Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie do końca ogarnęłam temat, ale czytając ostatnie wpisy, ale zgadzam sie z Bogusik.
Póki jest nadzieja - bez bólu - trzeba starać się ratować łapeńkę.

Posted

[quote name='kakadu']a ja tylko chciałam powiedzieć, że tusia w sobotę podrapała się po uchu lewą nogą :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:
Ale wiadomość!:loveu: To już cioci kakadu odpadnie choć jeden obowiązek: DRAPANIA TUSINKOWECGO USZKA...;)

Posted

[quote name='Bogusik']Ale wiadomość!:loveu: To już cioci kakadu odpadnie choć jeden obowiązek: DRAPANIA TUSINKOWECGO USZKA...;)[/QUOTE]

No nie wiem, a drugie uszko? ;)

Posted

[quote name='Bogusik']Ale wiadomość!:loveu: To już cioci kakadu odpadnie choć jeden obowiązek: DRAPANIA TUSINKOWECGO USZKA...;)[/QUOTE]

Hehehe, takiego chomiczka to można paznokciem jednym drapać :eviltong:

Posted

[quote name='Ghanima']No nie wiem, a drugie uszko? ;)[/QUOTE]
A drugie,pewnie najmniej poszkodowane,bo drapane przez sprawną łapinkę...:smile:

[quote name='__Lara']Hehehe, takiego chomiczka to można paznokciem jednym drapać :eviltong:[/QUOTE]
Czy ręką,czy paznokciem obowiązek pozostaje obowiązkiem...;) A teraz go nie ma...:smile:

Posted

[quote name='andegawenka']To znaczy że wie że ją ma:multi:[/QUOTE]
prawde mówiąc, to tusia próbowała się drapać nawet jak nózka była jeszcze złamana, co stanowiło widok dość makabryczny... :roll:

[quote name='Ghanima']Ciocie, wróciłam a tu takie newsy :)
Co do wcześniejszych wątków, to ja jestem za ratowaniem łapinki absolutnie i do ostatniej szansy.
Ciotuchno kakadu, a jak Tusinka z finansami stoi? Bo ostatnio wydatki, jak widzę, sypią się jak z rękawa...
A tak przy okazji: kakadu - filmik dziś wysłałam o poranku:)[/QUOTE]
to będziemy ratować :)
a finanse póki co praktycznie na zero, więc i tak dobrze - wszystko dzięki wam :kiss_2:
po powrocie z wakacji zrobię bazarek, to może będzie na następną wizytę; a potem to nie wiem, zobaczymy jakie będa potrzeby i jakie zabiegi pan doktor będzie miał w planie...

[quote name='Poker']Ale fajnie, Tusinka nie będzie potrzebowała nadwornego drapacza uszka :multi:[/QUOTE]
oj tak ciotki - godzina dziennie do przodu :evil_lol:

wybaczcie mi, że jak może nie jestem wystarczająco aktywna, ale pisze tę prace dyplomową i w pracy tak naprawdę ciągle nad nią siedzę (na szczęście nie ma dużo roboty w tej chwili), a w domu to już zupełnie nie ma szans - zmieniliśmy router na lepszy i teraz nie tylko nie działa szybciej, ale jeszcze ciągle zrywa połączenie więc można sobie strzelić w łeb :cool3:

Posted

[quote name='inga.mm']Nie do końca ogarnęłam temat, ale czytając ostatnie wpisy, ale zgadzam sie z Bogusik.
Póki jest nadzieja - bez bólu - trzeba starać się ratować łapeńkę.[/QUOTE]
o, cześć ciocia - fajnie, że wpadłaś do tusi :)

Posted

a tu krótki filmik nagrany w zamierzchłych czasach, kiedy to nad mazowszem świeciło słońce...
tusia się najwyraźniej wstydzi aparatu i nie wyszła na taras; wolała posłanie frodzia ;)
zwróćcie uwagę jak śpiewają pitaszki :)
ja niestety znowu faflunię - sorry, ale inaczej nie potrafię mówić do chomika :roll:

[video]http://tinypic.com/r/314uwkw/5]View My Video[/video]

Posted

[quote name='kakadu']o, cześć ciocia - fajnie, że wpadłaś do tusi :)[/QUOTE]

a co miałam nie wpaść? Male psiny zawsze leżą mi na sercu.
Wzięłabym na tymczas dwie małe w zamian za jedną Birmę.

Posted

[quote name='kakadu']a ja tylko chciałam powiedzieć, że tusia w sobotę podrapała się po uchu lewą nogą :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:
:klacz: i inne takie radosne wygibasy! :multi:

Posted

[quote name='inga.mm']a co miałam nie wpaść? Male psiny zawsze leżą mi na sercu.
Wzięłabym na tymczas dwie małe w zamian za jedną Birmę.[/QUOTE]
Zaproponuj taki pomysł cioteczce kcd - mówię całkiem serio.
Ona jest ostatnio strasznie "rozbrykana" jeśli chodzi o znajdowanie DTów.
Podeślij jej wątek, nakreśl, o co chodzi i powiedz, że to ja jestem ta zła :], co Cię na nią nasyła.

[quote name='Ghanima']hm, hm, a co masz na myśli? Pewnie coś kosmatego :)[/QUOTE]
Tym razem :diabloti: zupełnie nie... :shake:
Przepraszam, jeśli Was rozczarowuję... :oops:

Posted

[quote name='inka33']Zaproponuj taki pomysł cioteczce kcd - mówię całkiem serio.
Podeślij jej wątek, nakreśl, o co chodzi i powiedz, że to ja jestem ta zła :], co Cię na nią nasyła.

Kto to jest kcd? taką ksywę ma czy to jakiś skrót?

Posted

[quote name='inka33']Zaproponuj taki pomysł cioteczce kcd - mówię całkiem serio.
Podeślij jej wątek, nakreśl, o co chodzi i powiedz, że to ja jestem ta zła :], co Cię na nią nasyła.[/QUOTE]

[quote name='inga.mm']Kto to jest kcd? taką ksywę ma czy to jakiś skrót?[/QUOTE]
Taki ma nick. :)

Posted

[quote name='kakadu']chciałam tylko dać znać, że od 30 maja do 16 czerwca będę praktycznie off line, edek niech dzwoni jakby co;[/QUOTE]
Udanego urlopu! :cool1:

Posted

J również,życzę udanego urlopu :smile:
DUŻO SŁOŃCA,MAŁO CHMUREK,
A DESZCZU,TO JUŻ W OGÓLE!:kciuki:
:calus::bye: Jakoś,trzeba będzie wytrzymać bez wieści o Tusince....:hmmmm: