Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[/QUOTE] Przesłałam :roll:. [/QUOTE]

jak to "przesłałam"?
dałaś tytuł "koty" a w mailu bylo tylko jedno zdjęcie więc uznałam, że to dopiero początek i czekam od tamtej pory na pozostałe - nic więcej nie przyszło :cool3:

Posted

No ja też najpierw dostalam jedno a później doszla reszta...koty są śliczne, szczególnie taki bury dachowiec...mnie tak coś ostatnio wzięło na kota, ale że mam swoją trójcę świętą to jak twierdzą niektórzy ponad stan...

Posted

Przesłałam :roll:. [/QUOTE]

jak to "przesłałam"?
dałaś tytuł "koty" a w mailu bylo tylko jedno zdjęcie więc uznałam, że to dopiero początek i czekam od tamtej pory na pozostałe - nic więcej nie przyszło :cool3:[/QUOTE]

Kurczaki czyli e-mail jeden nie przeszedł, wysyłałam z dwóch kompów hihi. Myślałam, że nie masz czasu a nie chciałam Ci zawracać głowy :roll:, więc grzecznie czekałam. Poszedł drugi e-mail.

Posted

BORYSboxer napisał(a):
No ja też najpierw dostalam jedno a później doszla reszta...koty są śliczne, szczególnie taki bury dachowiec...mnie tak coś ostatnio wzięło na kota, ale że mam swoją trójcę świętą to jak twierdzą niektórzy ponad stan...

Ja mam 4 koty i szczeniaka, usłyszałam, że jestem jak słynna piosenkarka na V ...... Trochę przykre.....

Posted

edek napisał(a):
Ja mam 4 koty i szczeniaka, usłyszałam, że jestem jak słynna piosenkarka na V ...... Trochę przykre.....

No przykre...mi kiedyś siostra powiedziala, ze mam schronisko choć uważam, ze daleko mi do tego...tym się poprostu nie ma co przejmować.Jedni lubią mieć dużo dzieci inni wolą mieć zwierzęta...

Posted

mnie wkurza to, że ludzie koniecznie musza skomentować taki stan rzeczy, albo "po co ci/pani tyle psów", albo "niedługo to nie będzie gdzie usiąść";
strasznie ich to drażni; bo przecież ja dzieci powinnam mieć stado, anie psy i kota...

a my jedziemy pojutrze z tusią na kolejną wizytę;
może juz cos pan doktor postanowi;

a, zapomniałam w piątek napisać, że ciocia WARANSKA przesłała dla chomiksa 22,00 złote :loveu:
ciociu - bardzo, bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

Posted

BORYSboxer napisał(a):
No przykre...mi kiedyś siostra powiedziala, ze mam schronisko choć uważam, ze daleko mi do tego...tym się poprostu nie ma co przejmować.Jedni lubią mieć dużo dzieci inni wolą mieć zwierzęta...

Ta... na rodzinę zawsze można liczyć......

Posted

Dlatego się cieszę, że do najbliższej rodziny mam ponad 100 km...im dalej tym lepiej...:evil_lol:
Trzymam kciuki za wizytę Tusi u weta, zeby się okazało, że jest zdrowa jak ryba...

Posted

Kakadu jakbyś miała dużo dzieciaczków to by mówili, że " dziecioroby "...... Co byśmy nie robiły to i tak będzie źle. Wystarczy być tylko trochę innym od reszty ....

Posted

[quote name='kakadu']nikt nie zagląda do chomiksa... :roll:
Bo Chomisia się zadeczkiem odwraca do Ciotek! :mad: ;)

[quote name='Ghanima']Pupencja Tusinki jest tak nadzwyczajnej urody, że chyba bym ją z lotu ptaka rozpoznała :) ogólnie śliczności, że tylko chrupać, zwłaszcza te nożynki :)
Dobrze, że dodałaś, że "ogólnie" i że "zwłaszcza nożynki"... :evil_lol: :diabloti: :eviltong:

[quote name='edek']Kurczaki już nie mogę się doczekać fotki z Tusią modnisią :loveu:
Ja też! :D :D :D

Posted

Kufajka już w Warszawie :evil_lol:

