Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='edek']Jak na razie jest ok, jesteśmy z nich strasznie dumni. Nie atakują Szkraba, nie sikają po kontach :roll:. Nie ma wielkiej miłości między nimi, ale ją tolerują ;).
To bardzo dobrze, bo jeszcze bank by dodatkową opłatę sobie policzył... :eviltong:

Posted

[quote name='inka33']To bardzo dobrze, bo jeszcze bank by dodatkową opłatę sobie policzył... :eviltong:
inka, zlituj się, bo padnę ze śmiechu :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

a teraz tusia jesienna... (można kliknąc w zdjęcie i wtedy jest duże)

" class="ipsImage" alt="">

Posted

b-b napisał(a):
Maleństwo korzysta z pięknej pogody:D
A ubranko na deszcz chomiczek ma?:cool3:

właśnie nie ma żadnego ubranka, bo tego swetra co w nim przyjechała to nie liczę; porozciągany i za duży;
juz rozmawiałam z tżem, że trzeba zdjąc miarę z chomika i mu zamówić ubranie; tż uznał, że wzór moro będzie dobry, a jasie nie spieram, bo ika tez ma moro i kolusia miała moro, więc pojedziemy tym tropem, a poniewaz mieszkamy w lesie to jest uzasadnienie ;)
zeszłej zimy tusia była tłusta więc nie było jej zimno, ale teraz panna może zmarznąc, bo się zrobiła całkiem całkiem z niej laseczka :)

Posted

[quote name='kakadu']właśnie nie ma żadnego ubranka, bo tego swetra co w nim przyjechała to nie liczę; porozciągany i za duży;
juz rozmawiałam z tżem, że trzeba zdjąc miarę z chomika i mu zamówić ubranie; tż uznał, że wzór moro będzie dobry, a jasie nie spieram, bo ika tez ma moro i kolusia miała moro, więc pojedziemy tym tropem, a poniewaz mieszkamy w lesie to jest uzasadnienie ;)
zeszłej zimy tusia była tłusta więc nie było jej zimno, ale teraz panna może zmarznąc, bo się zrobiła całkiem całkiem z niej laseczka :)

Kupiłam na moją na 2,50 kg i jest za duża. Jesli na Tusinke bedzie za małe paltko to wystawisz na bazarku. Może trochę cukiekowe ale co tam kolor. Chcesz?

O taka http://allegro.pl/show_item.php?item=3539180600

Posted

BORYSboxer napisał(a):
[QUOTE edek;21462855]Kurczaki już nie mogę się doczekać fotki z Tusią modnisią :loveu:

Edek, Ty tu swoje kociaste obiecałaś pokazać...:mad:

Przesłałam :roll:. Podaj swojego emajla ;)