inga.mm Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Nie do końca ogarnęłam temat, ale czytając ostatnie wpisy, ale zgadzam sie z Bogusik. Póki jest nadzieja - bez bólu - trzeba starać się ratować łapeńkę. Quote
Bogusik Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 [quote name='kakadu']a ja tylko chciałam powiedzieć, że tusia w sobotę podrapała się po uchu lewą nogą :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Ale wiadomość!:loveu: To już cioci kakadu odpadnie choć jeden obowiązek: DRAPANIA TUSINKOWECGO USZKA...;) Quote
Ghanima Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 [quote name='Bogusik']Ale wiadomość!:loveu: To już cioci kakadu odpadnie choć jeden obowiązek: DRAPANIA TUSINKOWECGO USZKA...;)[/QUOTE] No nie wiem, a drugie uszko? ;) Quote
Elza22 Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 (edited) mam nadzieje ze niunia się nie obrazi zapraszam do ślicznej suni http://www.dogomania.pl/forum/threads/243758-Śliczna-sunia-potrzebuje-naszej-pomocy!!! Edited May 27, 2013 by Elza22 Quote
__Lara Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 [quote name='Bogusik']Ale wiadomość!:loveu: To już cioci kakadu odpadnie choć jeden obowiązek: DRAPANIA TUSINKOWECGO USZKA...;)[/QUOTE] Hehehe, takiego chomiczka to można paznokciem jednym drapać :eviltong: Quote
Bogusik Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 [quote name='Ghanima']No nie wiem, a drugie uszko? ;)[/QUOTE] A drugie,pewnie najmniej poszkodowane,bo drapane przez sprawną łapinkę...:smile: [quote name='__Lara']Hehehe, takiego chomiczka to można paznokciem jednym drapać :eviltong:[/QUOTE] Czy ręką,czy paznokciem obowiązek pozostaje obowiązkiem...;) A teraz go nie ma...:smile: Quote
Poker Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Ale fajnie, Tusinka nie będzie potrzebowała nadwornego drapacza uszka :multi: Quote
kakadu Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 [quote name='andegawenka']To znaczy że wie że ją ma:multi:[/QUOTE] prawde mówiąc, to tusia próbowała się drapać nawet jak nózka była jeszcze złamana, co stanowiło widok dość makabryczny... :roll: [quote name='Ghanima']Ciocie, wróciłam a tu takie newsy :) Co do wcześniejszych wątków, to ja jestem za ratowaniem łapinki absolutnie i do ostatniej szansy. Ciotuchno kakadu, a jak Tusinka z finansami stoi? Bo ostatnio wydatki, jak widzę, sypią się jak z rękawa... A tak przy okazji: kakadu - filmik dziś wysłałam o poranku:)[/QUOTE] to będziemy ratować :) a finanse póki co praktycznie na zero, więc i tak dobrze - wszystko dzięki wam :kiss_2: po powrocie z wakacji zrobię bazarek, to może będzie na następną wizytę; a potem to nie wiem, zobaczymy jakie będa potrzeby i jakie zabiegi pan doktor będzie miał w planie... [quote name='Bogusik']Ale wiadomość!:loveu: To już cioci kakadu odpadnie choć jeden obowiązek: DRAPANIA TUSINKOWECGO USZKA...;)[/QUOTE] [quote name='Poker']Ale fajnie, Tusinka nie będzie potrzebowała nadwornego drapacza uszka :multi:[/QUOTE] oj tak ciotki - godzina dziennie do przodu :evil_lol: wybaczcie mi, że jak może nie jestem wystarczająco aktywna, ale pisze tę prace dyplomową i w pracy tak naprawdę ciągle nad nią siedzę (na szczęście nie ma dużo roboty w tej chwili), a w domu to już zupełnie nie ma szans - zmieniliśmy router na lepszy i teraz nie tylko nie działa szybciej, ale jeszcze ciągle zrywa połączenie więc można sobie strzelić w łeb :cool3: Quote
kakadu Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 [quote name='inga.mm']Nie do końca ogarnęłam temat, ale czytając ostatnie wpisy, ale zgadzam sie z Bogusik. Póki jest nadzieja - bez bólu - trzeba starać się ratować łapeńkę.[/QUOTE] o, cześć ciocia - fajnie, że wpadłaś do tusi :) Quote
