b-b Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 kakadu napisał(a):słuchajcie ciotki, z edkowego bazarku uzbierało się 209,00 złotych!!! :multi::multi::multi: No proszę!:) Quote
kakadu Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 basen napełniony, wygląda na to, że nie cieknie, że była tylko ta jedna dziura; jak się woda zaciepli (jak mawiała moja babcia) to robimy chomikowi pływanie; z chomikiem będzie łatwiej niz z frodziem, bo jest lżejszy; nie macie pojęcia z jaka siłą "pedałuje" kopytami pod wodą pies i jak trudno go utrzymać w miejscu :) Quote
b-b Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 kakadu napisał(a):basen napełniony,...nie macie pojęcia z jaka siłą "pedałuje" kopytami pod wodą pies i jak trudno go utrzymać w miejscu :) Pływaj szczęśliwie Chomiczku po morzach i oceanach :D Quote
Poker Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 może załóżcie jej szeleczki na czas kąpieli, będzie łatwiej utrzymać ten słodki ciężar :evil_lol: Quote
kakadu Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Poker napisał(a):może załóżcie jej szeleczki na czas kąpieli, będzie łatwiej utrzymać ten słodki ciężar :evil_lol: a wiesz, że to jest dobry pomysł; frodziowi zakładaliśmy często pomarańczowy psi kapok, który został po kolusi (kupiłam go dla niej w sklepie żeglarskim jak jeździliśmy nad jeziora na wakacje); on ma taka rączkę na plecach jak czajnik ;) szelki faktycznie moga pomóc - dzięki za podpowiedź :) Quote
Ghanima Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 kakadu napisał(a):a wiesz, że to jest dobry pomysł; frodziowi zakładaliśmy często pomarańczowy psi kapok, który został po kolusi (kupiłam go dla niej w sklepie żeglarskim jak jeździliśmy nad jeziora na wakacje); on ma taka rączkę na plecach jak czajnik ;) szelki faktycznie moga pomóc - dzięki za podpowiedź :) hihihi, Tusia z czajnikiem na plecach będzie jak rybka w wodzie :) Quote
danusiadanusia Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Ghanima napisał(a):hihihi, Tusia z czajnikiem na plecach będzie jak rybka w wodzie :) jeśli mogę nacieszyć oko to poproszę zdjęcie malutkiej w kapoku:):) Quote
inka33 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 kakadu napisał(a):różnica jest faktycznie, ale nie przypisywałabym sobie jakichś specjalnych zasług (chyba, że ten zaprzęg tak ją wypięknił ;)) na zdjęciu z tablicy była postawiona na czymś śliskim - każdy z nas by tak sierotowato wyglądał, jakby mu się kopyta rozjeżdżały :evil_lol: Samamaszkopyta! :mad: Tusia ma nóżeńki! :loveu: No pewnie, wszystko zwalaj na zaprzęg, żeby mi dokopać, że się Cię o niego czepiałam! :obrazic: Twoje (i TŻetowe, i wetowe) zasługi i koniec! :Rose: edek napisał(a):Tak, tak różnica jest wielka. Nawet w uśmiechy Chomiczka :loveu: I w ogonku. :loveu: danusiadanusia napisał(a):kochana TUSIEŃKA:):):):) Kakadu!!! jesteś wielka:):) obecne zdjęcia są super:) to inny psiaczek:):) uwielbiam takie metamorfozy:):) a Twój TZ :) też jest wielki:):) znalazł dziurkę:):) uwielbiam ten wątek! To chyba powinno być... naturalne? :hmmmm: Wręcz... genetyczne! :diabloti: Quote
danusiadanusia Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 inka33 napisał(a):Samamaszkopyta! :mad: Tusia ma nóżeńki! :loveu: No pewnie, wszystko zwalaj na zaprzęg, żeby mi dokopać, że się Cię o niego czepiałam! :obrazic: Twoje (i TŻetowe, i wetowe) zasługi i koniec! :Rose: I w ogonku. :loveu: To chyba powinno być... naturalne? :hmmmm: Wręcz... genetyczne! :diabloti: a ja myślałam o dziurce w basenie:evil_lol::evil_lol::p Quote
b-b Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Gdzie się cioteczka kakadu podziała?:roll: Czekam na PW ;) Quote
edek Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 b-b napisał(a):Gdzie się cioteczka kakadu podziała?:roll: Czekam na PW ;) Kakadu w weekend nie ma netu. Odpowie na pw dopiero w poniedziałek. Quote
b-b Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 edek napisał(a):Kakadu w weekend nie ma netu. Odpowie na pw dopiero w poniedziałek. Dobrze wiedzieć :) Poczekamy do poniedziałku :) Quote
kakadu Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 inka33 napisał(a):Samamaszkopyta! :mad: ale przynajmniej mi nie "walo" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kakadu Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 b-b napisał(a):Gdzie się cioteczka kakadu podziała?:roll: Czekam na PW ;) juz odpowiedziałam - przepraszam, ale, jak pisał edek, ja w weekend jestem (przynajmniej na razie) nieinternetowa... :shake: Quote
