ktiger Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 hmm, trzeba się maluchowi przypomnieć :) Quote
ktiger Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 Żądamy nowych zdjęć malucha! :diabloti: Quote
Diora Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='ktiger']Żądamy nowych zdjęć malucha! :diabloti:[/QUOTE] Dokładnie! :mad: Ile można czekać? :evil_lol: Quote
KasiaT Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='Diora']Dokładnie! :mad: Ile można czekać? :evil_lol:[/QUOTE] Zgadzam się w 100%:evil_lol: Quote
ktiger Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 chyba jednak musimy uzbroić się w cierpliwość :) Quote
KasiaT Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 [quote name='ktiger']chyba jednak musimy uzbroić się w cierpliwość :)[/QUOTE] No to czekamy dalej... Quote
KasiaT Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Mam nadzieję,że w niedługim czasie pojawią sie nowe wiadomości Quote
ktiger Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 No i się doczekaliśmy. Spieszę przekazać najświeższe wieści z DT u Fszut: Witamy po dłuuugiej przerwie i od razu odpowiadamy na pytanie Presley po zdjęciu gipsu i przebadaniu łapy zaczął rehabilitację. Ćwiczymy mu nogę i przekonujemy go, że może na niej już stawać i się o nią opierać, ale mam wrażenie, że w ogóle mnie nie rozumie nawet jak mówię do niego DUŻYMI LITERAMI . Zapomina się i biega na wszystkich łapach tylko gdy biega za piłkom, szaleje z Milą lub biega za naszymi wielkoludami na spacerze (z resztą niezły z niego perszing ). Weterynarz uważa, że Presley już nigdy nie będzie używać tej łapy w 100% (podwójne złamanie, zanik mięśni, przyzwyczajenie do używania trzech łap) , ale może i to jest najważniejsze. Poza tym bez dwóch zdań - jest to wspaniały mały piesek, który: - za człowiekiem pójdzie nawet na koniec świata, - kocha i tych dużych i tych małych - i ludzi i inne czworonogi, - dla którego kot jest najlepszym kumplem do zabawy ( w naszym domu m.in. z racji rozmiarów Lelka jest najlepszym kompanem do ganiania się po domu, a tak na początku się na siebie boczyli ale przecież jak mów przysłowie - kto się czubi, ten się lubi ), - pięknie dogaduje się z nawet z Beniem, - jako jedyny z całej trójki jest czujny przez całe 24 godz. (nic nie umknie jego uwadze), - potrafi wytrzymać nawet 16 godz. w domu i nie załatwi się w nim, - uwielbia głaskanie, tulenie i pieszczoty, - zna zasady panujące w domu (m.in. nie wpychamy się przed wszystkich, nie podchodzimy do stołu gdy ludzie jedzą i nie żebrzemy, nie kradniemy jedzenia (to na początku był problem) itp. Uważam, że Presley jest już gotowy, by pójść do swojej prawdziwej rodzinki, która zakocha się w nim bez pamięci. Presley będzie się czuł wspaniale zarówno w małym domku jak i niedużym mieszkanku. Dzieci go uwielbiają, a on je, szczególnie za to, że jest taki malutki jak kotek, kocha się tulić i jest skory do zabawy tak jak one. A oto kilka zdjęć z życia naszego "chłopca na wydaniu" Quote
KasiaT Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Jaki słodziak,mam nadzieję,że takie cudeńko szybko znajdzie dobry domek,który otoczy go miłością na jaką Presley zasługuje Quote
ktiger Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='KasiaT']Jaki słodziak,mam nadzieję,że takie cudeńko szybko znajdzie dobry domek,który otoczy go miłością na jaką Presley zasługuje[/QUOTE] Już czas najwyższy na domek dla maleńkasa! Quote
saba&mlis Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='ktiger']Już czas najwyższy na domek dla maleńkasa![/QUOTE] najlepiej z innymi psiakami, pięknie się umie bawić Quote
KasiaT Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Trzymam kciuki za to aby maluch jak najszybciej mógł znaleźć się w DS Quote
Diora Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Owocnej rehabilitacji! Trzymam mocno kciuki za postępy. Zobaczycie, jeszcze się przełamie i będzie śmigał na 4 :) Quote
KasiaT Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Byłam rano,ale i wieczorem uskutecznię hopsanko Quote
Recommended Posts