Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Najlepszy tekst z rozpiski powyżej:

"(...) nie zgadzać się na zeskakiwanie i przeskakiwanie" ale podskakiwać Tusia może :razz:

Poza tym, ja nie wiem, czy doktor wie o tym zaprzęgu :lol:

Posted

edek napisał(a):
Aż mnie ciarki przeszły jak zobaczyłam jej piętkę. Kochana kruszynka.

To prawda, widoki hardocorwe, ale trzeba myśleć o tym, że to wszytko zmierza ku dobremu

Posted

kakadu napisał(a):
miejmy nadzieję :)
teraz tusinka śpi po całym dniu łobuzowania na działce;

Wierzę w to,że Tusinki łapeczka wreszcie się zagoi.Dostęp powietrza tez robi swoje...:)
A ciocia Kakadu co tu jeszcze robi?Przecież już dawno po ciszy nocnej....;)

Posted

oj bo ciotka kakadu poleciała z rana do dentysty (cały weekend od piątku wieczorem mnie ząb bolał i nie pomagały proszki p. bólowe)
ale teraz juz jestem i zaraz wstawię zdjęcie piętki; strupek jest juz ładniejszy, smaruję go dookoła maścią witaminową, żeby skórka troszkę zmiękła bo pewnie tusie tam nieźle ciągnie takie strupisko;

Posted

[quote name='kakadu']o tu widać dokładnie strupek i jeszcze trochę takie ma tusia łyse nad nim z tyłu nóżki, aż do kolanka...

kakadu, nic się nie przejmuj łysinką, odrośnie tak jak reszta. Strup rzeczyiwście, jak na takiego mikruska to gigant, ale przecież to nie na zawsze :)
Dbaj Cioteczka o zębulce, ja tez dzisiaj idę dwa leczyć, lepiej leczyć niż potem się z nimi żegnać :)

Posted

ja sie właśnie z jednym pożegnam; pan doktor kilka lat temu przy leczeniu kanałowym coś spieprzył i juz nie da się go naprawić... :(
po panu doktorze też słych zaginął, zresztą nie będę go ścigać po 10 latach... :cool3:

Posted

nie moge normalnie w edycji nic dodac, bo mi się dopisuje jako link, więc napisze w nowym poście, że przypomniało mi się, że dostałam kiedyś od koleżanki skingel po jej onku grafie; odkryłam to wczoraj na półce i smaruję nim tusi łapkę i okolice strupka na zmianę z maścią witaminową;