[TABLE]
[TR]
[TH]Status przesyłki:[/TH]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TH="align: left"]Nazwa zdarzenia[/TH]
[TH="align: left"]Data i czas[/TH]
[TH="align: left"]Jednostka pocztowa[/TH]
[/TR]
[TR="class: zdarzenia_black"]
[TD]Nadanie przesyłki [/TD]
[TD] 2013-10-25 16:33[/TD]
[TD] UP Lublin 56[/TD]
[/TR]
[TR="class: zdarzenia_blue"]
[TD]Przekazanie przesyłki do doręczenia [/TD]
[TD] 2013-10-28 09:17[/TD]
[TD] UP Warszawa 79[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted (edited)

chomik na prawie wszystkich zdjęciach jest dupą do oglądających bo przecież tak zapierdziela na spacerkach, że aż się dławi od szelek, a my ledwo za nim nadążamy :cool3: ;
chyba będziemy jej musieli kupić takie specjalne szelki szerokie bo sie kiedys zadusi ;)
tak więc ja właściwie też nie wiem jak tusia wygląda od przodu na spacerach :evil_lol:

ubranko przyszło, jest śliczne, mięciutkie, cieplutkie, ale niestety za małe :placz::placz::placz:
zresztą, przyznam szczerze, że manipulowanie z nogawkami tylnych łapek trochę mnie przerosło w kontekście tusinej kontuzji i nawet nie próbowałam jej na tylne nóżki tych nogawek naciągać;
zapięło sie tylko na dwie pierwsze zatrzaski, ale trzecia już nie sięgnęła :shake:
skafanderek jest taki ładniutki, że postanowiłam zrobić próbę z iką i upychałam ją w niego dobre 5 minut, ale tez bez powodzenia niestety :(

tak więc teraz czekam na propozycję co robimy z ubrankiem od cioci andegawenki :roll:
mogę go wystawić na bazarku, tylko nie wiem za ile - niech ciocia zadecyduje...

Edited by kakadu
Posted (edited)

zaraz będa zdjęcia kotów edkowych, ale najpierw tusia w skafanderku;

tu tusia z boku i skafander prawie na nią pasuje:

" class="ipsImage" alt="">

ale tu już widać, że trzeci zatrzask za nic sie nie zapnie ;)

" class="ipsImage" alt="">

Edited by kakadu
Posted

Ślicznie w tym wygląda, szkoda że się nie dopina. Jakby nie było Tusia ma bardziej rozbudowaną klateczkę. Tył można by było obciąć i zszyć.....

Posted (edited)

a, i muszę sprostować, bo od cioci :loveu:WARANSKIEJ:loveu: doszło [SIZE=5]110 złotych, a nie 22,00 :roll:
[SIZE=4]po prostu mi
się pochrzaniły wpłaty i osoby za co bardzo przepraszam
:oops::oops::oops:

cioci WRANSKIEJ serdecznie i z całego serca dziękujemy!!! :Rose::Rose::Rose:

Edited by kakadu
Posted

może jest - nie wiem, ale ja raczej nie będę kupowała tusi ubrania z nogawkami - trzeba się nieźle namęczyć, żeby nałożyc to na tylne łapki, a przy tusi złamaniu wolę nie ryzykowac, że coś źle złapię i ta noga sie znowu uszkodzi...

Posted (edited)

dziewczyny, dzięki za troskę, ale ja naprawdę nie mam problemu z ubrankiem ;)
zawsze zamawiam dla swoich psów kubraczki na tej stronie:

http://www.dogfashion.pl

kobieta szyje bardzo porządnie, na wymiar i według indywidualnych upodobań i wymagań;
dzis zmierzymy tusię i najdalej za tydzień będzie super kubrak - zobaczycie :)

Edited by kakadu
Posted (edited)

Słodkie te ciuszki :lol:

Edit: Cioteczki jak odłuczyń szczeniaka gryzienia po rękach ? jestem już cała poraniona, robi to za mocno :(. Jak macie jakieś pomysły piszcie na pw, żeby nie zaśmiecać Tusiowego wątku ;).

Edited by edek
Posted

piszcz jak cie zaboli -to normalny sygnał między psami, że coś się stało niedobrego; no i zawsze miej przy sobie jakis gryzak, który mu podsuniesz zamiast swojej ręki, żeby się uczył co można gryźć; ja wiązałam stare skarpety w supeł, żeby było taniej, ale w sklepie kupisz sznurkowe gryzaki i gumowe zabawki (byle nie piszczące, bo zwariujecie)