inka33 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 inka33 napisał(a):"Dyndadełka i inne kobiecości" :evil_lol: cancer43 napisał(a):Podoba mi sie,zaraz zmienię :oops: A potem będzie na mnie, tak? :mad: No i..., no i..., no i zrobiła to...! :evil_lol: Tylko spację zgubiła! :eviltong: To jeszcze dopisz "na operację dydnającej nóżki" (jak Ci się zmieści)... Quote
kakadu Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Poker napisał(a):Mój wet mówi ,że jeżeli pies je gotowane , to nie musi pić.mój dziadzio Poker je gotowane , nie pije ,a siusia :multi: a no właśnie w tym rzecz, że tusia od weekendu jedzie na suchym... :roll: wcześniej też sie nie przejmowałam za bardzo jak wciągała gotowane; inka33 napisał(a): No i..., no i..., no i zrobiła to...! :evil_lol: Tylko spację zgubiła! :eviltong: (jak Ci się zmieści)... "zgubiła" spację może z braku miejsca właśnie ;) Quote
cancer43 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Ale sie czepiacie :eviltong:.Klawiatura mi wysiada i muszę walic aż palce bolą,to i cos przeoczyłam.Dobra,dobra,wiem że można kupić klawiaturę na bazarku,ale....,no właśnie:diabloti: Quote
inka33 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 (edited) cancer43 napisał(a):Ale sie czepiacie :eviltong:.Klawiatura mi wysiada i muszę walic aż palce bolą,to i cos przeoczyłam.Dobra,dobra,wiem że można kupić klawiaturę na bazarku,ale....,no właśnie:diabloti: Właśnie - można kupić u mnie, a odebrać od diany79... :eviltong: W dodatku z myszką w komplecie! :p Ale tylko do 21:59 dziś! Edited February 13, 2013 by inka33 Quote
Poker Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 to podlewaj suchą wodą albo jakąś zupą. Quote
inka33 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Poker napisał(a):to podlewaj suchą wodą albo jakąś zupą. Klawiaturę...?! Zupą...?!?! :crazyeye: Suchą wodą...?!?!?! :crazyeye: :crazyeye: Quote
kakadu Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 to ja poczekam na definicję suchej wody :evil_lol: Quote
kakadu Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 a wy w tym czasie zobaczcie ekipę terminatorów czekających przy kredensie na ciastka: Quote
BORYSboxer Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Kakadu to cały Twój zwierzyniec??Fajny kiciuś,lubię takie bure dachowce....:loveu:,u mnie to tylko trójka tak stoi,z czego dwoje na dwóch łapkch....:krolik::krolik: Quote
cancer43 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='kakadu']a wy w tym czasie zobaczcie ekipę terminatorów czekających przy kredensie na ciastka: Bidoki....A ciotka zamiast karmić,sesję fotograficzną uskutecznia Quote
kakadu Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 BORYSboxer napisał(a):Kakadu to cały Twój zwierzyniec??Fajny kiciuś,lubię takie bure dachowce....:loveu:,u mnie to tylko trójka tak stoi,z czego dwoje na dwóch łapkch....:krolik::krolik: tak, mój ci on jest ten zwierzyniec :) jak to na dwóch????? cancer43 napisał(a):Bidoki....A ciotka zamiast karmić,sesję fotograficzną uskutecznia a bo ich kurde nie lubię :eviltong: poza tym to jedyny moment, że sa wszystkie w kupie w miarę ;) Quote
anica Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Super zdjęcia!!!... Kakadu, ale masz miłości do obdarowania:loveu: ciepło, słodko! uwielbiam taką gromadkę... harmonia... zgoda... miłość:loveu::iloveyou::iloveyou: mizianka dla Wszystkich Quote
Bogusik Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Piękna gromadka i ta harmonia...jak napisała,anica :smile: Dostałam potwierdzenie i przelewik w kwocie 40zł,właśnie poleciał. Quote
cancer43 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Poker napisał(a):to podlewaj suchą wodą albo jakąś zupą. Też czekam na informację w czym pomoże klawiaturze sucha woda,że o zupie nie wspomnę :evil_lol: Quote
