kakadu Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 chomik znoszący jajka - to by dopiero było ;) kruszę umyte skorupki od jajek, żeby na wiosnę podsypywać wiąz holenderski bo on lubi zasadowe gleby, a u nas kwaśne są; mogę uszczknąć troszkę proszku dla chomiczka, ale tez nie chciałabym przesadzić, bo tusia bierze ten osteogenon, witaminę d, no i resztki jeszcze zostały od cioci bogusik tych proszeczków...; żeby nie zawapnić chomika doszczętnie... Quote
b-b Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Skorupki sobie odpuść :D...ale kurzych łapek kup jej jak tylko będzie taka możliwość :) Quote
kakadu Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 wszyscy się pchają do tusi do budki... :cool3: " class="ipsImage" alt=""> a tusia się pcha na kolanka :) " class="ipsImage" alt=""> Quote
edek Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Ale one są śliczne :loveu:. Przydałaby się większa budka na dwa psy i kota :eviltong:. Quote
kakadu Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 phase napisał(a):Jakie kolankowe psiaki :loveu: a jeszcze kot mi się próbuje pakować na trzeciego ;) Quote
kakadu Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 wczoraj tusieńka siedziała ze mną przy stole i pomagała mi robić listę piątkowych zakupów; przypomniała o ciasteczkach zwykłych i tych na ząbki i upomniała się w imieniu murki o puszeczki ;) co ja bym bez tego chomika zrobiła :loveu: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
edek Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Pewnie byś jechała jeszcze raz :eviltong:, co by biedna Murka zrobiła :roll:. Piękny kolankowy chomiczek :loveu:. Quote
b-b Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Oj chomiczek robi się niezastąpiony?:cool3: A to cwaniara mała :D Quote
Bogusik Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Zaglądam i jak zawsze nie mogę się napatrzeć,na przeuroczą Tusinkę! :loveu: Ciocia kakadu naprawdę masz boską tą pomocnicę!!!:loveu: Quote
Ghanima Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 kakadu, pozazdrościć takiego pomagiera :) śliczności straszne masz w domku, nic tylko na kolankach trzymać i miziać :) no, z przerwą na ciasteczka, oczywiście :) Quote
kakadu Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 śliczności? śliczności? to zobaczcie teraz :eviltong: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
kakadu Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 a tu u cioci anetki na kolankach: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
kakadu Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 na tym zdjęciu tusia jest z małą madzią " class="ipsImage" alt=""> a na tym je jabłuszko :) " class="ipsImage" alt=""> Quote
edek Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Jeszcze pomaga w zmywaniu naczyń :cool3:. Tylko ja głaskać i tulić :loveu:. Quote
BORYSboxer Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 edek napisał(a):Jeszcze pomaga w zmywaniu naczyń :cool3:. Tylko ja głaskać i tulić :loveu:. No lepiej bym tego nie ujęła... Quote
b-b Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 No co Ty chcesz Kakadu?:o Przecież tu widać http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8738fea1ef6f.jpg, ż\e mała Ci pomaga w zmywaniu!:D Kochany chomiczek:D Quote
kakadu Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 pomaga, pomaga ;) a ja mu ugotowałam galaretkę z 3 kg kurzych łapek; mama przywiozła; tylko 4 na 3 kilo były złamane; reszta ładna; ale mama rzadko przyjeżdża, więc muszę poszukać tu na miejscu i będe chomika skarmiać ile wlezie; on za tym przepada, więc nie będzie problemu :) Quote
Bogusik Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Cudowny chomiczek! :loveu:Jak ja lubię takie foteczki oglądać! Galaretka z kurzych łapek ugotowana,więc tylko rzec: NA ZDRÓWKO CHOMICZKU!!!:kciuki::smile: Quote
kakadu Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 chomikowi ugotowałam kurze łapki, a dla nas soljankę (mniam): " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
edek Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Zupa wygląda smakowo, chociaż nazwa nic mi nie mówi :roll:. Quote
Bogusik Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Ha!Ja też przymierzam się do jej ugotowania.Oglądałam "Kuchenne Rewolucje" i nabrałam apetytu...:smile: A skoro kakadu potwierdzasz,ze jest dobra,to tym bardziej zabiorę się pewnie w tą sobotę do gotowania...!:smile: Quote
b-b Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 edek napisał(a):Zupa wygląda smakowo, chociaż nazwa nic mi nie mówi :roll:. I tu się zgadzam z tym co pisze cioteczka :) Quote
Bogusik Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='b-b']I tu się zgadzam z tym co pisze cioteczka :) Proszę bardzo,poczytajcie o tej zupce....:smile: http://www.ofeminin.pl/przepisy/solianka-zupa-przepis-gessler-d50415.html Quote
Recommended Posts