ktiger Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 na pytanie czy Presley już nie szuka domu tak odpowiedziała Marysia: Szuka szuka, tylko trochę się zasiedział kolega, jakoś tak dla małych niepiesków trudniej znaleźć domek Quote
KasiaT Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Ależ się chłopak zasiedział w DT,mam nadzieję,ze w końcu los i do niego sie odmieni Quote
Bigonio Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 rudzielec jest na prawdę cudnym radosnym pieskiem ;) mam nadzieję że znajdzie swoich ludzi bo to żywy złoty skarbek ;) Quote
ktiger Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 [quote name='Bigonio']rudzielec jest na prawdę cudnym radosnym pieskiem ;) mam nadzieję że znajdzie swoich ludzi bo to żywy złoty skarbek ;)[/QUOTE] święta prawda :) po prostu cudowny psiak Quote
ktiger Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 Dzisiaj Issa wstawiła zdjęcie maluszka Presley to bardzo kochany i mądry pies. Zapatrzony w człowieka Quote
KasiaT Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Co za słodziak,aż dziw bierze,ze sie jeszcze w nim nikt nie zakochał Quote
ktiger Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 Fajowy, a w dodatku bardzo wpatrzony w swoją tymczasową rodzinkę.. Quote
KasiaT Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 [quote name='ktiger']Fajowy, a w dodatku bardzo wpatrzony w swoją tymczasową rodzinkę..[/QUOTE] Mam nadzieję,ze jego nowa przyszła rodzinka szybko skradnie jego serce Quote
Recommended Posts