kakadu Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='anica']Super zdjęcia!!!... Kakadu, ale masz miłości do obdarowania:loveu: ciepło, słodko! uwielbiam taką gromadkę... harmonia... zgoda... miłość:loveu::iloveyou::iloveyou: mizianka dla Wszystkich dziękuję - pomiziam po południu :) [quote name='arim']śliczne te "sępy" ale wredne czasem ;) [quote name='Bogusik']Piękna gromadka i ta harmonia...jak napisała,anica :smile: Dostałam potwierdzenie i przelewik w kwocie 40zł,właśnie poleciał. bardzo dziękuję w imieniu tusi :loveu::loveu::loveu:; operacja juz za półtora tygodnia... [quote name='cancer43']Też czekam na informację w czym pomoże klawiaturze sucha woda,że o zupie nie wspomnę :evil_lol: a tusia zaczęła sama pić mokrą wodę ;); wczoraj podeszła do wspólnej miski i chlipała; a kot pił z jej miseczki - jak zwykle musi coś zakombinować, bo chory by był ;) Quote
edek Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Przepiękna ekipa :loveu: Jednak dobrze sobie wyobrażałam wielkość Tusi, jest trochę mniejsza od kota :lol: Quote
inka33 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 kakadu napisał(a):a tusia zaczęła sama pić mokrą wodę ;); wczoraj podeszła do wspólnej miski i chlipała; a kot pił z jej miseczki - jak zwykle musi coś zakombinować, bo chory by był ;) Tusia! :klacz: ...ale co Ci ta Ciotka dała, że Cię aż sushi'ło...? :-o Co do foto-sesji, to rozumiem, że poprostu ciacha były w nagrodę za pozowanie. :p Quote
BORYSboxer Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='kakadu']tak, mój ci on jest ten zwierzyniec :) jak to na dwóch????? Bo żebrzący królik stoi na dwóch.....:diabloti: Quote
Elza22 Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Piękna gromadka tylko pozazdrościć ;-) Quote
Awit Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Rany ile paszcz do wykarmienia i w każdą paszczę trzeba wsadzić też smakołyk, pewnie codzień nie jeden:-) Pięć sztuk a każde inne:-) A Tusia wygląda jakby całe lata żyła w tej gromadzie. Quote
Poker Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='inka33']Klawiaturę...?! Zupą...?!?! :crazyeye: Suchą wodą...?!?!?! :crazyeye: :crazyeye: [quote name='kakadu']to ja poczekam na definicję suchej wody :evil_lol: a Wy takie siakie w ząbek czesane :mad:, słówek sie czepiacie :eviltong: Cieszę się ,ze dzięki mnie zapanowała taka wesołość. Suchą miałam na myśli karmę, nie rozumieta skrótów myślowych ? :crazyeye: Patrzcie , jeszcze jedna niekumata sie znalazła [quote name='cancer43']Też czekam na informację w czym pomoże klawiaturze sucha woda,że o zupie nie wspomnę A ekipa wspaniała i przesłodka, ja mam też taką ilościowo i jakościowo. Aż się boję pisać, bo znowu jakaś mnie złapie za słówka.:eviltong: Quote
inka33 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Poker napisał(a):a Wy takie siakie w ząbek czesane :mad:, słówek sie czepiacie :eviltong: Cieszę się ,ze dzięki mnie zapanowała taka wesołość. Suchą miałam na myśli karmę, nie rozumieta skrótów myślowych ? :crazyeye: Patrzcie , jeszcze jedna niekumata sie znalazła A ekipa wspaniała i przesłodka, ja mam też taką ilościowo i jakościowo. Aż się boję pisać, bo znowu jakaś mnie złapie za słówka.:eviltong: W ząbek to Ty weź mnie nie czesz! :mad: Jak przesłodka, to może sobie... :eating: Quote
Poker Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 inka33 napisał(a):W ząbek to Ty weź mnie nie czesz! :mad: Jak przesłodka, to może sobie... :eating: A czego mam nie brać? To se sama ją skonsumuj :cool3: Quote
inka33 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Poker napisał(a):A czego mam nie brać? To se sama ją skonsumuj :cool3: Nie bierz mnie! Nie bierz mnie na ząbek! Nie bierz mnie na czesanie! :p Co do konsumpcji... się mię właśnie przypomniało jedno z zadanych do domu celem ćwiczenia słownictwa i składni, nieskomplikowane zupełnie, acz wymowne i zapadające w pamięć, zdanko do przetłumaczenia na angielski z początków nauki tegoż: "Oni jedzą psy." :cool3: Quote
Recommended Posts