inka33 Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 [quote name='kakadu']jakby się ciocia ghanima śmiała półdupkiem, to by dla równowagi musiała siedzieć na twarzy :evil_lol: E, niekoniecznie... ;) [quote name='Ghanima']Inka33 - no co ja bym bez Ciebie zrobiła - krzywo się bym marszczyła :) I to poopencją osobistą :lol: A tak to sobie równo rozporwadzę, częśc na górze, cześć na dole i będzie git :evil_lol: Oj tam, oj tam... :oops: [quote name='edek']I jak tu się nie śmiać Półdupkiem. Quote
Ghanima Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Jutro wyjeżdżam, przez ok. dwóch tygodni tu nie zajrzę, buuuu... Dziewczyny, trzymać poziom, że tak powiem :) Quote
Poker Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Ghanima napisał(a):Jutro wyjeżdżam, przez ok. dwóch tygodni tu nie zajrzę, buuuu... Dziewczyny, trzymać poziom, że tak powiem :) Szczęśliwej podróży i powrotu. Quote
Ghanima Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Poker napisał(a):Szczęśliwej podróży i powrotu. Ślicznie dziękuję :loveu: Będzi mi brakować Was i wieści o Tineczce, oczywiście. Quote
inka33 Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Ghanima napisał(a):Ślicznie dziękuję :loveu: Będzi mi brakować Was i wieści o Tineczce, oczywiście. Nadrobisz, jak wrócisz! ;) Quote
kakadu Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 dostałam w sobotę fajne fanty od :loveu:edka:loveu:, ale nie zrobiłam jeszcze zdjęć, bo po świętowaniu rocznicy ślubu musieliśmy dojść do siebie ;) Quote
edek Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 kakadu napisał(a):dostałam w sobotę fajne fanty od :loveu:edka:loveu:, ale nie zrobiłam jeszcze zdjęć, bo po świętowaniu rocznicy ślubu musieliśmy dojść do siebie ;) Kakadu dużo szczęścia dla Ciebie i TZ :Rose: Kilka fantów podarowała moja teściowa :loveu:. Ja zaglądałam do szafek i co wpadło mi w oko to pakowałam hihihih. Oby tylko fanty wpadły Cioteczka w oko ;) Quote
cancer43 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 [quote name='kakadu']dostałam w sobotę fajne fanty od :loveu:edka:loveu:, ale nie zrobiłam jeszcze zdjęć, bo po świętowaniu rocznicy ślubu musieliśmy dojść do siebie ;) Ehhh,to i nasz Chomiczek załapał sie na imprezę :lol: Tu jest fajnie i wszystko idzie ku jeszcze lepszemu,ale zajrzyjcie tutaj,bardzo proszę - dziewczynce grozi amputacja,bo operacja to jakieś horrendalne pieniądze. Może dr Janicki byłby tańszy ? Z wątku Tereski nie wiadomo kto ja konsultował http://www.dogomania.pl/forum/threads/241626-Psie-dziecko-z-wyrokiem-amputacji-pomóżcie?p=20847003#post20847003 Quote
kakadu Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 tusia prawie całą imprezę plenerową przespała na obfitym biuście mojej koleżanki, zawinięta dodatkowo w szal, tak więc pełen komfort ;) na wątek poszłam i zaproponowałam pomoc w konsultacji; Quote
kakadu Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 dziewczyny, ja mam dzis urlop, tak wpadłam tylko do pracy ogarnąć internetowe kwestie; teraz lecę już do biblioteki i mnie nie będzie; męczę się nad pracą dyplomową na stare lata ;) Quote
inka33 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 kakadu napisał(a):tusia prawie całą imprezę plenerową przespała na obfitym biuście mojej koleżanki, zawinięta dodatkowo w szal, tak więc pełen komfort ;) :mdleje: Kcem fotkie! :bigcry: kakadu napisał(a): męczę się nad pracą dyplomową na stare lata ;) Jak na stare lata, to jeszcze zdążysz... ;) Quote
Bogusik Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 :klacz::kciuki::kciuki::kciuki: za ten dyplom,kakadu...nie mniej jednak,nie zostawiaj nas na długo bez wieści o Tusince,bo trzeba będzie sięgnąć po to coś...:mad: Quote
kakadu Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 zdjęć niestety nikt nie robił :shake: teraz widzę, że to była straszna głupota z naszej strony ;) a bogusik juz straszy pałą - atmosfera po prostu nie do wytrzymania na tym wątku :eviltong: Quote
inka33 Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 kakadu napisał(a):zdjęć niestety nikt nie robił :shake: teraz widzę, że to była straszna głupota z naszej strony ;) a bogusik juz straszy pałą - atmosfera po prostu nie do wytrzymania na tym wątku :eviltong: :mad: No to trzeba koniecznie poprosić biust o ponowne przedrzemanie Tusi i jeszcze konieczniej obfocić owe dziwowisko! :diabloti: Atmosferę poprawisz zdjęciem Tusi na biuście, a w ostateczności zdjęciem niewidzialnego bandaża i zgadywaniem jego wzorku. :evil_lol: Quote
kakadu Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 to pierwsze chyba da się zrobić ;) jeśli to poprawi atmosferę, to i drugie mamy z głowy :evil_lol: Quote
Bogusik Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 kakadu napisał(a):to pierwsze chyba da się zrobić ;) jeśli to poprawi atmosferę, to i drugie mamy z głowy :evil_lol: Zatem cierpliwie czekamy na owe wici,co zmienią atmosferę wątku na "do wytrzymania"....;) Quote
inka33 Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Bogusik napisał(a):Zatem cierpliwie czekamy na owe wici,co zmienią atmosferę wątku na "do wytrzymania"....;) Kakadu, dawaj Tusię na biuście! :mad: :mad: :mad: Quote
inka33 Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 edek napisał(a):Co jak co, ale Chomik umie się ustawić :evil_lol: Noooo, nawet do zdjęcia się Chomik ustawiła, tfu, ułożyła, a tu nic! :sad: Quote
kakadu Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 inka33 napisał(a):Kakadu, dawaj Tusię na biuście! :mad: :mad: :mad: do zrobienia zdjęcia potrzebny mi nie tylko chomik, ale też duży biust; koleżanka niestety niedostępna, a ja nie dysponuję takowym... :shake: u tusi wszystko ok, wylegiwała się na słońcu przez ostatnie 4 dni (miałam wolny czwartek i piątek); nóżka wygląda ładnie, juz od 2 tygodni nie chodzi w kołnierzu, bo nic nie liże; pojutrze mamy wizytę i się okaże co i jak dalej będziemy robić :) kciuki w każdym razie wskazane; Quote
kakadu Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 a tu jest zdjęcie jeszcze z niedzielnej choroby, kiedy to tusia przemieszczała sie wyłącznie na rączkach; tż sobie nie zażyczył pokazywania, przez co miałam okazję wykazać się artystycznie ;) Quote
kakadu Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 (edited) a teraz sie pochwalę swoją florą :) forsycja w ogródku tulipanki też w ogródku tarnina obok której przechodzimy na spacerkach oraz przypadkowy, acz uroczy mleczyk i fauną (kleszcz znaleziony na posłaniu u frodzia - już martwy, ale jednak zdążył się nachlać, ścierwo jedne) Edited May 20, 2013 by kakadu Quote
BORYSboxer Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Tusia,fajna...tz pewnie też...:eviltong:,a ogrodu i tych cudnych tulipanów zazdroszczę...:cool: Quote
Recommended Posts