inka33 Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='edek']Jak na razie jest ok, jesteśmy z nich strasznie dumni. Nie atakują Szkraba, nie sikają po kontach :roll:. Nie ma wielkiej miłości między nimi, ale ją tolerują ;). To bardzo dobrze, bo jeszcze bank by dodatkową opłatę sobie policzył... :eviltong: Quote
kakadu Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='inka33']To bardzo dobrze, bo jeszcze bank by dodatkową opłatę sobie policzył... :eviltong: inka, zlituj się, bo padnę ze śmiechu :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
kakadu Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 a teraz tusia jesienna... (można kliknąc w zdjęcie i wtedy jest duże) " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
andegawenka Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 kakadu napisał(a):nikt nie zagląda do chomiksa... :roll: mea culpa :oops: a tu Tusinda na spacerku jesiennym i taka wielka na tych fotach:loveu: Quote
BORYSboxer Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Miałam napisać, ze ledwie ją widać...a w ogòle, ze fajna jest... Quote
Ghanima Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Pupencja Tusinki jest tak nadzwyczajnej urody, że chyba bym ją z lotu ptaka rozpoznała :) ogólnie śliczności, że tylko chrupać, zwłaszcza te nożynki :) Quote
b-b Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Maleństwo korzysta z pięknej pogody:D A ubranko na deszcz chomiczek ma?:cool3: Quote
kakadu Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 b-b napisał(a):Maleństwo korzysta z pięknej pogody:D A ubranko na deszcz chomiczek ma?:cool3: właśnie nie ma żadnego ubranka, bo tego swetra co w nim przyjechała to nie liczę; porozciągany i za duży; juz rozmawiałam z tżem, że trzeba zdjąc miarę z chomika i mu zamówić ubranie; tż uznał, że wzór moro będzie dobry, a jasie nie spieram, bo ika tez ma moro i kolusia miała moro, więc pojedziemy tym tropem, a poniewaz mieszkamy w lesie to jest uzasadnienie ;) zeszłej zimy tusia była tłusta więc nie było jej zimno, ale teraz panna może zmarznąc, bo się zrobiła całkiem całkiem z niej laseczka :) Quote
andegawenka Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 [quote name='kakadu']właśnie nie ma żadnego ubranka, bo tego swetra co w nim przyjechała to nie liczę; porozciągany i za duży; juz rozmawiałam z tżem, że trzeba zdjąc miarę z chomika i mu zamówić ubranie; tż uznał, że wzór moro będzie dobry, a jasie nie spieram, bo ika tez ma moro i kolusia miała moro, więc pojedziemy tym tropem, a poniewaz mieszkamy w lesie to jest uzasadnienie ;) zeszłej zimy tusia była tłusta więc nie było jej zimno, ale teraz panna może zmarznąc, bo się zrobiła całkiem całkiem z niej laseczka :) Kupiłam na moją na 2,50 kg i jest za duża. Jesli na Tusinke bedzie za małe paltko to wystawisz na bazarku. Może trochę cukiekowe ale co tam kolor. Chcesz? O taka http://allegro.pl/show_item.php?item=3539180600 Quote
andegawenka Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 edek napisał(a):andegawenka super ubranko :) Tusinda jest większa od mojej Niutki to może dobre będzie . Tylko adres potrzebny to wyślę jeszcze dzisiaj priorytetem. Quote
b-b Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Ale się chomiczkowi udało z modnym , kolorowym ciuszkiem:D Quote
kakadu Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 wieś się pokładzie ze śmiechu, ale co tam :) wysyłam adres na pw :) dzięki :kiss_2: jak nie będzie pasowało to pomyślimy co z tym zrobić; Quote
andegawenka Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 (edited) [quote name='kakadu']wieś się pokładzie ze śmiechu, ale co tam :) wysyłam adres na pw :) dzięki :kiss_2: jak nie będzie pasowało to pomyślimy co z tym zrobić; Znalazłam bardziej kolorowe http://allegro.pl/kurtka-dla-psa-na-zime-xs-kombinezon-1-5-kg-okazja-i3633857607.html?source=mlt Edited October 25, 2013 by andegawenka Quote
kakadu Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 ooooo, jakby miała takie, to już bym na bank musiała chodzic z nia sama na spacery :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
edek Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Kurczaki już nie mogę się doczekać fotki z Tusią modnisią :loveu: Quote
andegawenka Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 To zależy ile Tusia wazy i jakich jest gabarytów bo obawiam się że może być ciut za mała kurteczka. ;) W poniedziałek będzie wiadomo, poszła priorytetem:) Quote
AlfaLS Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 edek napisał(a):Kurczaki już nie mogę się doczekać fotki z Tusią modnisią :loveu: Przyznam, że ja też :loveu:. Quote
b-b Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 AlfaLS napisał(a):Przyznam, że ja też :loveu:. I ja jestem ciekawa :D Quote
BORYSboxer Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [QUOTE edek;21462855]Kurczaki już nie mogę się doczekać fotki z Tusią modnisią :loveu:[/QUOTE] Edek, Ty tu swoje kociaste obiecałaś pokazać...:mad: Quote
edek Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 BORYSboxer napisał(a):[QUOTE edek;21462855]Kurczaki już nie mogę się doczekać fotki z Tusią modnisią :loveu: Edek, Ty tu swoje kociaste obiecałaś pokazać...:mad: Przesłałam :roll:. Podaj swojego emajla ;) Quote
BORYSboxer Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Tylko, ze ja nie umiem wstawiać na dogo...ale zaraz Ci wyślę pw to popatrzę pierwsza... Quote
andegawenka Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='BORYSboxer']Tylko, ze ja nie umiem wstawiać na dogo...ale zaraz Ci wyślę pw to popatrzę pierwsza... Spróbuj:) http://forum.pcformat.pl/Wstawianie-zdjec-i-linkow-na-forum-i-do-podpisow-t http://www.pupileo.pl/faq.php?faq=vb_user_maintain Quote
Recommended Posts