kakadu Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 a tu krótki filmik nagrany w zamierzchłych czasach, kiedy to nad mazowszem świeciło słońce... tusia się najwyraźniej wstydzi aparatu i nie wyszła na taras; wolała posłanie frodzia ;) zwróćcie uwagę jak śpiewają pitaszki :) ja niestety znowu faflunię - sorry, ale inaczej nie potrafię mówić do chomika :roll: [video]http://tinypic.com/r/314uwkw/5]View My Video[/video] Quote
inga.mm Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 [quote name='kakadu']o, cześć ciocia - fajnie, że wpadłaś do tusi :)[/QUOTE] a co miałam nie wpaść? Male psiny zawsze leżą mi na sercu. Wzięłabym na tymczas dwie małe w zamian za jedną Birmę. Quote
kakadu Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 znając waszą historię, zaryzykowałabym nawet 3 małe w zamian za jedną birmę... :roll: Quote
inga.mm Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 rozważyłabym tę opcję. Znasz może chetnych na wymianę? Quote
inka33 Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 [quote name='kakadu']a ja tylko chciałam powiedzieć, że tusia w sobotę podrapała się po uchu lewą nogą :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :klacz: i inne takie radosne wygibasy! :multi: Quote
Ghanima Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='inka33']:klacz: i inne takie radosne wygibasy! :multi:[/QUOTE] hm, hm, a co masz na myśli? Pewnie coś kosmatego :) Quote
kakadu Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='Ghanima']hm, hm, a co masz na myśli? Pewnie coś kosmatego :)[/QUOTE] :mdleje:....... Quote
inka33 Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='inga.mm']a co miałam nie wpaść? Male psiny zawsze leżą mi na sercu. Wzięłabym na tymczas dwie małe w zamian za jedną Birmę.[/QUOTE] Zaproponuj taki pomysł cioteczce kcd - mówię całkiem serio. Ona jest ostatnio strasznie "rozbrykana" jeśli chodzi o znajdowanie DTów. Podeślij jej wątek, nakreśl, o co chodzi i powiedz, że to ja jestem ta zła :], co Cię na nią nasyła. [quote name='Ghanima']hm, hm, a co masz na myśli? Pewnie coś kosmatego :)[/QUOTE] Tym razem :diabloti: zupełnie nie... :shake: Przepraszam, jeśli Was rozczarowuję... :oops: Quote
kakadu Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 chciałam tylko dać znać, że od 30 maja do 16 czerwca będę praktycznie off line, edek niech dzwoni jakby co; Quote
inga.mm Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='inka33']Zaproponuj taki pomysł cioteczce kcd - mówię całkiem serio. Ona jest ostatnio strasznie "rozbrykana" jeśli chodzi o znajdowanie DTów. Podeślij jej wątek, nakreśl, o co chodzi i powiedz, że to ja jestem ta zła :], co Cię na nią nasyła. Kto to jest kcd? taką ksywę ma czy to jakiś skrót? Quote
inka33 Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='inka33']Zaproponuj taki pomysł cioteczce kcd - mówię całkiem serio. Ona jest ostatnio strasznie "rozbrykana" jeśli chodzi o znajdowanie DTów. Podeślij jej wątek, nakreśl, o co chodzi i powiedz, że to ja jestem ta zła :], co Cię na nią nasyła.[/QUOTE] [quote name='inga.mm']Kto to jest kcd? taką ksywę ma czy to jakiś skrót?[/QUOTE] Taki ma nick. :) Quote
inka33 Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='kakadu']chciałam tylko dać znać, że od 30 maja do 16 czerwca będę praktycznie off line, edek niech dzwoni jakby co;[/QUOTE] Udanego urlopu! :cool1: Quote
Bogusik Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 J również,życzę udanego urlopu :smile: DUŻO SŁOŃCA,MAŁO CHMUREK, A DESZCZU,TO JUŻ W OGÓLE!:kciuki: :calus::bye: Jakoś,trzeba będzie wytrzymać bez wieści o Tusince....:hmmmm: Quote
BORYSboxer Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Oj tak Kakadu,ja również udanego urlopu życzę... Quote
Recommended Posts