Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Dostałam sms, że u Tusi wszystko jest ok. Cały czas siedzi na kolankach u taty Kakadu :loveu: albo chodzi za nim jak cień :evil_lol:.

Edited by edek
Posted

[quote name='edek']Kakadu pisała, że do 16-go ;)[/QUOTE]
To już nie tak długo /choć bardzo...:cool3:/ bo tęsknię za tą małą,kochaną Tusineczką...:-( Mam nadzieję,że u malutkiej wszystko OK...:smile:

Posted

[quote name='edek']U Tusi wszystko jest ok. Od soboty jest w domu u kakadu z jej rodzicami. Od razu po wejściu położyła się na swoje posłanko :lol:[/QUOTE]

No ja myślę, księżniczka to tylko na swoich piernatkach :)

Posted

cioteczki, nie zabijajcie, ale po dwóch tygodniach absencji dosłownie nie wiem w co ręce włożyć, jeszcze sie pojawiły problemy z wyadoptowanym połtora roku temu na śląsk owczarkiem i wątek tusi zostawiłam sobie na koniec jako najprzyjemniejszy...
ale juz wszystko rzucam bo edek śle dyscyplinujące smsy :)
u chomiczka wszystko w najlepszym porządku, u rodziców było też bardzo dobrze, siedziała utaty na kolanach i wszędzie za nim chodziła; jak poszedł do łazienki to czekała pod drzwiami; nie mógł sam wyjśc z domu bo jak tylko zobaczyła, że zakłada buty to dreptała przy nim w przedpokoju i machała ogonkiem - wychodził z chomikiem pod pachą ;)
w drugim tygodniu rodzice przyjechali do nas, żeby zwolnic teścia, który wrócił do domu; jak pisała już edek - tusia natychmiast walnęła się do siebie na posłanko :)
ona wszystko znosi bardzo dzielnie, juz rodzice bardziej sie denerwowali, że muszą wyjechać, a ona zostaje;
tak więc wszystko jest ok, tylko sie martwię o wynik wizyty 26. czerwca, bo wtedy sprawdzimy, czy są jakieś większe postępy w zrastaniu...
zaraz wstawię zdjęcie z tarasu - wczoraj chomik wylegiwał się na frodziowym posłanku ;)

Posted

[quote name='edek']Bo Tusia to Super Chomik jest :lol:

pewnie, że tak :)

i wakacyjny widoczek znad morza dla ciotek :)

oraz zagadka - co to za krzaczek? (ja juz wiem :))

Posted

Jak fajnie znowu oglądać naszą Tusinkę :loveu: A po urlopie,to wydaje mi się,że jeszcze bardziej wypiękniała!:smile:
kakadu, na widok zdjęcia przepięknej nadmorskiej plaży,tylko sobie głęboko wzdychnęłam,tak bardzo kocham morze...
A co do przepięknie kwitnącego krzewu,to wydaje mi się,że jest to żarnowiec.Chociaż nie wiem,bo właściwie kwitnie kwiecień-maj...Jest jeszcze w kolorze bordowym.Cudny!:smile: