b-b Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 kakadu napisał(a):ctrl+a i ctrl+c? a jak to działa? ctrl+a - zaznacza napisany tekst a ctrl+c - wpisuje go w okienko - jeśli nie daj Boże zniknie ;) Pozdrowienia i miziaki znowu zostawiam :) Quote
inka33 Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 [quote name='kakadu']ctrl+a i ctrl+c? a jak to działa? ctrl+a zaznacza całość, a ctrl+c kopiuje do schowka - jak Ci wetnie czasoprzestrzeń posta, to klikasz znów napisz (bez zaznaczania cytatów itp.) i tam klikasz ctrl+v (wklej). Zapraszam na wątek pogryzionej Kluchy: :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/246672-!!!-POGRYZIONA-!!!-bezproblemowa-KLUSIA-(Łezka)-z-Radys-szuka-SUPER-DOMU Dziwny trochę, ale cóż... :oops: Tusieńko! :loveu: Proszę, zajrzyj - razem ze swoimi wielbicielami... :modla: Quote
b-b Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Wpadam i miziaki dla Tusieńki zostawiam :) Quote
kakadu Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 chomikowy deszczowo-asfaltowy splin......... Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Quote
Ghanima Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Tusinka ma taką minkę, bo odczuwając zmianę temperatury, wie, że wraca zima a z nią - sanki ;) Quote
kakadu Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 to mi nie przyszło do głowy ;) myślałam, że ten deszcz ją tak dobił... Quote
Poker Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Ghanima napisał(a):Tusinka ma taką minkę, bo odczuwając zmianę temperatury, wie, że wraca zima a z nią - sanki ;) Sanki to pół biedy , gorzej ,ze chomiczek będzie do nich zaprzęgnięty. Quote
Ghanima Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Poker napisał(a):Sanki to pół biedy , gorzej ,ze chomiczek będzie do nich zaprzęgnięty. No właśnie, to miałam na myśli, Tusinka najwyraźniej też :) Quote
Bogusik Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Ło matulu! ale ciotki mają pomysły :mad:;) Ja tylko mogę chomiczkowi podpowiedzieć,żeby czmychał gdzie "pieprz rośnie"jak zobaczy to coś,do zaprzęgu...:evil_lol:;) Quote
kakadu Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 niech ten chomik lepiej nigdzie nie czmycha... :shake: Quote
inka33 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Kakadu, widzisz - tym razem to nie ja! :eviltong: Mizianka dla Tuśki! :glaszcze: Quote
kakadu Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 inka33 napisał(a):Kakadu, widzisz - tym razem to nie ja! :eviltong: Mizianka dla Tuśki! :glaszcze: no widzę ;) wymiziam po pracy; zawsze miziam; a wczoraj wujek, pardon ciocia edek dzwoniła do nas i słyszała darcie japy chomika :) i poznała go po głosie! Quote
Bogusik Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 kakadu napisał(a):niech ten chomik lepiej nigdzie nie czmycha... :shake: Niech czmycha,niech czmycha...ogród ciocia masz duży,a i krzaczków w nim nie brakuje.Tak wiec jest gdzie czmychnąć, przed mega-saneczkami ;) inka33 napisał(a):Kakadu, widzisz - tym razem to nie ja! :eviltong: Mizianka dla Tuśki! :glaszcze: ineczko,masz rację.Tyś nic nie nabroiła :-o tym razem to ja, ta główna winowajczyni ;):mad: Quote
inka33 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Bogusik napisał(a):ineczko,masz rację.Tyś nic nie nabroiła :-o tym razem to ja, ta główna winowajczyni ;):mad: Żeby nudno nie było...? ;) Quote
kfiatek19833 Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 kakadu napisał(a):chyba będe musiała przywiązywac chomika do kaloryfera ;) jedyne miejsce gdzie nie skacze i nie wskakuje to dom; na kanapy nie wchodzi; ale jak wyjdzie na dwór, co zdarza mu sie o tej porze roku nagminnie, to wskakuje dosłownie na wszystko; na murek, jak mu sie nie chce iśc do schodów, na leżak, jak mu się nie chce leżeć na trawie; jak mu się spieszy to zapsztala po dwa schodki na raz; chomik sie po prostu wściekł; nic na to nie poradzę; jest nie do opanowania; jakby cos w niego wstąpiło; to juz zupełnie inny pies; a może to po prostu jest wreszcie pies, a nie tłuściutki pulpecik jak sprzed pół roku :loveu: a mi sie wydaje ze psi sie cieszy ze w koncu moze normalnie biegac. ze juz nie boli. pewnie zawsze chciala ale nie mogla. teraz nie moze uwierzyc w swoje szczescie. a to ile ona teraz waży??? Quote
kakadu Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 (edited) tusia waży około 3,60; jest naprawdę z dnia na dzień zwinniejsza; zamienia tłuszczyk na mięśnie; odkąd sie ochłodziło znacznie chętniej pokonuje większe odległości na spacerkach; ale czasem lubi przysiąść i pokontemplować krajobraz :) Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Edited September 9, 2013 by kakadu Quote
kakadu Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 a tu zalety mieszkania w lesie: grzyby na trawniku za domem ;) Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Quote
b-b Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Fajnie czyta się takie wieści. Wspaniale, ze Tuśka coraz sprawniejsza :) Quote
andegawenka Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Jak ja jej zazdroszczę tych plenerów a te grzybki to jadalne bo nie rozpoznaje:oops: Quote
kakadu Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 grzybki są jadalne, już siedzą zamarynowane w słoiczku :) Quote
kfiatek19833 Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 ale ona by byla szczescliwa zeby tam na zawsze zostala. cos to RAJ :cool1: Quote
__Lara Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 [quote name='kfiatek19833']ale ona by byla szczescliwa zeby tam na zawsze zostala. cos to RAJ :cool1:[/QUOTE] Dokładnie :) Quote
Ghanima Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='kfiatek19833']ale ona by byla szczescliwa zeby tam na zawsze zostala. cos to RAJ :cool1:[/QUOTE] O tak, nawet grzybki są, wszystko jest :) Ciekawe, czy Tuisinka grzybki lubi? :) Quote
Recommended Posts