Ghanima Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='andegawenka']eeee, nie, bo ja mam ksiązki No, ciotka, gdyby nikt nie kupił książeczek, to by kaski nie było... Quote
kakadu Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 no własnie :) słuchajcie cioteczki, potrzebna pomoc dla baxterka; dosłownie 4 złote za kilometr; on ma juz dom, tylko musi dojechac do niego; nie "namuszam", nie namawiam, bo wiem, że bywa z kasą róznie, ale może choć jedna osoba by sie skusiła...? :roll: http://www.dogomania.pl/forum/threads/241715-BAZAREK-**CEGIE%C5%81KOWY**-tylko-do-5-kwietnia!!?p=20677142#post20677142 Quote
anica Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Dzień dobry, Chomiczku:) mam nadzieję, że jakiej deprechy pogodowej nie załapałaś.... Oj!... z tą kaską po świętach.... cieniutko:shake: Quote
Ghanima Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='anica']Dzień dobry, Chomiczku:) mam nadzieję, że jakiej deprechy pogodowej nie załapałaś.... Oj!... z tą kaską po świętach.... cieniutko:shake:[/QUOTE] Moja Rodzicielka oświadczyła, że zapadła na depresję zimową na wiosnę :) Ale Chomiczki są od takich rozterek wolne :) Quote
kakadu Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 raczej są chyba wolne, bo tusi humorek dopisuje :) Quote
Poker Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Zaglądam do Tusi z posagiem. Będzie bogata panna na wydaniu ;) Quote
edek Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='kakadu'] tusi humorek dopisuje :)[/QUOTE] No to najważniejsze :evil_lol: Quote
inka33 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Dobra kawa, papa. ;) Super, że Tusi humorek dopisuje! :multi: Quote
kakadu Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='Poker']Zaglądam do Tusi z posagiem. Będzie bogata panna na wydaniu ;)[/QUOTE] jaki posag... :( jeszcze z pięć wizyt na zmianę opatrunku, po 50 zł każda, plus jeszcze przynajmniej dwa zdjęcia rtg, że o kolejnej operacji, która z tysiaka będzie kosztowała nie wspomnę :shake: Quote
Ghanima Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='kakadu']jaki posag... :( jeszcze z pięć wizyt na zmianę opatrunku, po 50 zł każda, plus jeszcze przynajmniej dwa zdjęcia rtg, że o kolejnej operacji, która z tysiaka będzie kosztowała nie wspomnę :shake:[/QUOTE] Nic się Ciocia nie martw, będziemy kombinować. Zresztą, przy jedzonku, które Tusince podajesz (wspominam słynną galaretkę łapkową właśnie) nóżka się zrośnie raz dwa i zmian opatrunków na pewno będzie mniej :) że o innych aspektach opieki nie wspomnę. Tusinka w takich warunkach MUSI szybciutko wracać do zdrowia. Quote
edek Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Ja mam obiecane fanty, jak tylko je dostanę to się odezwę ;) Quote
kakadu Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='Ghanima']Nic się Ciocia nie martw, będziemy kombinować. Zresztą, przy jedzonku, które Tusince podajesz (wspominam słynną galaretkę łapkową właśnie) nóżka się zrośnie raz dwa i zmian opatrunków na pewno będzie mniej :) że o innych aspektach opieki nie wspomnę. Tusinka w takich warunkach MUSI szybciutko wracać do zdrowia.[/QUOTE] [quote name='anica']... jasne że tak:loveu:[/QUOTE] [quote name='edek']Ja mam obiecane fanty, jak tylko je dostanę to się odezwę ;)[/QUOTE] dzięki dziewczyny :kiss_2: - bez waszej ogromnej pomocy naprawdę byłoby ciężko... Quote
inka33 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Przychodzę w odwiedzinki do Tusinki i zostawiam kciukasy i mizianki! O: :kciuki: i :glaszcze: Quote
Bogusik Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='kakadu']jaki posag... :( jeszcze z pięć wizyt na zmianę opatrunku, po 50 zł każda, plus jeszcze przynajmniej dwa zdjęcia rtg, że o kolejnej operacji, która z tysiaka będzie kosztowała nie wspomnę :shake:[/QUOTE] Ciocia kakadu,myślę,że jesteś bardzo zmęczona obowiązkami,jakie na Ciebie spadły.Naprawdę wcale się nie dziwię,bo jest tego nie mało...I dlatego sądzę,że w taki sposób odpisałaś Poker.Ja osobiście tak tego wpisu nie odebrałam...Dzięki Poker,wpłynęła spora suma z bazarku i od siebie,też przelała pieniążki.Pomaga jak może,a forma wypowiedzi "posag"to nic innego jak nowe pieniążki na leczenie dla Tusi.Tak ja to,przynajmniej odebrałam:smile: Quote
Poker Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Bogusik ,ja nie odebrałam źle wypowiedzi kakadu. Dzięki za obronę ;) Ona jest świadoma potrzeb swojej podopiecznej jak nikt. A ja żartowałam. Quote
kakadu Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Poker']Bogusik ,ja nie odebrałam źle wypowiedzi kakadu.[/QUOTE] o rany, to dobrze, bo ja zupełnie nic złego nie miałam na myśli... :shake: faktem jest, że sporo jeszcze przed tym biednym psiakiem, a ja mam dodupny nastrój przez tę zimę... dziś moje ente urodziny i nigdy jeszcze nie obchodziłam ich w śniegu :( zamiast grilla wypadałoby pomyśleć o kuligu, gdyby w ogóle był nastrój na towarzyskie spotkania, a nie ma; z bazarku ksiązkowego cioci ghanimy wyszło 258 zl; wpłaty wpływają, więc robi się optymistyniej ;) Quote
kakadu Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 (edited) bardzo wam dziękuję za życzenia :kiss_2: od razu mi lepiej :) kupiliśmy dziś dla tusi bucik, bo już się niecierpliwiła przy zakładaniu i wiązaniu torebki śniadaniowej, przyklejaniu plastra i taśmy klejącej w charakterze podeszwy; poza tym jak będę sama to nie dam rady tego zakładać, a bez osłony nie wypuścimy tusi bo jej namięknie opatrunek.... wszytko tonie w wodzie, ale bucik zdał egzamin, nie przemiękł; jest może trochę za duży, ale od biedy może być; mam zdjęcie, ale z domu nie wstawię; pokaże wam w poniedziałek; Edited April 6, 2013 by kakadu Quote
Recommended Posts