kakadu Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 (edited) niestety nie mam zdjęcia chomika w kapoku (i tak nie będziemy go użwyać bo jest dwa razy za duży - kupowany był na sznaucerka) mam za to inne zdjęcia ;) na kolankach u pańcia: Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> i z szaszłykami :) chomik tu smutny, bo wie, że szaszłyki nie dla niego... Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Edited July 15, 2013 by kakadu Quote
inka33 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Okrutnie dręczysz zwierząteczko szaszłykami! :mad: (żartuję) :p Jeszcze tutaj http://img811.imageshack.us/img811/4643/97co.jpg o nich marzy... :evil_lol: Quote
edek Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Kochana mordeczka :loveu: A tak w ogóle to kawałek szaszłyczka zawsze mógł przypadkiem wylądować koło jej mordeczki :cool3:. Quote
b-b Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 kakadu napisał(a):juz odpowiedziałam - przepraszam, ale, jak pisał edek, ja w weekend jestem (przynajmniej na razie) nieinternetowa... :shake: Powiadomienia już powysyłane i mam nadzieję forsa szybko zacznie spływać:evil_lol: A chomiczek na kolanach u pańcia....wspaniały!!!! Ta mordeczka i te ślipka CUDNE!!!!!!!:D Quote
danusiadanusia Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 śliczna dziewczynka:):) i bardzo towarzyska:):) oko nacieszone!!! Quote
Ghanima Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Rany, no żeby tak ani jeden szaszłyczek "przypadkiem" koło Tusinkowego nosa nie upadł, to zgroza :mad: Quote
Poker Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Cudna jest. Tak maltretować psa? Toż to skandal.Kazać patrzeć ,a nie dać jeść :mad:Normalne znęcanie się nad niewinnym stworzeniem.Trzeba zgłosić to gdzieś. ;) Czy mi się wydaje czy lewe oczko jest zaczerwienione? Quote
Bogusik Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Dzisiaj dla Tusinki :calus: I bardzo mi przykro ciocia kakadu,że za te smakowite szaszłyki /sama mało nie umarłam z głodu na ich widok ;) /muszę ponownie sięgnąć po narzędzie tortur...:mad:;):smile: Quote
kakadu Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 powiem wam, że tusia tylko tak wyszła jakby patrzyła na te szaszłyki; w rzeczywistości wcale nie była nimi zainteresowana i leżała u tża na kolanach; ile się nagimnastykowaliśmy i nacmokaliśmy, żeby łaskawie raczyła się podnieść i spojrzeć w moją stronę to nasze ;) tusia jest subtelną damą (nieco wyszczekany model damy ;)) i nigdy, przenigdy nie żebrze przy stole; poza tym ja nie daje jej słonych rzeczy, żeby zaoszczędzić nerki, a szaszłyki były słone i doprawione jak jasny piorun :diabloti: ma swoje indyczki i kurczaczki w wersji dietetycznej, choć głównie to je już suchą karmę, plus czasem trochę saszetki dla smaczku; no i jak wychodzę rano do pracy to obowiązkowo dwa ciasteczka gravy bones; z japki jej strasznie jedzie, więc ucze ją jeść te ciastka pedigree na zęby; wczoraj dostała pierwszy raz całą połówkę tego najmniejszego i dała radę :); wcześniej kroiłam jej na małe kawałki, potem stopniowo na większe, bo tusia zupełnie nie umiała gryźć; ale powolutku robi sie z niej pies całą gębą, wczoraj na przykład jak sie tarzałyśmy po trawie to z rozpędu w rozbawieniu upaliła mnie w nadgarstek :evil_lol: (leciutko, ale i tak byłam z niej dumna) oczka tusine to oddzielny temat, jak kiedys pisałam nawet dr janicki przez szkło powiększające sprawdzał, czy jej sie rzęski nie zawijają do środka, ale nic takiego nie stwierdził; tusia ma wyłupiaste oczka i czasem jej łzawią, myślę, że wybierzemy się w końcu do warszawy do okulisty, ale widział je wet internista i nie robił paniki, więc może to normalne; ale oczywiście zaliczymy tego okulistę (żeby jeszcze chciał przyjmować jakoś bardziej po ludzku na tym bemowie...); może któregos dnia wezmę tusię znowu do pracy i pojedziemy do doktor łobaczewskiej; Quote
kakadu Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 uwaga!!! wszystkie ciotki na trzy-cztery rzucają się uściskać edkowego :loveu: tża:loveu:, który powiedział, że sponsoruje wysyłkę fantów, a przez to stan konta tusi podniesie sie o niebagatelna kwotę (ale nie wiem ile, niech edek si[SIZE=4]ę przyzna :)) Quote
Recommended Posts