b-b Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Cioteczki, których wpłata już doszła zostały poinformowane o wysyłce :) Uściski dla edkowedo tz-ta Quote
edek Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 kakadu;21089712[SIZE=1 napisał(a):]uwaga!!! wszystkie ciotki na trzy-cztery rzucają się uściskać edkowego :loveu: tża:loveu:[SIZE=1], który powiedział, że sponsoruje wysyłkę fantów, a przez to stan konta tusi podniesie sie o niebagatelna kwotę (ale nie wiem ile, niech edek się przyzna :)) Sama jeszcze nie wiem, dzisiaj lecą dwie ostatnie paczuszki :) Ten sponsoring też mnie miło zaskoczył :loveu:. Polubił tego Chomika :eviltong: Quote
Bogusik Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 I koniecznie ode mnie edek,proszę gorąco podziękować :klacz::Rose: Quote
kakadu Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 a ciocia danusiadanusia zrobiła małą nadpłatę ;) zamiast 49,50 wpłaciła dla chomika 100,00 zł!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: danusiu - dziękujemy z całego serducha :loveu: Quote
edek Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='kakadu']a ciocia danusiadanusia zrobiła małą nadpłatę ;) zamiast 49,50 wpłaciła dla chomika 100,00 zł!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: danusiu - dziękujemy z całego serducha :loveu: Ale cioteczka zaszalała :crazyeye:, dziękujemy :Rose: Ten Nasz Chomiczek potrafi za serducho chwycić no :loveu: Quote
Bogusik Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 To prawda!Ja raczej wspomagam kudłacze,ale jak zobaczyłam Tusinkę...? :loveu: To już było po mnie... ;) Quote
edek Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 No to mój TZ w wyniku sponsoringu pp wzbogaci Tusię o 94,05 zł :loveu: Quote
Poker Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Tusia ma szczęście jak nie wiem kto. edek, uściskaj TZta tylko go nie uduś, bo kto będzie sponsorował Tusinkę? Quote
kakadu Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='edek']No to mój TZ w wyniku sponsoringu pp wzbogaci Tusię o 94,05 zł :loveu:[/QUOTE] :Rose::Rose::Rose: i jeśli pozwolicie to ja po porstu będę wpisywac w bazarku kwoty, które przyszły juz bez rozpisywania ile za przesyłkę a ile za fant; będzie mi łatwiej (bo ja słabo liczę, jestem matematyczna kaleka :roll:), a i tak wszystko idzie na chomika :) Quote
kakadu Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 umówiłam sie z dr łobaczewską na skontrolowanie oczek na najbliższy poniedziałek na 16:00; teraz tylko trzymac kciuki, żeby nic nie wypadło... to mielibyśmy jeszcze pewność co do tych ślepków przed operacją nóżki :) pieniądze na wizytę będą (uzbierałam w pracy 60 złotych na chomika) więc nie ma co czekać; Quote
kakadu Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 nagrałam filmik jak tusia je marchewkę, ale imageshack nie chce go przyjąć, tinypic przyjmuje, ale nie pokazuje kodu do wklejenia na forum (puste pola), a zapodaj.net nie ma chyba opcji filmów; więc filmu nie będzie; musicie uwierzyć na słowo, że tusia nauczyła sie przy moich psach jeść marchewkę... Quote
danusiadanusia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 witam pańcię, cioteczki i naszą ślicznotę:):) teraz będę sporadycznie, ale zawsze jest pw:):) wieczorem na pewno zajrzę na dogo:):) ściskam wszystkich obecnych na wątku Tusieńki Quote
Ghanima Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='kakadu']nagrałam filmik jak tusia je marchewkę, ale imageshack nie chce go przyjąć, tinypic przyjmuje, ale nie pokazuje kodu do wklejenia na forum (puste pola), a zapodaj.net nie ma chyba opcji filmów; więc filmu nie będzie; musicie uwierzyć na słowo, że tusia nauczyła sie przy moich psach jeść marchewkę...[/QUOTE] Matko, szaszłyk to nie dali, marchewka karmią! A Tusia, pomimo, że chomik, to jednak mięsożerny zwierz :) Quote
kakadu Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 a chomik wczoraj pływał! woda w basenie była cieplutka więc postanowiłam zrobic pierwszą próbę; włożyłam tusię do wody dosłownie na kilka sekund, żeby jej nie przestraszyć; okazało się, że zgrabnie macha łapkami pod wodą, więc będzie można ja w ten sposób usprawnić ;) zdjęć nie mam bo byłam sama i nie było komu pstrykać... Quote
danusiadanusia Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='kakadu']a chomik wczoraj pływał! woda w basenie była cieplutka więc postanowiłam zrobic pierwszą próbę; włożyłam tusię do wody dosłownie na kilka sekund, żeby jej nie przestraszyć; okazało się, że zgrabnie macha łapkami pod wodą, więc będzie można ja w ten sposób usprawnić ;) zdjęć nie mam bo byłam sama i nie było komu pstrykać...[/QUOTE] :):):) cudownie:) Tusieńko! tylko zdrowia Ci życzę:), bo czego można jeszcze chcieć:) relaks na kolanach przy szaszłykach:):) basen:):) osobisty rehabilitant i wspaniała opieka:):) Quote
edek Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Dziewczynka szyyyyybko się uczy :multi: W takie upały pewnie sama będzie pokazywała na basenik, żeby troszkę się ochłodzić :loveu: Quote
andegawenka Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Pamiętacie jaka była :loveu:? http://img843.imageshack.us/img843/7056/tusiap.jpg Quote
b-b Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='kakadu']wyglądała jak mała wystraszona foczka :roll:[/QUOTE] Ogromna przemiana w niej nastąpiła:) Podziękować domkowi za pracę nad nią :) Quote
inka33 Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='edek']Ale cioteczka zaszalała :crazyeye:, dziękujemy :Rose: Ten Nasz Chomiczek potrafi za serducho chwycić no :loveu: Potrafi, potrafi... :loveu: ...ale głosować na jej nochalek to się nie przyszło... :( O, na to zdjęcie: [quote name='andegawenka']Pamiętacie jaka była ? http://img843.imageshack.us/img843/7056/tusiap.jpg Quote
Bogusik Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='kakadu']umówiłam sie z dr łobaczewską na skontrolowanie oczek na najbliższy poniedziałek na 16:00; teraz tylko trzymac kciuki, żeby nic nie wypadło... to mielibyśmy jeszcze pewność co do tych ślepków przed operacją nóżki :) pieniądze na wizytę będą (uzbierałam w pracy 60 złotych na chomika) więc nie ma co czekać;[/QUOTE] To już jutro,więc kciuki mocno zaciśnięte za juterko :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
kakadu Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 (edited) to już dziś ;) chomik po spacerze dookoła firmy śpi pod biurkiem na swoim posłanku ;) na 16:00 musimy dojechać z pragi na bemowo; mamy na to godzinę, powinnyśmy zdążyć; zaraz powklejam zdjęcia chomika-pływaka ;) edit: mam jakis problem ze wstawianiem zdjęć i boję się juz wchodzić w edycję poniższych postów, żeby mi coś nie zniknęło, więc napiszę tutaj komentarz; no więc tusia pływa, potem się tarza w trawie, potem ja ją wycieram w ręcznik, a potem już tylko sie grzeje na słonku :) chomiś wcale nie bał sie wody, pływał ok. 30 sekund i był bardzo dzielny i spokojny :) Edited July 22, 2013 by kakadu Quote
kakadu Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 (edited) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Edited July 22, 2013 by kakadu Quote
Recommended Posts