Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kakadu napisał(a):
słuchajcie ciotki, z edkowego bazarku uzbierało się 209,00 złotych!!! :multi::multi::multi:

No proszę!:)

Posted

basen napełniony, wygląda na to, że nie cieknie, że była tylko ta jedna dziura;
jak się woda zaciepli (jak mawiała moja babcia) to robimy chomikowi pływanie; z chomikiem będzie łatwiej niz z frodziem, bo jest lżejszy; nie macie pojęcia z jaka siłą "pedałuje" kopytami pod wodą pies i jak trudno go utrzymać w miejscu :)

Posted

kakadu napisał(a):
basen napełniony,...nie macie pojęcia z jaka siłą "pedałuje" kopytami pod wodą pies i jak trudno go utrzymać w miejscu :)

Pływaj szczęśliwie Chomiczku po morzach i oceanach :D

Posted

Poker napisał(a):
może załóżcie jej szeleczki na czas kąpieli, będzie łatwiej utrzymać ten słodki ciężar :evil_lol:

a wiesz, że to jest dobry pomysł; frodziowi zakładaliśmy często pomarańczowy psi kapok, który został po kolusi (kupiłam go dla niej w sklepie żeglarskim jak jeździliśmy nad jeziora na wakacje); on ma taka rączkę na plecach jak czajnik ;)
szelki faktycznie moga pomóc - dzięki za podpowiedź :)

Posted

kakadu napisał(a):
a wiesz, że to jest dobry pomysł; frodziowi zakładaliśmy często pomarańczowy psi kapok, który został po kolusi (kupiłam go dla niej w sklepie żeglarskim jak jeździliśmy nad jeziora na wakacje); on ma taka rączkę na plecach jak czajnik ;)
szelki faktycznie moga pomóc - dzięki za podpowiedź :)

hihihi, Tusia z czajnikiem na plecach będzie jak rybka w wodzie :)

Posted

kakadu napisał(a):
różnica jest faktycznie, ale nie przypisywałabym sobie jakichś specjalnych zasług (chyba, że ten zaprzęg tak ją wypięknił ;))
na zdjęciu z tablicy była postawiona na czymś śliskim - każdy z nas by tak sierotowato wyglądał, jakby mu się kopyta rozjeżdżały :evil_lol:

Samamaszkopyta! :mad:
Tusia ma nóżeńki! :loveu:

No pewnie, wszystko zwalaj na zaprzęg, żeby mi dokopać, że się Cię o niego czepiałam! :obrazic:
Twoje (i TŻetowe, i wetowe) zasługi i koniec! :Rose:

edek napisał(a):
Tak, tak różnica jest wielka. Nawet w uśmiechy Chomiczka :loveu:

I w ogonku. :loveu:

danusiadanusia napisał(a):
kochana TUSIEŃKA:):):):) Kakadu!!! jesteś wielka:):) obecne zdjęcia są super:) to inny psiaczek:):) uwielbiam takie metamorfozy:):) a Twój TZ :) też jest wielki:):) znalazł dziurkę:):) uwielbiam ten wątek!

To chyba powinno być... naturalne? :hmmmm:
Wręcz... genetyczne! :diabloti:

Posted

inka33 napisał(a):
Samamaszkopyta! :mad:
Tusia ma nóżeńki! :loveu:

No pewnie, wszystko zwalaj na zaprzęg, żeby mi dokopać, że się Cię o niego czepiałam! :obrazic:
Twoje (i TŻetowe, i wetowe) zasługi i koniec! :Rose:

I w ogonku. :loveu:

To chyba powinno być... naturalne? :hmmmm:
Wręcz... genetyczne! :diabloti:

a ja myślałam o dziurce w basenie:evil_lol::evil_lol::p

Posted

b-b napisał(a):
Gdzie się cioteczka kakadu podziała?:roll:
Czekam na PW ;)

Kakadu w weekend nie ma netu. Odpowie na pw dopiero w poniedziałek.

Posted

edek napisał(a):
Kakadu w weekend nie ma netu. Odpowie na pw dopiero w poniedziałek.

