestem sama z mamą, więc odpuściłam i poszłam spać ;)
jeśli chodzi o "szanowną" panią doktor to służę na pw jej nazwiskiem, bo uważam, że należy jej zwyczajnie unikać delikatnie mówiąc :angryy:
ciekawe ile sterylek tak spieprzyła; zamierzam do wszystkich znajomych powysyłać ostrzeżenia przed nią :mad:
a w schronisku prawdopodobnie nigdy nie pracowała; rozmawiałam z kierowniczką, powiedziała, że jej nie zna wcale i byc może wolontariusze zawieźli ikę na sterylkę do jakiegoś gabinetu; też się do nich dobiję, bo muszą wiedzieć do kogo jeżdżą;

teraz ikusia jest juz po operacji, szew ma po prostu zegarmistrzowski, choc cięcie jest bardzo długie jak na takiego malutka (7 cm);
operował ją dr kraszewski na kijowskiej 11; była pod dobrą opieką i za to wielkie podziękowania dla doktora;

Posted

Szkoda tylko tej pozostałej reszty psiaków, którym też spartoliła robotę.
Tak tego nie można zostawić bo dalej pewnie odpierdziela taką fuszerę :(

Posted (edited)

ikusia czuje się dobrze, biega w kołnierzu;
zabieg był taki drogi bo wszelkie poprawki chirurgiczne wymagają znacznie więcej pracy; przy sterylizacji robi sie nacięcie, chwyta co trzeba, wyciąga, tnie i zaszywa; jeśli jakis kawałek jajnika został w jamie brzusznej to trzeba go znaleźć, szukając czasem igły w stogu siana...

a tusia lizała ike po uchu ;)

chciałam wstawić zdjęcie z aparatu jak obie ładnie leżą przytulone, ale jakimś cudem, choc na wyświetlaczu to zdjęcie jest to jak podłączę sie kabelkiem do kompa to go nie widać :cool3:
są za to jakims cudem zdjęcia, które dawno pokasowałam :angryy:

Edited by kakadu
Posted

mam za to zdjęcia z telefonu robione w niedzielę na spacerku:

" class="ipsImage" alt="">

Posted

[quote name='BORYSboxer']Ale zazdroszczę Wam terenów spacerowych...
Edek, ładny awatarek...[/QUOTE]

Tereny są tam śliczne :).

Dziękuję :), wreszcie się doczekałam piesia ahhhh.

Posted

i cotygodniowa daweczka zdjęć ;):

tusia na kolankach u pańcia (oczywiście przy stole :cool3:)

mały żebrak na kanapce:

i z ikusią na tej samej kanapce:

Posted

o rany - udało mi się zalogować :)
tylko to zdjęcie z ręką pokazuje jaki jest mały...
nie mam więcej, ale może zdobędę w przyszłym tygodniu
ja tego pieska widziałam na własne oczy - jest naprawdę malutkiem, choć waży chyba 7 kg; ale jest tak drobniutki, że w życiu bym nie powiedziała, że ma więcej niz 5 kilo...
zaraz, przecież jutro będe jechała koło lecznicy w której mieszka w markach pod wawą (w poprzednim dt dwa razy prawie zagryzły go psy) to postaram sie zrobić jakieś zdjęcia jak mi pozwolą; załączę w poniedziałek, bo z domu to cudów nie ma; cud to jest już to, że teraz mogę coś napisać...