Ghanima Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='b-b']Jednak potrafi pisać więcej niż dwa słowa na krzyż :evil_lol: A zjęć nie było???:razz:[/QUOTE] Właśnie, edek, tak się łatwo nie wywiniesz, gdzie foty? Quote
Bogusik Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='Ghanima']Właśnie, edek, tak się łatwo nie wywiniesz, gdzie foty?[/QUOTE] No,gdzie,gdzie....?Czekamy,czekamy.... Quote
edek Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Hmmm jakby to Wam powiedzieć byłam tak zaaferowana głaskaniem psiaków, że o fotkach to ja nawet nie pomyślałam..... Jedną fotkę z Tusią zrobiła Kakadu, taki z niej słodziak był. Pewnie jutro Kakadu ją wstawi ;) Quote
Bogusik Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Hm,zatem nic nam nie pozostaje,jak czekać do jutra na ciocię kakadu...:smile: Quote
kakadu Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 (edited) dziewczyny, cioteczki - strasznie was przepraszam, ale byłam pewna, że te zdjęcia (całe dwa) mam w telefonie, a tu zonk - okazało się, że robiłam je aparatem, który został na stole... może zadowolicie się póki co zdjęciem grzyba i pięknie wybarwionej borówki...? :roll: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Edited October 14, 2013 by kakadu Quote
BORYSboxer Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 No prawdziwek pierwsza klasa...ja jeszcze w tym roku nie byłam na grzybach I nie wiem czy będę... Quote
andegawenka Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 To podgrzybek, goryczak czy borowik :grin: umiem zbierać grzyby? conie? Nawet nie wiem czy ja w ogóle widziałam w naturze krzak borówki, bo to teraz pokazuje to mama mi mówiła że to nie borówka ,ale chyba nie miała racji:roll: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f1/Vaccinium_vitis-idaea_20060824_003.jpg/250px-Vaccinium_vitis-idaea_20060824_003.jpg Quote
BORYSboxer Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Czyli, ze źle mówię? No cóż, znawcą nie jestem...zawsze z tz-em chodziłam, ale odkąd jest na wyjeździe nie mam z kim... Quote
andegawenka Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='BORYSboxer']Czyli, ze źle mówię? No cóż, znawcą nie jestem...zawsze z tz-em chodziłam, ale odkąd jest na wyjeździe nie mam z kim...[/QUOTE] Nie wiem co to jest, tylko pytam. A ten śmiech to ze mnie.:) Ja zbieram tylko podgrzybki bo w naturze je rozpoznaje, chociaż troszkę podobne do goryczaków. To może jest borowik. Poczekamy na Kakadu. Quote
BORYSboxer Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 No nic poczekamy na naszego eksperta...kakadu...:cool3: Quote
kakadu Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 grzyb to prawdziwek, a borówka amerykańska ;) Quote
BORYSboxer Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 No...morał z tego taki, ze jednak znam się na prawdziwkach...:p Quote
Ghanima Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 No wszystko pięknie, tożsamość grzyba potwierdzona, ale zdjęcia jak nie było tak nie ma... ;) Quote
kakadu Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 jest jedno zdjęcie u edzia na kolankach, drugie przerobiłam (zamazałam twarze edka i jego tża) i teraz nie mogę wstawić z jakichs przyczyn :( " class="ipsImage" alt=""> Quote
inka33 Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fcafdb7eda68.jpg Chomiczko, nie bałaś się tego strrrasznego czarrrnego kota...?! :-o Quote
Bogusik Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Śliczna "kolankowa" dziewczynka!:loveu: Quote
edek Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='inka33']Chomiczko, nie bałaś się tego strrrasznego czarrrnego kota...?! :-o[/QUOTE] Nie Ciocia :eviltong:, całą wizytę siedziałam na kolankach :loveu: Quote
kakadu Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='inka33']http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fcafdb7eda68.jpg Chomiczko, nie bałaś się tego strrrasznego czarrrnego kota...?! :-o no własnie, a najlepsze jest to, że ja tego kota na edkowej bluzce zobaczyłam dopiero na zdjęciu :evil_lol: tak więc normalnie kota nie było widać, a chomik zdjęć nie oglądał, więc może dlatego się nie bał ;) Quote
kakadu Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 (edited) spieszę donieść, że tusia przeprowadzila się do zimowego mieszkania :) : " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Edited October 17, 2013 by kakadu Quote
b-b Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 No proszę mała doczekała się domku w domku :D Quote
inka33 Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='b-b']No proszę mała doczekała się domku w domku :D[/QUOTE] :hmmmm: oj, bo zacznie się nadinterpretacja... ;) Quote
kakadu Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 ciotka, lepiej nic nie interpretować zbyt wcześnie :) a edek się nie przyznał, że znalazł szczeniaczka :mad: robiłyśmy identyfikację płci przez telefon i wyszło nam, że to dziewczyneczka :loveu: niech się edek odezwie, bo obiecał zdjęcia, a tu nic nie ma :cool3: Quote
edek Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 kakadu napisał(a):ciotka, lepiej nic nie interpretować zbyt wcześnie :) a edek się nie przyznał, że znalazł szczeniaczka :mad: robiłyśmy identyfikację płci przez telefon i wyszło nam, że to dziewczyneczka :loveu: niech się edek odezwie, bo obiecał zdjęcia, a tu nic nie ma :cool3: Tak wiem, że obiecałam :oops:. W weekend wyślę. W tym tygodniu z TZ mieliśmy sporo spraw na głowie i na dodatek trzeba pilnować Crianca przed kotami i w nocy też co chwilę wstaję bo płacze i wyje, nie lubi być zamknięta w pokoju..... W ciągu dnia pokoik jest otwarty i mam ją na oku... Quote
kakadu Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Crianca??? czy to literówka, czy faktycznie takie imię jej nadaliście? :crazyeye: jeśli takie to będzie wam łatwo ją przywoływać :evil_lol: Quote
Recommended Posts