Dobrze wiedzieć :)
Poczekamy do poniedziałku :)

Posted

b-b napisał(a):
Gdzie się cioteczka kakadu podziała?:roll:
Czekam na PW ;)

juz odpowiedziałam - przepraszam, ale, jak pisał edek, ja w weekend jestem (przynajmniej na razie) nieinternetowa... :shake:

Posted (edited)

niestety nie mam zdjęcia chomika w kapoku (i tak nie będziemy go użwyać bo jest dwa razy za duży - kupowany był na sznaucerka)
mam za to inne zdjęcia ;)

na kolankach u pańcia:

Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt="">

i z szaszłykami :)
chomik tu smutny, bo wie, że szaszłyki nie dla niego...

Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt="">

Edited by kakadu
Posted

kakadu napisał(a):
juz odpowiedziałam - przepraszam, ale, jak pisał edek, ja w weekend jestem (przynajmniej na razie) nieinternetowa... :shake:

Powiadomienia już powysyłane i mam nadzieję forsa szybko zacznie spływać:evil_lol:
A chomiczek na kolanach u pańcia....wspaniały!!!!
Ta mordeczka i te ślipka CUDNE!!!!!!!:D

Posted

Cudna jest. Tak maltretować psa? Toż to skandal.Kazać patrzeć ,a nie dać jeść :mad:Normalne znęcanie się nad niewinnym stworzeniem.Trzeba zgłosić to gdzieś. ;)
Czy mi się wydaje czy lewe oczko jest zaczerwienione?

Posted

Dzisiaj dla Tusinki :calus: I bardzo mi przykro ciocia kakadu,że za te smakowite szaszłyki /sama mało nie umarłam z głodu na ich widok ;) /muszę ponownie sięgnąć po narzędzie tortur...:mad:;):smile:

Posted

powiem wam, że tusia tylko tak wyszła jakby patrzyła na te szaszłyki; w rzeczywistości wcale nie była nimi zainteresowana i leżała u tża na kolanach; ile się nagimnastykowaliśmy i nacmokaliśmy, żeby łaskawie raczyła się podnieść i spojrzeć w moją stronę to nasze ;)
tusia jest subtelną damą (nieco wyszczekany model damy ;)) i nigdy, przenigdy nie żebrze przy stole; poza tym ja nie daje jej słonych rzeczy, żeby zaoszczędzić nerki, a szaszłyki były słone i doprawione jak jasny piorun :diabloti:
ma swoje indyczki i kurczaczki w wersji dietetycznej, choć głównie to je już suchą karmę, plus czasem trochę saszetki dla smaczku; no i jak wychodzę rano do pracy to obowiązkowo dwa ciasteczka gravy bones; z japki jej strasznie jedzie, więc ucze ją jeść te ciastka pedigree na zęby; wczoraj dostała pierwszy raz całą połówkę tego najmniejszego i dała radę :); wcześniej kroiłam jej na małe kawałki, potem stopniowo na większe, bo tusia zupełnie nie umiała gryźć; ale powolutku robi sie z niej pies całą gębą, wczoraj na przykład jak sie tarzałyśmy po trawie to z rozpędu w rozbawieniu upaliła mnie w nadgarstek :evil_lol: (leciutko, ale i tak byłam z niej dumna)

oczka tusine to oddzielny temat, jak kiedys pisałam nawet dr janicki przez szkło powiększające sprawdzał, czy jej sie rzęski nie zawijają do środka, ale nic takiego nie stwierdził; tusia ma wyłupiaste oczka i czasem jej łzawią, myślę, że wybierzemy się w końcu do warszawy do okulisty, ale widział je wet internista i nie robił paniki, więc może to normalne; ale oczywiście zaliczymy tego okulistę (żeby jeszcze chciał przyjmować jakoś bardziej po ludzku na tym bemowie...); może któregos dnia wezmę tusię znowu do pracy i pojedziemy do doktor łobaczewskiej;

Posted

uwaga!!!
wszystkie ciotki na trzy-cztery rzucają się uściskać edkowego
:loveu: tża:loveu:, który powiedział, że sponsoruje wysyłkę fantów, a przez to stan konta tusi podniesie sie o niebagatelna kwotę (ale nie wiem ile, niech edek si[SIZE=4]ę przyzna :))